Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkinda Hayirlisi bizede mutlaka doktorun söylediklerini belirt. Eger daha önce asilamayla hamile kaldiysan canim tekrar asilama dene derim. Ben igneli asilama tedavilerinde hamile kaliyorum,3.asilamamdi Benimde.
Kizlar gittim devlet 2 asilama yapiyo hic asilama ole hamile kalmadım. Tüp bebeğe yonlendirdi ordan evrakları verdim sen yararlanamazsin dedi 1.5 yillik evlisin esinin degeri iyo olmaz dedi ucretli uada beklicen.Allah razi olsun baska topikte biri amh de dusuk olursa tup yapiliyo dedi
Dedim peki amh durdu oluyo dedi sanki hakkimi söyleyemicem dedim amh istiyorum tmm dedi amh kan ver dusuk çıkarsa gelirsin amh icim kam verdim 15 gun sonra ya cikcak

Hakkinda Hayirlisi inşallah devlet karşılar ve yaptirirsin rabbimin izniyle.

Reactions: Cac
Ya kızlar benim yarın catlatma iğnem vuralacak ama saati bilmiyoruz eşim öğlen 12 ye randevu almış sinirlendiriyor beni aşılama pazartesi sabah olacak sizce doğru oluyormu acil cvp verin lutfen
Size su saatte igne vurul su saatte asilama olacak eside 1 2 saat önceden cagirip sperm veriyo yıkanması icin mesela carsamba oglen 2 de asilamam vardi 36 saat ileri sali gecesi 2 de vuruldum sali gecesinden carsamba gecesi 2 ye kadar 24 saat gece ikiden oglen ikiye kdr 12 saat ilave olup 36 saat oluyo yada 11 de carsamba asilaman varsa pazartesi 23.00 de igne olman gerek

Arkadaşlar bu çatlatma iğnesi saatini çok kafaya takmayın. Folikül 36-48 saat içinde çatlıyor zaten. Aşılama 24. Saatte yapılsa bile spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor. Yumurta hücresi de tüpte 24 saat durabiliyor. O sebeple sorun yok. Bence şansı arttırmak için aşılama sonrasında cinsel beraberlikte önemli.

Not: Tüp bebek işlemi için yumurta toplama işlemi 36. Saatte yapılır. Foliküller bu saatte çatlamamıştır. Bu şekilde aspire edilir. Bunu düşünerek aşılamada gecikmiş yada erken olmadığını görebilirsiniz.

Benim testimde 4.4 cikti yani negatif teste çizgiyi gorunce o kadae umutlanmistimki. Asilamanin 12. Günüydü .Bekleyenler hayırlı haberler iyi sonuçlar alir ınsallah
Ins yukselir.benim 12.gunu 4.9 cikti sonra reglim geldi umarim gec dollenmedir ama kendini herseye hazirla iyi kötü

Kistlere sogan kürü yapıyorsun degilmi birebir

Ins ya cok pahali disarisi 13 14 bin arasi rakamlar devlette ilac dahil raporisz 8000 lira tutuyo buay normal denicez ins gerek kalmaz
Insallah Rabbim hayirlisini verir.belkide hic gerek kalmadan bu ay mucizen seninle olur:) benim hastanedede 10 bin istiyorlardi sanirim

Canım.benim aşılamam pazartesi günü olacak yarın kaçta iğne vurulmak gerek of hesalayamiyorum ya

Ins ya cok pahali disarisi 13 14 bin arasi rakamlar devlette ilac dahil raporisz 8000 lira tutuyo buay normal denicez ins gerek kalmaz
canim insallah kendiliginden olurda gerek kalmaz senin sorun neydi canim gercekten pahaliymis devlet sadece ilac parasinimi aliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…