Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi sbh 11 de olacaksa cumartesi gece 23.00 de vurulcan pazartesi oglen 2 de olacaksa cumartesini pazara baglyn gece 2 de olcak 23 .00 dan 3 saat sonra asilamadan 36 saat geri gidicen.pazartrsi12 de olacaksan cumartesi gecesi 23.59 da yap 00.00 yani
Pazartesi 9 'da yaklaşık cnm

Bende öyle denk geldi canim.ilk asilamam letu ile yapildi olmadi.2.ve 3.asilamalarim igneyle yapildi ve tuttu. Bende demekki igneli tedavi daha iyi diye düsündüm.ama ilk etapta doktorlar basamak basamak cikmak istiyorlarmis.yani ilk ilacla deniyorlar olmazsa bir basamak cekip igneyle deniyorlar sanirim
canim sen hanhi igneyi kullanmistin ben gonalf 75 vuruldum baska ignelerre doktor veriyor neye gore acaba

Bu gece 21 de olcak igne ama doktorun söylemesi lazimdi
Yok canım eşime sadece 36 saat demişler o kadar eşim bugün öğlen 12 dedi bana dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti eşim her tedavide bireyleri ya yanlış anlıyor ya doktor anlatmıyor hep mutsuz tedaviye gidiyorum eşimle tartıştık sonuç olarak hemşire ye akşam saat 10 da gel dedik basın dönüyor dün o kadar çok ağladım ki icim dışıma çıktı sinirlerim boşaldı resmen

canim o zaman cumartesi 9 da yapican igneni 36 saat oncesi yani ama doktor bana 24 saat oncesi demisti
Ben 1.asilamada yaklaşık 46 saat sonra yapıldı kafama hiç takmadım onu dedim nasılsa denk gelir die ama sonrada eşimle hiç ilişki olmadı beklemek istedim aşılamadan sonra dokunulmazlık koydum adeta ne büyük hata etmişim diyorum resmen eşimle aramıza bi soğukluk koyuyorum ama çok istiyorum çok çabalıyorum eşimin görmesi gerek ben kendim için degilki eşim sırf baba olabilsin die aile olalım die cabaliyorun

Yok canım eşime sadece 36 saat demişler o kadar eşim bugün öğlen 12 dedi bana dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti eşim her tedavide bireyleri ya yanlış anlıyor ya doktor anlatmıyor hep mutsuz tedaviye gidiyorum eşimle tartıştık sonuç olarak hemşire ye akşam saat 10 da gel dedik basın dönüyor dün o kadar çok ağladım ki icim dışıma çıktı sinirlerim boşaldı resmen
Aglayacak veya Üzülecek birsey yokki cnm,bugün 21 de gidip igneni yaptiracaksin.herhangi bir hastaneye gidebilirsin.moral cok önemli bu tarz tedavilerde Dikkat et kendine.üzme kendini bos yere

Ben 1.asilamada yaklaşık 46 saat sonra yapıldı kafama hiç takmadım onu dedim nasılsa denk gelir die ama sonrada eşimle hiç ilişki olmadı beklemek istedim aşılamadan sonra dokunulmazlık koydum adeta ne büyük hata etmişim diyorum resmen eşimle aramıza bi soğukluk koyuyorum ama çok istiyorum çok çabalıyorum eşimin görmesi gerek ben kendim için degilki eşim sırf baba olabilsin die aile olalım die cabaliyorun
yok canim oyle dusunmd nede sogukluk girsin sende o kadar ignedir ilactir iciyon emek cekiyon ama sanki iliski daha iyiymis bende deneseymiydim diyorum

canim agizdan degilde alttan aliyorsun ilaci anal yoldan sen igne ilemi tedavi oldun canim yokaa ilaclami
Tamam. Bendede ayni bilgest diye bi ilac ama koyub gerek yatmam lazim ayaga durdugum anda geri geliyo sendede oylemi? Sisirme femera ve catlatma ovutrel igneyle oldu :)

Sinirlenmede esinin akli baska yerdedir stres oluyordur. Ama doktorun bi kagida yazip vermesi lazim yada seni cagirmasi lazim devlette bile igneyi vurulacagin saati yazip eline veriyorlar bence hastanyi degis imkanin varsa

yok canim oyle dusunmd nede sogukluk girsin sende o kadar ignedir ilactir iciyon emek cekiyon ama sanki iliski daha iyiymis bende deneseymiydim diyorum
Tabiki asilamada iliski de onemli tup bebek degilki kota olsun normal iliski gibi sadece ileri spermleri sıkıyorlar hemsireye dedim gidim yatim gerek yok bunu normal iliski olarak düşün dedi peşine yapinki sansiniz artsin

Tabiki asilamada iliski de onemli tup bebek degilki kota olsun normal iliski gibi sadece ileri spermleri sıkıyorlar hemsireye dedim gidim yatim gerek yok bunu normal iliski olarak düşün dedi peşine yapinki sansiniz artsin
gecti artik canim ben doktora ozellikle sordum dediki yok gerekmez bebek icin ek birsey iki gun olmasin sonrasinda olabilir dedi hayirlisi artik baksana kullanilan ilaclar asilamanin igneden sonra ne zaman yapilacagi ve bircoksey doktordan doktora degiisyor sanirim sen demistin yarim saat uzan hastanede diye esim acele etmeseydi bir saatte uzanirdim

X