Kizlar gittim devlet 2 asilama yapiyo hic asilama ole hamile kalmadım. Tüp bebeğe yonlendirdi ordan evrakları verdim sen yararlanamazsin dedi 1.5 yillik evlisin esinin degeri iyo olmaz dedi ucretli uada beklicen.Allah razi olsun baska topikte biri amh de dusuk olursa tup yapiliyo dediHakkinda Hayirlisi bizede mutlaka doktorun söylediklerini belirt. Eger daha önce asilamayla hamile kaldiysan canim tekrar asilama dene derim. Ben igneli asilama tedavilerinde hamile kaliyorum,3.asilamamdi Benimde.
Evt canim Ben büyütme ignelerinide,catlatma ignesinide doktorda yaptirdim.canim ben evde kendim yaptim buyutme ignelerinidemi hastanede yaptirdiniz
Hakkinda Hayirlisi inşallah devlet karşılar ve yaptirirsin rabbimin izniyle.Kizlar gittim devlet 2 asilama yapiyo hic asilama ole hamile kalmadım. Tüp bebeğe yonlendirdi ordan evrakları verdim sen yararlanamazsin dedi 1.5 yillik evlisin esinin degeri iyo olmaz dedi ucretli uada beklicen.Allah razi olsun baska topikte biri amh de dusuk olursa tup yapiliyo dedi
Dedim peki amh durdu oluyo dedi sanki hakkimi söyleyemicem dedim amh istiyorum tmm dedi amh kan ver dusuk çıkarsa gelirsin amh icim kam verdim 15 gun sonra ya cikcak
anladim canim hayirlisi olsun hayirlisiyla insallah benimde asilama tutarEvt canim Ben büyütme ignelerinide,catlatma ignesinide doktorda yaptirdim.
Amin inşallah canim rabbimden hepimiz icin hayirlisianladim canim hayirlisi olsun hayirlisiyla insallah benimde asilama tutar
İnşaallah canım mutlaka haber ederim. Vallaha çok alıştım buraya nasıl iyi geliyo insanaHayirlisi olsun insallah hakkinda.yarinda mutlaka haber ver bize,ins döllenmislerdir ve hayirlisiyla Transferin gerceklesir.
Size su saatte igne vurul su saatte asilama olacak eside 1 2 saat önceden cagirip sperm veriyo yıkanması icin mesela carsamba oglen 2 de asilamam vardi 36 saat ileri sali gecesi 2 de vuruldum sali gecesinden carsamba gecesi 2 ye kadar 24 saat gece ikiden oglen ikiye kdr 12 saat ilave olup 36 saat oluyo yada 11 de carsamba asilaman varsa pazartesi 23.00 de igne olman gerekYa kızlar benim yarın catlatma iğnem vuralacak ama saati bilmiyoruz eşim öğlen 12 ye randevu almış sinirlendiriyor beni aşılama pazartesi sabah olacak sizce doğru oluyormu acil cvp verin lutfen
Ins yukselir.benim 12.gunu 4.9 cikti sonra reglim geldi umarim gec dollenmedir ama kendini herseye hazirla iyi kötüBenim testimde 4.4 cikti yani negatifteste çizgiyi gorunce o kadae umutlanmistimki. Asilamanin 12. Günüydü .Bekleyenler hayırlı haberler iyi sonuçlar alir ınsallah
Kistlere sogan kürü yapıyorsun degilmi birebirHayırlısı olsun inşallah emeklerin karşılıksız kalmaz canım. Ben kimyasal gebeliğimden sonra ara vermek durumunda kaldım. Tedaviden kistlerim kaldı geçmesini bekliyorum. Kimyasal gebelik sebebi ile adet gördüm bitti, 15 gün sonra yine gördüm. İnşallah hepimiz için herşey yoluna girer.
Ins ya cok pahali disarisi 13 14 bin arasi rakamlar devlette ilac dahil raporisz 8000 lira tutuyo buay normal denicez ins gerek kalmazHakkinda Hayirlisi inşallah devlet karşılar ve yaptirirsin rabbimin izniyle.
Amin bende her ay oyle karincalanmalar olurduda bu kadar keskini hic olmamisdiacaba neden oluyor canim bende cok merak ediyorum insallah gebeyizdir
Insallah Rabbim hayirlisini verir.belkide hic gerek kalmadan bu ay mucizen seninle olur:) benim hastanedede 10 bin istiyorlardi sanirimIns ya cok pahali disarisi 13 14 bin arasi rakamlar devlette ilac dahil raporisz 8000 lira tutuyo buay normal denicez ins gerek kalmaz
bendede olmazdi pek canim diyorum fitildende olabilir benceAmin bende her ay oyle karincalanmalar olurduda bu kadar keskini hic olmamisdi
Canım.benim aşılamam pazartesi günü olacak yarın kaçta iğne vurulmak gerek of hesalayamiyorum yaSize su saatte igne vurul su saatte asilama olacak eside 1 2 saat önceden cagirip sperm veriyo yıkanması icin mesela carsamba oglen 2 de asilamam vardi 36 saat ileri sali gecesi 2 de vuruldum sali gecesinden carsamba gecesi 2 ye kadar 24 saat gece ikiden oglen ikiye kdr 12 saat ilave olup 36 saat oluyo yada 11 de carsamba asilaman varsa pazartesi 23.00 de igne olman gerek
canim insallah kendiliginden olurda gerek kalmaz senin sorun neydi canim gercekten pahaliymis devlet sadece ilac parasinimi aliyor.Ins ya cok pahali disarisi 13 14 bin arasi rakamlar devlette ilac dahil raporisz 8000 lira tutuyo buay normal denicez ins gerek kalmaz
pazartesi asilaman kacta yapilcak canim benim doktor 24 saat sonra yapti asilamayi ama genelde burda 36 saat sonra yapmislarCanım.benim aşılamam pazartesi günü olacak yarın kaçta iğne vurulmak gerek of hesalayamiyorum ya
Fitil neki?bendede olmazdi pek canim diyorum fitildende olabilir bence
Pazartesi günü sabah kacta senin asilamadan?Canım.benim aşılamam pazartesi günü olacak yarın kaçta iğne vurulmak gerek of hesalayamiyorum ya