Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herseyin hayirlisi saglikli olsunda

A
Aglayacak veya Üzülecek birsey yokki cnm,bugün 21 de gidip igneni yaptiracaksin.herhangi bir hastaneye gidebilirsin.moral cok önemli bu tarz tedavilerde Dikkat et kendine.üzme kendini bos yere
Ya kuzum meselede bu istediğin zaman burda gidip iğne yaptiramiyosun acilde yapmıyorlar hastanede hiç yapıolar mecburen eve hemşire caydıracaksın oda aradigin hemşire ye ulaşırsan randevu alacaksın falan yani detayın detayı basit bisey ama karmaşık bi hal eşime sinirlendim ben anlatırken dinlemedi

Asilamadan sonra iliski sansi artiriyormu bilemiyorum canim-zaten olsa asilamasiz olurdu.benim rahim retrovert o yüzden spermler muhtemelen umasamiyordu diye düsünüyorum. Yarim saat uzanmakta geri cikmamasi icin degilse,spermlerin tamamen dagilmasi icin.

Sinirlenmede esinin akli baska yerdedir stres oluyordur. Ama doktorun bi kagida yazip vermesi lazim yada seni cagirmasi lazim devlette bile igneyi vurulacagin saati yazip eline veriyorlar bence hastanyi degis imkanin varsa
Aklı işyerindeki meselelerde zor durumda kalan arkadaşlarına yardim etmekte yapmasın demiyorum ama o arkadaşlarının hepsinin çoluğu çocuğu var hepsinin önceliği ailesi eşim önceliğini nereye vereceğini bilmiyor sanki burda kolay kolay hastane değişmiyor canm özel hastane zaten yok klinikte yok köy gibi bi yer ya adı da avrupa ulkesi

Reactions: Cac
Hadi ya o Cok kötü canim.sen neredesinki?

oylemiymis canim ilk kez duydum o zaman asilama niye yaptiriyoz dedilerki asilamadi spermler yumurtaya yakin yere konuluyor diye
Bilmiyorum ki canım nie yaptırıyoruz aslında aşılama sperm değeri iyi olup hareketleri yavaş olanlara falan fayda ediyor galiba oraya ulaşana kadar olmesinde kendileri oraya yakın birakiyor

Fransanın bi köyünde canm:)adi fransa olduğu icin paris falan hayal etme sakın ne bileyim buralar degisik
Biliyorum canim fransanin köylerini.birsz daha ilceye yakin oluyor,daha önce gitmistim.yurt disinda istedigin gibi hastaneler yapmiyor malesef ignelerini,Ama Sen yinede aglama Üzülme

amin saol canim seninde kasiklarinda batmalar olurmuydu biraz once aniden kalktim kasigim bir sancidi
Ikinci asilamamda cok solda batmam olmustu ilkinde 5 gun surdugecti ikincide 12 gun rahat surdu hatta kesin bisi var dedim ama ilaclar yumurtalari tetikledigi icin onunda agrisi olabilirmis benim yumurtaliklarim hassas cocuk yapma psikilojisine girdik ilac kullanmadigim dönemde bile agrim olmusti .umarim seninki bebistendir

him anladim canim beni. Sag kasik baya agriyor bu aksam demek ilaclardan olabiliyor canim senin kimyasal olma ihtimali varmi

Biliyorum canim fransanin köylerini.birsz daha ilceye yakin oluyor,daha önce gitmistim.yurt disinda istedigin gibi hastaneler yapmiyor malesef ignelerini,Ama Sen yinede aglama Üzülme
Aynen öyle canım bu kadar çabalıyorum yüzde 10 ihtimal için Allah bilirdee hayırlı hakkımızda

him anladim canim beni. Sag kasik baya agriyor bu aksam demek ilaclardan olabiliyor canim senin kimyasal olma ihtimali varmi
Olabilir cunku 12 gun beta 4.9 ciktu ondan önceki günlerde idrar testim saatler sonra cizgi cikardi ilk asilamada saatlet sonra bile cizgi çıkmadı. 9.10.11. Gunler yaptim ikinci asilamamda saatler snra cikmisti

Olabilir cunku 12 gun beta 4.9 ciktu ondan önceki günlerde idrar testim saatler sonra cizgi cikardi ilk asilamada saatlet sonra bile cizgi çıkmadı. 9.10.11. Gunler yaptim ikinci asilamamda saatler snra cikmisti
canim o zaman vardir cunku 4.9 yuksek bir deger ignenin etkisi yoktur o gune kadar

Reactions: Cac
canim kendinde yapabilirsin tum ignelerimi ben yaptim doktor dedi evde yap diye tmm dedim yaptim hatt dedi once havasini al sordun nasil aliniyor diye bilmiyordum ilk kez kendime yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…