Tuttumu aşılamam peki ?canim ben hsgde oldum o yuzden cok korkardim alttan muayenede bile inan bana hic aci yok hatta ben o kadar kastimki o alet kirildi kastigim icin asilamada tek zorluk beklemek zaman gecmesi
Hiç korkma canım ben iki kez aşılama yaptırdım. Acı filan yok. Muayene gibi.Tuttumu aşılamam peki ?
Yarın ola hayır ola inşallah inşallah açımaz inş tutar herkesin olsun bebesi insallahHiç korkma canım ben iki kez aşılama yaptırdım. Acı filan yok. Muayene gibi.
canim bilmemki bugun asilamadan sonra 10. Gun burdakiler 12. Gun ogrendi erkenmi yoksa negatifmi bilmem ama bu topik yine iyi bence iki tane gebe bir tanede durumu pozitif olabilecek kisi varTuttumu aşılamam peki ?
Acımaz arkadaşım kasmazsan kendini hiç bişey olmaz. Ben bebeğim tutacakmı diye düşünmekten hissetmedim bişey. Dua ettim sonrada.Yarın ola hayır ola inşallah inşallah açımaz inş tutar herkesin olsun bebesi insallah
Tutmuştur rahat tut kafani allah büyük ya benim gittim devlet hastanesinde konuşuyorum orda inslarla hep tuttu diyorlar insan ümitleniyir umarım seninki de tutmusturcanim bilmemki bugun asilamadan sonra 10. Gun burdakiler 12. Gun ogrendi erkenmi yoksa negatifmi bilmem ama bu topik yine iyi bence iki tane gebe bir tanede durumu pozitif olabilecek kisi var
Herkesin kalbine göre olsun herşeyAcımaz arkadaşım kasmazsan kendini hiç bişey olmaz. Ben bebeğim tutacakmı diye düşünmekten hissetmedim bişey. Dua ettim sonrada.
Bebek yok bizde hic olmuyo 2 kere asilama oldum tutmadi bende artik bi tek pihtilasma ve hasar testlerimiz kaldi esimle benim onuda bu ay yaptircazTabi bi dünya kan testi verdim sadece kan uyuşmazlığı varmış normalde nikahta söylemeleri lazmiis ama bize dememislerdi COK SUKUR TÜM TESTLER IYI ZATEN EGITIM ARSTRMYA GIDIYORIM BEN TÜM TAHLILLER YAPILDI yarın aşılama olucam inşallah tutar tutar diye düşünüyorum daha önce gebe kaldım için ama benim için kaldıktan sonrasi önemli allahım kimseye boyle şeyler yasatmasin ben izel doktora gittim ama devlet hastanesi infelilte diye polikink var çok memnum tek tedirginliğin şuan asilamada canım acicakmi diye .. sizin varmı bebek acaba
Inşallah olur üzülme ben 3 kere yaşadım ama sonuç hüsran bu sekil daha uzuyor insanı inanıyorum rabbim verecek sana bana vebisyeyen herkese dua edelim birbirimize testlerini yaptır herşeyine baktır önemli bunlar çok önemliBebek yok bizde hic olmuyo 2 kere asilama oldum tutmadi bende artik bi tek pihtilasma ve hasar testlerimiz kaldi esimle benim onuda bu ay yaptircaz
Heycan güzel şey inşallah gönlünce olur2 hafta geçti, sabah olmuyo. Dizim var onu izler uyurum dedim dizide görmüyo gözüm
Amin insallah canim Allah razi olsun,simdilik eylül gibi gösteriyor hayirlisiyla.darisi senin ve tüm isteyen bekleyen arkadaslarimin basinaamin cnm cok saol sag dalim kucagina alirsin insallah hamileleik takvimi eklememissin canim hayirlisiyla ne zaman dogum
İnşallah yarın Rabbim yüzümü güldürür. Senin içinde iyi geçer herşey. Rabbim hamile olmayana hamile kalmayı, hamile olana sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Heycan güzel şey inşallah gönlünce olur
Senin asılma ile mi Oldu gebelik acabaAmin insallah canim Allah razi olsun,simdilik eylül gibi gösteriyor hayirlisiyla.darisi senin ve tüm isteyen bekleyen arkadaslarimin basina
Canim ikinci gebe Kim?yaziyim birinci sayfaya,birseymis kacirdim acebacanim bilmemki bugun asilamadan sonra 10. Gun burdakiler 12. Gun ogrendi erkenmi yoksa negatifmi bilmem ama bu topik yine iyi bence iki tane gebe bir tanede durumu pozitif olabilecek kisi var
INŞALLAH UMARIM MUTLU HABERI ALIRISNİnşallah yarın Rabbim yüzümü güldürür. Senin içinde iyi geçer herşey. Rabbim hamile olmayana hamile kalmayı, hamile olana sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Aynen asilamayla hamile kaldim BenSenin asılma ile mi Oldu gebelik acaba
Bende cok heyecanla bekliyorum Test yapacaklari ins herkes cok cok güzel haberler alacak bu topicteAxayip sabırsızlanıyorum :) 8. Yada 9. Gün yağıcam bi idrrar testi ama :)
Kacinci denemenizdi acabaAynen asilamayla hamile kaldim Ben
1.asilamam tutmadi (ilac tedavisi)Kacinci denemenizdi acaba