Bugün başladım kürler konusunda kötüyüm. Devamını getiremiyorum ama bu sefer başaracağım inşallah:) birde ara verdim kistler sayesinde tedaviye. Kafam çok rahat valla. Pek bununla yaşamıyorumKistlere sogan kürü yapıyorsun degilmi birebir
Kafa dinlemek bazen iyi geliyor, rahatliyor insan. Malesef bu kullandigimiz igneler Hep kist yapiyor Bizde.benimde yumurtalarimi igneler cok büyütmüs kist olmus dedi doktor. Haliyle fena agrilar yapiyorBugün başladım kürler konusunda kötüyüm. Devamını getiremiyorum ama bu sefer başaracağım inşallah:) birde ara verdim kistler sayesinde tedaviye. Kafam çok rahat valla. Pek bununla yaşamıyorum
Pazartesi sbh 11 de olacaksa cumartesi gece 23.00 de vurulcan pazartesi oglen 2 de olacaksa cumartesini pazara baglyn gece 2 de olcak 23 .00 dan 3 saat sonra asilamadan 36 saat geri gidicen.pazartrsi12 de olacaksan cumartesi gecesi 23.59 da yap 00.00 yaniCanım.benim aşılamam pazartesi günü olacak yarın kaçta iğne vurulmak gerek of hesalayamiyorum ya
Raporun olirsa 700tl hastane aliyo raporlu ilac 1000 tl tutuyo .raporsuz olursa 3000 tlhastane aliyo ilaci karsilamiyo 4000 kusurde ilaclar tutuyo hersey raporda dönüyocanim insallah kendiliginden olurda gerek kalmaz senin sorun neydi canim gercekten pahaliymis devlet sadece ilac parasinimi aliyor.
Esimde varikosel morfoliji ve hareket sayi azligi vardi varikosel ameliyati oldu yeni düzeldi sayi ve hiz amamorfoloji yine düşükcanim insallah kendiliginden olurda gerek kalmaz senin sorun neydi canim gercekten pahaliymis devlet sadece ilac parasinimi aliyor.
canim progestron fitil olarak kullan dedi doktorFitil neki?
canim cok uzuldum ya sen igne ilemi tedavi olmustun ilaclami. Doktordan doktora yapilanlar farkediyor canimBen evde test yaptım baya negatif canım olmadı tutmadı sanırım
canim hersey yolunda giderde kendiliginden bile olur canim senin asilamalar ilaclami oldu igne ilemiEsimde varikosel morfoliji ve hareket sayi azligi vardi varikosel ameliyati oldu yeni düzeldi sayi ve hiz amamorfoloji yine düşük
Anladimda fitil ne onu anlamadim ben turk degilimde ondan yanicanim progestron fitil olarak kullan dedi doktor
Igneli merional 75 kullandimcanim hersey yolunda giderde kendiliginden bile olur canim senin asilamalar ilaclami oldu igne ilemi
Klomen le tedavi oldum canım. İğne hiç kullanmadım daha önce doktorla görüştüm yarın bi kan tahlili yap sen yinede dedi ama içimde pek umut kalmadı doğrusucanim cok uzuldum ya sen igne ilemi tedavi olmustun ilaclami. Doktordan doktora yapilanlar farkediyor canim
canim agizdan degilde alttan aliyorsun ilaci anal yoldan sen igne ilemi tedavi oldun canim yokaa ilaclamiAnladimda fitil ne onu anlamadim ben turk degilimde ondan yani
Cok sevindim canim gözün aydin olsun insallah.hayirlisiyla transferin gerceklesir ve güzel haberler verirsin bize.aminnnHanımlar gene ben :) çok mutlu haberle uyandım gerçkten içim içimi yiyodu dünden beri. 3 yumurtam toplanmıştı 2 si döllenmiş nasıl sevindim. Pazartesi 12 de transfer olucm 3. Gün embriyosu ile :) inşaallah çok güzel haberler veririm bnde. Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...
Umudunu hic Yitirme canim,bende cok kötü olmustum agladim Hatta bu sefer olmadi diye Ama Rabbim nasip etti cok sükür.insallah Seninde tutunmustur!Klomen le tedavi oldum canım. İğne hiç kullanmadım daha önce doktorla görüştüm yarın bi kan tahlili yap sen yinede dedi ama içimde pek umut kalmadı doğrusu
Bende öyle denk geldi canim.ilk asilamam letu ile yapildi olmadi.2.ve 3.asilamalarim igneyle yapildi ve tuttu. Bende demekki igneli tedavi daha iyi diye düsündüm.ama ilk etapta doktorlar basamak basamak cikmak istiyorlarmis.yani ilk ilacla deniyorlar olmazsa bir basamak cekip igneyle deniyorlar sanirim
Gözün aydın canım çok daha sevinçli haberlerini alırız burdan inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bi şekilde.Hanımlar gene ben :) çok mutlu haberle uyandım gerçkten içim içimi yiyodu dünden beri. 3 yumurtam toplanmıştı 2 si döllenmiş nasıl sevindim. Pazartesi 12 de transfer olucm 3. Gün embriyosu ile :) inşaallah çok güzel haberler veririm bnde. Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...
İnşallah bakalım. Rabbimden istiyor ona sığınıyorum inşallah kısmetmde vardır.Umudunu hic Yitirme canim,bende cok kötü olmustum agladim Hatta bu sefer olmadi diye Ama Rabbim nasip etti cok sükür.insallah Seninde tutunmustur!