Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cevabın için teşekkür ederim ilk aşılamam çok heyecanliyim senin tuttu mu peki
Başka yerlerde okudum çok ağrılı geçti felan yazıyordu ondan korktum biraz
Ben 2 kez aşılama oldum canım 2side tutmadı. Snra tüp bebeğe karar verdik ama ameliyt olmam gerekti kist vrmış ve acil alınması gerekiyodu. Btün karnımın içine organlara yumurtalara yapışmış ameliyt eanasında farketmişler bnuda laparoskopi oldum. 26 gün falan dinlendim. Tüp bebek tedavsne bşladık şuan 2 embriyo transferm oldu 4.gün bugn sonucu bkliyorum :)

ALLAH KALBINE GÖRE VERSIN INSALLAH SAGLIKLI BEBEKLERIN OLUR

Merhaba arkadşım ben yarın aşılama olucam 18 mm olmuş yumurtam AGRILI BIR IŞLEM MI SUREC NASIL TEK YUMURTAM VAR SUAN BENDE PCO VAR LÜTFEN YANIT VERIMIISN
Asilaman Insallah cok güzel gecer arkadasim.agrili bir islem degil,bunu zaten yarin kendinde göreceksin,2-3 dk sürüyor toplamda. Daha sonra spermler tamamen dagilmasi icin 20-30 dk kadar sirt üstü yatman gerekiyor. Insallah tutunur,tek yumurta olup olmamasi önemli degil,yeterki yumurta ve sperm kaliteli olsun.rabbim yArdimcin oldun arkadasim

Allah razı olsun rabbim isteyen herkes versin

amin cnm cok saol sag dalim kucagina alirsin insallah hamileleik takvimi eklememissin canim hayirlisiyla ne zaman dogum

ALLAHIM HERKESE NASIP ETSIN BEN DAHA ONCE 3 KERE NORMAL YOLLA GEVE KALDIM biri karnında oldu biri dış gebelik biri kimyasal allahım nasip etsin artık inşallah peki ilk asilamada tutan varmı ki yaa
Kanda Pihtilasma ve dna hasarina bakildimi senin ve esinin dna hasari diger adi kromozom ve sperm dna hasarina bakildimi sorunlu gebeliklerde onlarada bakılması lazim

amin cnm cok saol sag dalim kucagina alirsin insallah hamileleik takvimi eklememissin canim hayirlisiyla ne zaman dogum

Kanda Pihtilasma ve dna hasarina bakildimi senin ve esinin dna hasari diger adi kromozom ve sperm dna hasarina bakildimi sorunlu gebeliklerde onlarada bakılması lazim
Tabi bi dünya kan testi verdim sadece kan uyuşmazlığı varmış normalde nikahta söylemeleri lazmiis ama bize dememislerdi COK SUKUR TÜM TESTLER IYI ZATEN EGITIM ARSTRMYA GIDIYORIM BEN TÜM TAHLILLER YAPILDI yarın aşılama olucam inşallah tutar tutar diye düşünüyorum daha önce gebe kaldım için ama benim için kaldıktan sonrasi önemli allahım kimseye boyle şeyler yasatmasin ben izel doktora gittim ama devlet hastanesi infelilte diye polikink var çok memnum tek tedirginliğin şuan asilamada canım acicakmi diye .. sizin varmı bebek acaba

canim ben hsgde oldum o yuzden cok korkardim alttan muayenede bile inan bana hic aci yok hatta ben o kadar kastimki o alet kirildi kastigim icin asilamada tek zorluk beklemek zaman gecmesi

canim ben hsgde oldum o yuzden cok korkardim alttan muayenede bile inan bana hic aci yok hatta ben o kadar kastimki o alet kirildi kastigim icin asilamada tek zorluk beklemek zaman gecmesi
Ay aman kirildimi inşallah bende öyle olmaz.. çocuk yapmak çok meşakatli ama insan istiyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…