• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılamadan sonra 14. Günüm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla ben 6.gün yaptım yoktu canım 9.gün kuruma çizgisi var demiştim yok diyordum. 11.gün sabah silik akşam tekrar yaptım netti. Bide mesela erken gebelik testinde çıkmadı benim 5 liralık testte çıktı ilk. 12.günü kan verdim. Yani şöyle söyleyim ben 6.günü yapıp iğne etkisi olup olmadığını gördüm her bünyede farklı oluyor. Çatlatma iğnesi pozitif sonuç verebiliyormuş. Kanda 104,75 çıktı. Ama 12.güne kalmaz heralde iğne etkisi diye düşünüyorum. İnşallah vardır sizde de hayırlısıyla bebişiniz gelir🥰🙏
DC5C4EEF-1D49-4D52-9AA0-A8D8E5D6BAFF.jpeg
aşılamadan sonra 10.günüm oluyor sonuc negatif olacak galiba

Peki esiniz sperm testiverdi mi

Ben devlete gitcem ya ara demediler direk 3. Gun gel dediler
Eşime boşluk bulunca aldım ben hemen ramdevu hazır bulundu elimde. Benimde devlet ama bana ara demişlerdi olunca aradım cuma aramıştım 1.günümdü pazartesi gel dediler. Farketmiyor demekki siz takip edin. Eğer hafta sonuna denk geliyorsa 2 3 4 günü arasında bir gün gidin.

Eki Görüntüle 3073097 aşılamadan sonra 10.günüm oluyor sonuc negatif olacak galiba
Ben yanlış mı görüyorum orada bi hayalet çizgi var gibi. Camın kenarında bakın bi benimde ilk böyleydi 9 düşük yapan yengem benimle iddalaştı var diye ben yok dedim sonra var çıkmıştı ay inşallah vardır sizde de🥰🙏

Ben yanlış mı görüyorum orada bi hayalet çizgi var gibi. Camın kenarında bakın bi benimde ilk böyleydi 9 düşük yapan yengem benimle iddalaştı var diye ben yok dedim sonra var çıkmıştı ay inşallah vardır sizde de🥰🙏
Ay insallah vardır 🥺 flashka bakınca biraz göründü gibi oldu ama eşim göz yanılsaması dedi bana 😅 yengenize de gösterir misiniz o nediyecek ? :)

Ay insallah vardır 🥺 flashka bakınca biraz göründü gibi oldu ama eşim göz yanılsaması dedi bana 😅 yengenize de gösterir misiniz o nediyecek ? :)
Valla bana da eşim uydurma yok bunda demişti yengem çok tecrübeli olduğu için var diye inatlaştı😂 hatta 2 kere başım döndü psikolojik yapıyosun dedi bende kan vermeye gittim😂yani benim bu kadar belli değildi aslında durdukça belirgin olmuşlar biraz daha. Yengem şuan burada değil gösteremiyorumda. Siz yine de çok umutlanmayın lütfen kırılmanızı istemem🙏 olmazsa da şükür diyin hep inşallah hayırlısıyla güzel haber verirsiniz🥰

Valla bana da eşim uydurma yok bunda demişti yengem çok tecrübeli olduğu için var diye inatlaştı😂 hatta 2 kere başım döndü psikolojik yapıyosun dedi bende kan vermeye gittim😂yani benim bu kadar belli değildi aslında durdukça belirgin olmuşlar biraz daha. Yengem şuan burada değil gösteremiyorumda. Siz yine de çok umutlanmayın lütfen kırılmanızı istemem🙏 olmazsa da şükür diyin hep inşallah hayırlısıyla güzel haber verirsiniz🥰
Tesekkür ederim 🥰 rabbim size de hayırla yavrunuza kavusmayı nasip etsin insallah

Tesekkür ederim 🥰 rabbim size de hayırla yavrunuza kavusmayı nasip etsin insallah
Bak ben burda bişey gördüm gibi sonucu yazın olur mu bende merak ediyorum🥰 inşallah sizede nasip olsun 🙏🌼

Eklentiler

• Screenshot_20220526_153035_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20220526_153035_com.whatsapp.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 370
Bak ben burda bişey gördüm gibi sonucu yazın olur mu bende merak ediyorum🥰 inşallah sizede nasip olsun 🙏🌼
Ayy gördüm coook incecikk bişi var orda .🥳 ama belki daha ilaçlarım etkisi de geçmeyip ondan olmuş olabilir. 1 haziranda öğrenicem insallah size de haber veririm tabiki size edeceğim bol bol dualarımlaaa 😍

Eşime boşluk bulunca aldım ben hemen ramdevu hazır bulundu elimde. Benimde devlet ama bana ara demişlerdi olunca aradım cuma aramıştım 1.günümdü pazartesi gel dediler. Farketmiyor demekki siz takip edin. Eğer hafta sonuna denk geliyorsa 2 3 4 günü arasında bir gün gidin.
Teşekkür ederim cok sagolun

Back