Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim bilmemki bugun asilamadan sonra 10. Gun burdakiler 12. Gun ogrendi erkenmi yoksa negatifmi bilmem ama bu topik yine iyi bence iki tane gebe bir tanede durumu pozitif olabilecek kisi var
Tutmuştur rahat tut kafani allah büyük ya benim gittim devlet hastanesinde konuşuyorum orda inslarla hep tuttu diyorlar insan ümitleniyir umarım seninki de tutmustur

Bebek yok bizde hic olmuyo 2 kere asilama oldum tutmadi bende artik bi tek pihtilasma ve hasar testlerimiz kaldi esimle benim onuda bu ay yaptircaz

Bebek yok bizde hic olmuyo 2 kere asilama oldum tutmadi bende artik bi tek pihtilasma ve hasar testlerimiz kaldi esimle benim onuda bu ay yaptircaz
Inşallah olur üzülme ben 3 kere yaşadım ama sonuç hüsran bu sekil daha uzuyor insanı inanıyorum rabbim verecek sana bana vebisyeyen herkese dua edelim birbirimize testlerini yaptır herşeyine baktır önemli bunlar çok önemli

Reactions: Cac
amin cnm cok saol sag dalim kucagina alirsin insallah hamileleik takvimi eklememissin canim hayirlisiyla ne zaman dogum
Amin insallah canim Allah razi olsun,simdilik eylül gibi gösteriyor hayirlisiyla.darisi senin ve tüm isteyen bekleyen arkadaslarimin basina

canim bilmemki bugun asilamadan sonra 10. Gun burdakiler 12. Gun ogrendi erkenmi yoksa negatifmi bilmem ama bu topik yine iyi bence iki tane gebe bir tanede durumu pozitif olabilecek kisi var
Canim ikinci gebe Kim?yaziyim birinci sayfaya,birseymis kacirdim aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…