Ben 2 kez aşılama oldum canım 2side tutmadı. Snra tüp bebeğe karar verdik ama ameliyt olmam gerekti kist vrmış ve acil alınması gerekiyodu. Btün karnımın içine organlara yumurtalara yapışmış ameliyt eanasında farketmişler bnuda laparoskopi oldum. 26 gün falan dinlendim. Tüp bebek tedavsne bşladık şuan 2 embriyo transferm oldu 4.gün bugn sonucu bkliyorum :)Cevabın için teşekkür ederim ilk aşılamam çok heyecanliyim senin tuttu mu peki
Başka yerlerde okudum çok ağrılı geçti felan yazıyordu ondan korktum biraz
İlkte tutanda var çok deneyip tutmayanda var.ALLAHIM HERKESE NASIP ETSIN BEN DAHA ONCE 3 KERE NORMAL YOLLA GEVE KALDIM biri karnında oldu biri dış gebelik biri kimyasal allahım nasip etsin artık inşallah peki ilk asilamada tutan varmı ki yaa
ANLADIM HAYIRLISI RAHMAN VE RAHIM OLAN ALLAHTANİlkte tutanda var çok deneyip tutmayanda var.
ALLAH KALBINE GÖRE VERSIN INSALLAH SAGLIKLI BEBEKLERIN OLURBen 2 kez aşılama oldum canım 2side tutmadı. Snra tüp bebeğe karar verdik ama ameliyt olmam gerekti kist vrmış ve acil alınması gerekiyodu. Btün karnımın içine organlara yumurtalara yapışmış ameliyt eanasında farketmişler bnuda laparoskopi oldum. 26 gün falan dinlendim. Tüp bebek tedavsne bşladık şuan 2 embriyo transferm oldu 4.gün bugn sonucu bkliyorum :)
Kesinlikle canım nasipte varsa olur. İnşaallah seninki ilk seferde tutur 13 gün snra mutlu hberni alırız :)ANLADIM HAYIRLISI RAHMAN VE RAHIM OLAN ALLAHTAN
Amin canım benim inşaallah hepize rabbim nasip etsin. Hayırlı sağlıklı bebeklerALLAH KALBINE GÖRE VERSIN INSALLAH SAGLIKLI BEBEKLERIN OLUR
Inşallah insallahhhKesinlikle canım nasipte varsa olur. İnşaallah seninki ilk seferde tutur 13 gün snra mutlu hberni alırız :)
Asilaman Insallah cok güzel gecer arkadasim.agrili bir islem degil,bunu zaten yarin kendinde göreceksin,2-3 dk sürüyor toplamda. Daha sonra spermler tamamen dagilmasi icin 20-30 dk kadar sirt üstü yatman gerekiyor. Insallah tutunur,tek yumurta olup olmamasi önemli degil,yeterki yumurta ve sperm kaliteli olsun.rabbim yArdimcin oldun arkadasimMerhaba arkadşım ben yarın aşılama olucam 18 mm olmuş yumurtam AGRILI BIR IŞLEM MI SUREC NASIL TEK YUMURTAM VAR SUAN BENDE PCO VAR LÜTFEN YANIT VERIMIISN
uzuldum canim hakkinda hayirlisi olsun ne diyimSonuç negatif hatta öyle negatifki 1 hafta erken regl oldum
Ayyy Hadi cok az kaldi sanada.insallah Çift cizgi haberini vereceksin bize.Evet canım yani genelde aslında duyduğuma göre transfer gnüyle birlikte 8.gün çıkıyomuş idrarda ama herkeste blki aynı olmaz. Engüzeli kan ve idrarda 10.günden snra
canım keseyi gördünmü benim hala silik çizgi gitmedi başka topicte 15 gun boyunca gitmeyen bünyeler varmış onu söylediler acaba yarın yaptıgımda ignenin etkisimi olur bugun aşılamanın 10. günü[/QUOTE
Evt kuzum kesemizi gördük,bugün Kalp atislarinida duyduk cok sükür rabbime.cok farkli bir duygu,Sen daha önce yasadin biliyorsundur ve Rabbim tekrarini yasatsin. Hersey cok iyi olsun. Sanmiyorum cnm 11.günde idrar testi yap cift cizgi devam ediyorsa hamilesindir bence
Allah razı olsun rabbim isteyen herkes versinAsilaman Insallah cok güzel gecer arkadasim.agrili bir islem degil,bunu zaten yarin kendinde göreceksin,2-3 dk sürüyor toplamda. Daha sonra spermler tamamen dagilmasi icin 20-30 dk kadar sirt üstü yatman gerekiyor. Insallah tutunur,tek yumurta olup olmamasi önemli degil,yeterki yumurta ve sperm kaliteli olsun.rabbim yArdimcin oldun arkadasim
Amin canim insallahAllah razı olsun rabbim isteyen herkes versin
Axayip sabırsızlanıyorum :) 8. Yada 9. Gün yağıcam bi idrrar testi ama :)Ayyy Hadi cok az kaldi sanada.insallah Çift cizgi haberini vereceksin bize.
Kanda Pihtilasma ve dna hasarina bakildimi senin ve esinin dna hasari diger adi kromozom ve sperm dna hasarina bakildimi sorunlu gebeliklerde onlarada bakılması lazimALLAHIM HERKESE NASIP ETSIN BEN DAHA ONCE 3 KERE NORMAL YOLLA GEVE KALDIM biri karnında oldu biri dış gebelik biri kimyasal allahım nasip etsin artık inşallah peki ilk asilamada tutan varmı ki yaa
Tabi bi dünya kan testi verdim sadece kan uyuşmazlığı varmış normalde nikahta söylemeleri lazmiis ama bize dememislerdi COK SUKUR TÜM TESTLER IYI ZATEN EGITIM ARSTRMYA GIDIYORIM BEN TÜM TAHLILLER YAPILDI yarın aşılama olucam inşallah tutar tutar diye düşünüyorum daha önce gebe kaldım için ama benim için kaldıktan sonrasi önemli allahım kimseye boyle şeyler yasatmasin ben izel doktora gittim ama devlet hastanesi infelilte diye polikink var çok memnum tek tedirginliğin şuan asilamada canım acicakmi diye .. sizin varmı bebek acabaKanda Pihtilasma ve dna hasarina bakildimi senin ve esinin dna hasari diger adi kromozom ve sperm dna hasarina bakildimi sorunlu gebeliklerde onlarada bakılması lazim
canim ben hsgde oldum o yuzden cok korkardim alttan muayenede bile inan bana hic aci yok hatta ben o kadar kastimki o alet kirildi kastigim icin asilamada tek zorluk beklemek zaman gecmesiTabi bi dünya kan testi verdim sadece kan uyuşmazlığı varmış normalde nikahta söylemeleri lazmiis ama bize dememislerdi COK SUKUR TÜM TESTLER IYI ZATEN EGITIM ARSTRMYA GIDIYORIM BEN TÜM TAHLILLER YAPILDI yarın aşılama olucam inşallah tutar tutar diye düşünüyorum daha önce gebe kaldım için ama benim için kaldıktan sonrasi önemli allahım kimseye boyle şeyler yasatmasin ben izel doktora gittim ama devlet hastanesi infelilte diye polikink var çok memnum tek tedirginliğin şuan asilamada canım acicakmi diye .. sizin varmı bebek acaba
Ay aman kirildimi inşallah bende öyle olmaz.. çocuk yapmak çok meşakatli ama insan istiyor işte..canim ben hsgde oldum o yuzden cok korkardim alttan muayenede bile inan bana hic aci yok hatta ben o kadar kastimki o alet kirildi kastigim icin asilamada tek zorluk beklemek zaman gecmesi