Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim dün aşılama olurken doktor çok ağrıttı ya hatta dün ara arar uykumda ağrı girdi Napti bilmiyorum zemine çakılmış gibi oldum

Resmen adet ağrısı gibi bi ağrı var. Ara ara kaybolan ara ara hissedilen. Bacaklarımda ağrıyo, ateşte basıyo. Sabah olsada test yapsam..

canim bendede gebelik testi cok birde ovulasyona ben hic guvenmiyorum benim hep adete yakin koyulasiyor

canim bendede gebelik testi cok birde ovulasyona ben hic guvenmiyorum benim hep adete yakin koyulasiyor
Benim hiç köyü çıkmadığı için progesteronum 0.1 benim ikinci çizgi hiç çıkmaz o yüzden eğer gebe olursam kesin ovulasyonda ogrenirim

Aa öylemi Sen neredensin canim?allah söyletti demekki.bende kötü tecrübe yaptim malesef söyleyim dedim
Senin bebeşin tutunduğu için sana sormak istedim. Adet ağrısı çekmiş miydin ? Benim adet ağrısı gibi ağrım var. Progestan geciktiriyo normalde adeti. Yarın olmam lazım, testi yarın yapıcam. Kafamda deli sorular :)

Nbr kizlar napiyorsunuz S silam30 canim senim 13 de yaptigin test varmi atsana burayada 13 gun silikmi cikiyor yoksa koyumu hayirlisiyla vakit gecse
Iyidir canim,bugün cok yogun calistim.sen nasilsin?nasil gidiyor?evt cnm var atiyorum ekte

Eklentiler

• 1F8F03D2-4E7F-4B20-B543-F8AFCB1255FC.jpeg
    169,7 KB · Görüntüleme: 52
Yok hic agrim olmadi,Belkide kendimi yeterince dinlenedim cnm.nasilsa tutmadi düsüncesiyle.hic belirtim olmadi desem yeri yani. Progestan bende kullaniyorum aylardir bende cok geciktirme yapmiyor. Insallah yarin güzel sonuclar verirsin bize! Seviniriz hepberaber

Ben geçen ay progestanı bıraktım 3 gün sonra adet oldum. Geçen ay geciktirdi ama bu ay adet yaklaştıkça adet ağrım olmaya başladı.

canim benim oglumda asiri agrim olmustu oglum yedi yasinda hala iki gun cektigim sancimi bilirim bebistendir insallah

Kizlar galiba pozitivvvv :))) diger sayfadada paylastim
Kizlar 23 ignem 25 asilmam olmusdu test gunum 8i aslinda igne etkisi icin surekli yapiyorum igne 9cu gununden negativdi sadece saatler sora kuruduktan sonra cikan hayalet cizgi vardi sindiyse daha koyuydu gitdikce soldu ve boyle oldu bes dak icinde sizcede varmi? Heyecandan yatamadim bile :) kurumus olan 4u ve igne 9 gununden itibaren sadece kuruduktan sonra saatler sonra cokan cizgiydi simdiyse iki dakikada cikti aman allahim tesekkur ederim bu hissi bana yasatdigin icin yarabbim :)

Eklentiler

• F0CF9937-60C0-492A-9CEB-1513F7EBF894.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 3D8C48AC-9ECA-4CE2-9144-D32777CD4A6A.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 65
  • C6001E81-5377-45F5-BC6E-6F934469C6B9.jpeg
    194,8 KB · Görüntüleme: 57
Resmen adet ağrısı gibi bi ağrı var. Ara ara kaybolan ara ara hissedilen. Bacaklarımda ağrıyo, ateşte basıyo. Sabah olsada test yapsam..
Kuzum ya qrip oldugumu dusunuyorum ya bu zilletde gelecek zamani buldu surekli elimde atesimi olcuyorum 35,5 fakat sanki odun icindeymisim gibi bide ayagimin alti cok fazla sicacik ya test yap beni uyku tutmadida yaptim qaliba pozitiv :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…