inşallah canım ama kendim kötüye alıştırıyorum senin igne ne kadar ucuzmuş canım raporlumu birde kaçtane kullandın bazı doktorlar eczane ile bile anlaşabiliyor benim doktor bir aczaneye yönlendirdi git ordan al kaşelediğim kagıdı göster diye o eczacı 440 dedi ben güvenmedim başka eczaneden tek kutu 270 aldım toplamda ıkı kutu kullandıminsallah hic gerek kalmadan bu ay hamile kalmisindir. fostimon ignenin bir tanesi 55 tl idi yanlis hatirlamiyorsam.
benim doktorum hicbir yere yönlendirmedi. ben 9 adet kullandim canim, toplamda yaklasik 500 TL tuttu igneler.inşallah canım ama kendim kötüye alıştırıyorum senin igne ne kadar ucuzmuş canım raporlumu birde kaçtane kullandın bazı doktorlar eczane ile bile anlaşabiliyor benim doktor bir aczaneye yönlendirdi git ordan al kaşelediğim kagıdı göster diye o eczacı 440 dedi ben güvenmedim başka eczaneden tek kutu 270 aldım toplamda ıkı kutu kullandım
9 gunden sonra bende bikac saat sonra cikti silikler oda zaten dogru sonuc digil ben o donem bol bol su ictimcanım gözle görülür şekilde var yinede igne geçen pazar yaptım aşılamada pazartesi sende gözle görülür şekilde kaç gün sonra geçmişti ben çok su içmiyom ondan galiba
3dort gun tamamda 6 gun nasil fark ola bilir benim kastim ocak ayinda ayin kacinda adet olmus ve yarin adet gunuyse muhtemelen 6si ve 23,25 cok gec digilmi asilama icincanım normalde yumurta çatlamasından sonra diyorlar ya 14 gün sonra adet o herkesde öyle olmuyor bazıları 12 gun sonra adet oluyor bazıları ise 16 17 gün sonra ben mesela yumurta takibi yada ovulasyon testi ile takip ettiğimde çatladıktan 17 gun sonra adet oluyorum
Canim sisirme femera ilaci catlatma ise ovitrel ignesi sonucjm henuz bisey net degil saatler sonra cikan hafif cizgiler var daha 11 gunundeyim hafif batmalarim dunden tekrar basladida bana umut oldular :)@smurfsgirl @casperayse S shemsim kizlar nasilsiniz?siz ilaclimi ignelimi asilama yaptirdiniz? bana yazarsaniz ilk sayfaya ekliyecegim. Sonuclariniz ne oldu? kan tahlili yaptirdinizmi?
hadi insallah hepberaber sevinelim :) ins cok cok güzel sonuclar alirsin.Canim sisirme femera ilaci catlatma ise ovitrel ignesi sonucjm henuz bisey net degil saatler sonra cikan hafif cizgiler var daha 11 gunundeyim hafif batmalarim dunden tekrar basladida bana umut oldular :)
canim ben doktorun dedigi yerden alsam toplamda en az 800 tutardi kendim gezdim toplam 570 tuttubenim doktorum hicbir yere yönlendirmedi. ben 9 adet kullandim canim, toplamda yaklasik 500 TL tuttu igneler.
canim kendi aciklasa daha iyi olur ama normal bazilar 21 gunde adet olur bazilari 35 te dongusu yumurta catladiktan sonra 12 gunse en basiti benle ayni gun bile asilama olsa benden 5 gun once adet olur3dort gun tamamda 6 gun nasil fark ola bilir benim kastim ocak ayinda ayin kacinda adet olmus ve yarin adet gunuyse muhtemelen 6si ve 23,25 cok gec digilmi asilama icin
nasil bu kadar fark edebiliyor ignelerde anlam veremiyorum cnm?! barkod sistemi olarak calisiliyor ignelerde, her eczanede benim ignem ayni ücret´di mesela. ben farkli yerlerden aldimcanim ben doktorun dedigi yerden alsam toplamda en az 800 tutardi kendim gezdim toplam 570 tuttu
canim iste kime ne kadar aldirlarsa karnasil bu kadar fark edebiliyor ignelerde anlam veremiyorum cnm?! barkod sistemi olarak calisiliyor ignelerde, her eczanede benim ignem ayni ücret´di mesela. ben farkli yerlerden aldim
canım bendede hafif batmalardan vardı bugun yok bakalım kısmet sen test ne zaman yapıcan ben çok meraklıyım ya:)Canim sisirme femera ilaci catlatma ise ovitrel ignesi sonucjm henuz bisey net degil saatler sonra cikan hafif cizgiler var daha 11 gunundeyim hafif batmalarim dunden tekrar basladida bana umut oldular :)
Herkesin bünyesi farklı. Yumurta yeteri kadar büyüyünce yapılıyo aşılama. O yüzden öyle. Ben 15 gün iğne yaptım sen daha az yapmış olabilirsin.Cankm ben anlamiyorum ya sende adet gunu yarin,6si yani ama ayni gun igne ve asilama oldu :) bendeyse adet gunum 12si fakat bazen 4 gun once geliyor yani max cabuk 8i olucak nasil oluyorda ikimizinfe catlatmasi 23 asilamasi 25 olmus :)
Adetim 6 ocakta oldu.7 ocakta iğnelere başladım. 22 ocağa kadar iğne kullandım. Düşük dozla başlıyo doktorum sonra biraz yükseltiyo. Benim gittiğim hastanede herkese düşük başlayıp sonra yükseltiyo. Zaten normal adet takvimi programlarındada yumurtalama günü aynı günlere denk gelmişti.canim kendi aciklasa daha iyi olur ama normal bazilar 21 gunde adet olur bazilari 35 te dongusu yumurta catladiktan sonra 12 gunse en basiti benle ayni gun bile asilama olsa benden 5 gun once adet olur
Yarin :)canım bendede hafif batmalardan vardı bugun yok bakalım kısmet sen test ne zaman yapıcan ben çok meraklıyım ya:)
Evet ya bende bazen hatda adetin 8ci gunu yapiliyo catlatma ignem ilk kez bu kadar gec oldu bende bazen rahim hazir olmadigi icin tutunamadi dige dusunuyordum insallah hakkimizda hayirlisi :)Adetim 6 ocakta oldu.7 ocakta iğnelere başladım. 22 ocağa kadar iğne kullandım. Düşük dozla başlıyo doktorum sonra biraz yükseltiyo. Benim gittiğim hastanede herkese düşük başlayıp sonra yükseltiyo. Zaten normal adet takvimi programlarındada yumurtalama günü aynı günlere denk gelmişti.
Canim yarin test yapar yapmaz at bakalim bende yapicam :)Adetim 6 ocakta oldu.7 ocakta iğnelere başladım. 22 ocağa kadar iğne kullandım. Düşük dozla başlıyo doktorum sonra biraz yükseltiyo. Benim gittiğim hastanede herkese düşük başlayıp sonra yükseltiyo. Zaten normal adet takvimi programlarındada yumurtalama günü aynı günlere denk gelmişti.
benim yumurtlamada 117 18 gün sonra oluyor normalde canım ama sanırım bu ay ignelerden dolayı erkene çekildi 14. gün çatlatma ignesi yapıldım benim adet 14 ocakta olmuştumAdetim 6 ocakta oldu.7 ocakta iğnelere başladım. 22 ocağa kadar iğne kullandım. Düşük dozla başlıyo doktorum sonra biraz yükseltiyo. Benim gittiğim hastanede herkese düşük başlayıp sonra yükseltiyo. Zaten normal adet takvimi programlarındada yumurtalama günü aynı günlere denk gelmişti.
bende yarın yapıcam ama benim yarın tamamen silikleşir galiba hadi hayırlısı inşallah vardır olmazsa neden kasıklarda batma olsun değilmiYarin :)
Bu sabah zor tuttum kendimi zaten yapsam mı diye. Yarın yapıcam ilk iş uyanır uyanmaz. Buraya yüklerim sonucunu. Tabi sabah uyanıp adet olmazsam..Canim yarin test yapar yapmaz at bakalim bende yapicam :)
inşallah olmazsın canım hadi inşallah vardır seninde kasıklarda batmalar sancılar varmıydı canımBu sabah zor tuttum kendimi zaten yapsam mı diye. Yarın yapıcam ilk iş uyanır uyanmaz. Buraya yüklerim sonucunu. Tabi sabah uyanıp adet olmazsam..