Alinan randevu saatinin üzerine 36 saat hesapla,pazartesi asilama saatine denk geliyorsa okay,yoksa ona göre ayarlanmali diye biliyorum:Ya kızlar benim yarın catlatma iğnem vuralacak ama saati bilmiyoruz eşim öğlen 12 ye randevu almış sinirlendiriyor beni aşılama pazartesi sabah olacak sizce doğru oluyormu acil cvp verin lutfen
Kuzum hesabıma göre 46 saat oluyor canmAlinan randevu saatinin üzerine 36 saat hesapla,pazartesi asilama saatine denk geliyorsa okay,yoksa ona göre ayarlanmali diye biliyorum:
Ya hadi hayırlısı inşallah 3 ude döllenir cnmSelam hanımlar bende bugün yumurta toplama işlemi oldum hala sersem gbiyim size yazıyorum3 yumurta toplamışlar 2 ydi bi tane daha olmuş bugne kadr. Yarın döllenip döllenmediğinE bakıp arıycaklar hayırlısı olsun inşaallah
Aminnn canım inşaallah rabbim gerçjten hepimize kolaylık versin. O kadr zor zamanlar ki hele ki tüp bebekteYa hadi hayırlısı inşallah 3 ude döllenir cnm
Hayirlisi olsun insallah hakkinda.yarinda mutlaka haber ver bize,ins döllenmislerdir ve hayirlisiyla Transferin gerceklesir.Selam hanımlar bende bugün yumurta toplama işlemi oldum hala sersem gbiyim size yazıyorum3 yumurta toplamışlar 2 ydi bi tane daha olmuş bugne kadr. Yarın döllenip döllenmediğinE bakıp arıycaklar hayırlısı olsun inşaallah
Doktoruna bir Sor derim canim,Ama Ben hep 36 saat öncesine göre hesaplayip catlatma ignemi vurduruyordum.Kuzum hesabıma göre 46 saat oluyor canm
Evet ilk aşılamamdı.Amin Allah razi olsun canim. Ilk asilamanmiydi peki ?bu seferlik olmadi diye düsün,asla pes etme ve birakma tedavilerini
Ilaclami yapildi asilaman?yoksa igneylemi büyüttünüz yumurtalari?Evet ilk aşılamamdı.
Hayırlısı olsun inşallah emeklerin karşılıksız kalmaz canım. Ben kimyasal gebeliğimden sonra ara vermek durumunda kaldım. Tedaviden kistlerim kaldı geçmesini bekliyorum. Kimyasal gebelik sebebi ile adet gördüm bitti, 15 gün sonra yine gördüm. İnşallah hepimiz için herşey yoluna girer.Benim 6 şubat adet günüm zaten. 6 şubatta sabah ilk idrarımla yapcam. Bu arada geçen ayki aşılamada iğnenin etkisi bende 6. günün akşamından itibaren gitmişti.
Hakkinda Hayirlisi insallah. Bir dahaki asilaman ins saglikli olur.rabbim hepimize yardim etsinHayırlısı olsun inşallah emeklerin karşılıksız kalmaz canım. Ben kimyasal gebeliğimden sonra ara vermek durumunda kaldım. Tedaviden kistlerim kaldı geçmesini bekliyorum. Kimyasal gebelik sebebi ile adet gördüm bitti, 15 gün sonra yine gördüm. İnşallah hepimiz için herşey yoluna girer.
canim ben 26 saat sonra asilama oldum pazar 11.30da igne vuruldum pazartesi 1 de asilama oldumAlinan randevu saatinin üzerine 36 saat hesapla,pazartesi asilama saatine denk geliyorsa okay,yoksa ona göre ayarlanmali diye biliyorum:
Demekki doktordan doktora fark ediyor canim bilemiyorumki.benim 3 asilamamda hep 36 saat yapildi.bazen catlatma ignesi gece 1 denk geliyordu,Ama hastaneye gidip yaptiriyorduk.canim ben 26 saat sonra asilama oldum pazar 11.30da igne vuruldum pazartesi 1 de asilama oldum
İğneyleIlaclami yapildi asilaman?yoksa igneylemi büyüttünüz yumurtalari?
Bende bugun cok fena agri girdi sol kasigima hic bu kadar acimamisti :)Kizlar benim kasiklarimda ara ara boyle batmalar oluyor anlik sancilar giriyor sizlerdedemi oluyormu
Anldim cnm.insallah bir dahaki sefere tutar.İğneyle
canim ben evde kendim yaptim buyutme ignelerinidemi hastanede yaptirdinizDemekki doktordan doktora fark ediyor canim bilemiyorumki.benim 3 asilamamda hep 36 saat yapildi.bazen catlatma ignesi gece 1 denk geliyordu,Ama hastaneye gidip yaptiriyorduk.
acaba neden oluyor canim bende cok merak ediyorum insallah gebeyizdirBende bugun cok fena agri girdi sol kasigima hic bu kadar acimamisti :)