Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar asilamam 25i catlatma ignemde 23u olmusdu 27sinden ignenin etkisinin gecmesi icin test yaptim 1de ogle simdide hamilelk varmi diye yaptim hepsi hamilelik tesi sizce umut varmi 1ne nazaram sanki daha koyu cikmis ben cizgiyi hafif gormusdum ama negativdir demisdim simdi geldim eve durum boyle :)
Ims olur benim asilamadan sonra 9 10 gununde saatler sonra cikti silik cizgim sonra bat sabahi hic bise yoktu bende 10 gun yap asilamadan sonra ins belirgin cikar

Canim kan ver bence sen net cikar.
Peki ya bu testlere asilda 1 ve 3u yaptiklarma nazaran sizce artis varmi? :) kan icin 9una kadar bekliycem ya 8i doktor yap dedi ben 9u yaptircam eger varsa ki o kadar inaniyorum varkigina degerlerim daha artmis olsun :)

Evt arkDaslarinda söyledigi gibi sinirda cikmis degerin,yinede tam emin olmak istiyorsan 2 gün sonra tekrarla canim.insallah yükselir
Bilmiyorum pek umudum kalmadı bi yandanda şimdiye kadar defalarca yaptırdım hcg testini hep 0.1 ya da 0 çıkmıştı. Kafam karmakarışık. Üzüntüden perişan haldeyim. Ne diyim kısmetimizde yok herhalde

canim ya anlamiyorum 1 2 degilde neden 5 @lapland aynisi olmustu kendi doktorunmu negatif dedi saglik ocagi bana 43 e negatif demisti

Bilmiyorum pek umudum kalmadı bi yandanda şimdiye kadar defalarca yaptırdım hcg testini hep 0.1 ya da 0 çıkmıştı. Kafam karmakarışık. Üzüntüden perişan haldeyim. Ne diyim kısmetimizde yok herhalde

Ya sanki arkadaşlarda söylemiş sınırda ve 2 gn snra tekrarlasan doğru sonucu alıcaksın gbi gliyo. Bence tekrarla kan testini

Regl oldum bugun bitti bile regl sabahi testim koskoca negatifti saatler sonra bile cikmadi 14.gun ama umut var ins bu ay kendiglinden gelir tupe gerek kalmadan cok para tüp tutuyo
Hadi ya ya aşılamada zaman kaybı gerçekten şimdi canim sen 2.asilamndi bu demi benimde yarın 2 aşılama olacak inşallah negatif olursa tüpe mi geceyim sen 3.yaptirmicakmisin

Canım şmdi senin randevun saat kaçta. Bak şmdi ben mesela saat öğlen 11.30 da aşılama oldum iki aşılamada da öyle denk gldi ve cuma günüydü günlerimin ikiside. Çatlama iğnemi de çarşamba gece 12 den snra sbh en geç 7 ye kadr vurmam gerekiyodu.
Vala Pazartesi sabah heralde 8 veya 9 'da olacak aşılama canım dün hemşire gece saat 10 da geldi yaptı eşimle öyle anlaşmışlar bende bişey demedim doğru oluyormu bide eşime diyorum yüzde 10 için nasıl büyük umut bağlıyorum çabalıyorum die

Peki ya bu testlere asilda 1 ve 3u yaptiklarma nazaran sizce artis varmi? :) kan icin 9una kadar bekliycem ya 8i doktor yap dedi ben 9u yaptircam eger varsa ki o kadar inaniyorum varkigina degerlerim daha artmis olsun :)
Hayalet cizgiyi bende görebiliyorum,Tabiki Fotograftan Belkide cok belli olmuyor da olabilir.genelde daha belirsiz gözüküyor.inanman ve hissetmen cok güzel,insallah vardir!

Kendini üzme ve gereksiz stres yapma,cünki bunlR prolaktini cok etkiliyor ve hemen yükseliyor.biliyorsun prolaktin hormonunun yüksekligide hamile kalmaya Engel.insallah hayirla yükselir degerin.bol bol dua et rabbimden iste

Kızlar ben dün catlatma iğnesini oldum hiç ağrımadı.ama ilk asilamada yaptirdigmizda bacaklarıma f3lc inecek sandim öyle bi ağrıdı ki

X