Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah koyulasir. hemen kan ver canim, bizede haber et. gözün aydin olsun simdiden:)

ay senin yerinde olsam hic duramazdim, en azindan yarin cikar sonucun. icini rahatlatirsin.
Sonuc dusuk cikar diye korkuyorum ya canim :) bi kac gun gecsinde en azindan sonuctan tam emin ola bilelim bilemedim belkide aksam yaptiriri
Bakicam artik kocada bikti benden bekle diyor

Sonuc dusuk cikar diye korkuyorum ya canim :) bi kac gun gecsinde en azindan sonuctan tam emin ola bilelim bilemedim belkide aksam yaptiriri
Bakicam artik kocada bikti benden bekle diyor
en azindan kendini rahatlatmis olursun. ben bile nasil meraklandim simdi anlatamam söyleme kocana git kendin ver kan, ben hep öyle yaptim:)

en azindan kendini rahatlatmis olursun. ben bile nasil meraklandim simdi anlatamam söyleme kocana git kendin ver kan, ben hep öyle yaptim:)
Idrar testi icin ilk idrar onemlide peki aksama kadaf 3 saat idrar yapmadan yapsam testi bisey deisirmi?

Idrar testi icin ilk idrar onemlide peki aksama kadaf 3 saat idrar yapmadan yapsam testi bisey deisirmi?
normalinde öyle söyleniyor ilk idrar olsun diye. ama bende attigim idrar testini 3 saatlik idrarla yapmistim, 13.günde.gördünmü testimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…