Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ilaclari doktor mu verdi sanaO haplar yumurtayı coğaltıyomus sansın daha yüksek oluyomuş
Anladim canim ben hic kullanmadm dogum kntrol hapida kullnmadim sadece ilk evlendigimde adet geciktirici kullandim cunku hastaligim balayina tatile rastgeliyodu o yuzden onuda snradan ogrendim dogum kontrol hapi gbiymis oda etkiliyomus tatilden snrada enfeksiyon aldim olmadi bu zamna nasipmis buda byle olduKlomenle hamile kalan tanıdıklarımda var ama doktor kontrolünde kullanmak gerekiyo ultrasyon bakıyo yumurtalar ilaç için müsaitmi diye
Bundan sonra oyle yapmam gerekiyo zaten cnim dis gebeligin tekrarlamamasi icin baktrmam lazm ama 1 sne beklemem gerektigini syledi bende oyle dusunuyorum cunku cok yorgu beni bu dis gebelik hamile oldugumu ogrendigim gunden bu gune kadr rahat bo gunum gecmedi biraz gozum korktu gbi ama bebegim olsun cok istiyorum esimde oyle herseyin hayrlisiTam anlamıyla doktor kontrolünde hamile kal bence herseye bakıyolar ben bide cok incir yedim
Benim esimde inanmadi evde yaptigim teste hastaneye gdip kan testi o zamn inandi hamile olduguma cok mutlu oldu snra byle olunca cokcok uzuldu bana cok caktirmiyo ama ben anliyorum hep senin sagligin daha onemli diyo gercektnde oyle ama 1 hafta zehir gbiydi yinede allah beterinden korusunBiz yıpranıyoruz evet ama yazık eşlerimizde üzülüyo eşim ultrasyonda görmeden inanmıcam artık diyo idrar da çift çizgiye bile inanmadı
Gercekten cok zor anne olmak onu istemek dunyaya getrmek buyutmek yetstrmek o yuzden cennet annelerin ayaginin altindadr derler. Annem bana uzuldu yasadiklarimdan dolayi ben bebegime uzuldm byle oldugu icinhiç bitmiyo derdimiz çift çizgi Görüyosun değerin yükselcek diyolar ultrasyonda gözükcek kese diyolar kese oluyo bebegi görmen gerekiyo sonra kalp atışı varmı onu duyman gerekiyoo ooooof oofff
Evet insan dusunmeden edemiyo ister istemez stres yapiyoBnada eger bebek yoksa yine deneriz sen daha önemlisin diyo ama işte kim ne derse desin olmuyo yani içinden atamıyo o telaşı stresi
Cok sevindim canim haftaya duyulur kalp atislari :) insallah guzel bir hamilelik gecirirsin allah bebegini saglikli kucagina almayida nasip etsin canimCnm gittim doktora gözüktü kesemiz şükürler olsunki 6haftalık olmuşuz
Allah bagislasin. Aminmerhaba arkadaşlar.bende 2 kez dış gebelık geçırdım.ıkısındede amelıyat olmak zorunda kaldım.ığneyle duşmedı.tuplerımden geçış olmadı rahım fılmınde.tuplerımın bağlantısı kesıldı amelıyatla.tup bebek yontemıyle hamıle kaldım.oğluşum şimdı 20 aylık.allahım ısteyen herkese versın.aratmasın rabbım