Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılamadan sonra 14. Günüm
- Konu Sahibi bngddlr
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
Evet mart 3 te aşılama yapıldı şükür şuan 13 haftalık hamileyim. 4 yılın sonunda aşılamayla nasip olduSiz gebe kaldınız mı peki? Bende bugün gittim Bağcılara tamamladım evrakları Salı gününe randevu oluşturdular.
- 10 Nisan 2021
- 69
- 33
- 38
- 29
Kacinci günü test yaptiniz. Bugun aşilamada 14. Günüm ve kan degeri 2.83 galiba tutmadiEvet mart 3 te aşılama yapıldı şükür şuan 13 haftalık hamileyim. 4 yılın sonunda aşılamayla nasip oldu
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
Ben 6.günü yaptım ilk çıkmadı. Çatlatma iğnesi etkisi olmadığına emin oldum. Net olarak 11.gün silik gördüm akşam tekrar yaptım net vardı. Aslında 9.günde vardı ama tam emin olamamıştım kuruma çizgisidir demiştim. Umutlu değildim ben baştan beri olmadı demiştim ve hiç yatmadım diyebilirim cam falan sildim o kadar olabileceğini düşünmemiştim. 12.gün kan verdim 104,75 çıktı. Şükürler olsun tuttu olmazsa da gerçekten üzülmeyin ben 4 yıl sonra hiç beklemiyordum devlet nasıl olsa 6 tane deniyo şansımı deneyim demiştim. Olmazsa da şükür dedim hep. Ama gerçekten zamanı varmış hep tedavi gördük eşimde bende tüpüm kapalıydı vs. Allah ol diyince olur. Belki aşılama yaptırmasam o ay olacaktı zamanı gelmişti belki de. Herşey bir vesile. Rabbim inşallah hayırlısıyla isteyen herkesin yüzünü güldürsün sizinde inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişiniz olsunKacinci günü test yaptiniz. Bugun aşilamada 14. Günüm ve kan degeri 2.83 galiba tutmadi
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Evet mart 3 te aşılama yapıldı şükür şuan 13 haftalık hamileyim. 4 yılın sonunda aşılamayla nasip oldu
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Hanımlar merhaba bugün aşılamadan sonraki 14.günüm. Kan tahlili yaptırdım bekliyorum bakalım umarım sonuç hayırlısıyla güzel çıkar heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor
Kızlar nolur testlerime bakın aşılama yaptırdıktan sonra 6. Gün negatif 9.gün negatif 11 i negatif 14ü sabah yaptım silik akşam hem erken hem normal pozitif sizce var mı çatlatma iğnesinden midir
Merhaba Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi miSiİn hamilelik nasıl gidiyor yorumları okudum umut oldunuz ben de beklemedeyim
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi miArkadaslar merhaba catlatma ignesinin 10.gunu hcg baktirdim 4.4 cikti.bundan sonra yukselir mi sizce?
Esra hanim oncelikle gozunuz aydin.insallah saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.sanirim sizde catlatma ignesi oldunuz yazdiklarinizdan kafam karisti galiba anlayamadim:) 9.gunden aonra cizgi goruyordum demissiniz.11 12 negatif demissiniz.ben 11.gundeyim evdeki test tertemiz artik kandada 4.4 tu.sizin sureciniz nasildi.hic 14. gune kadar kan verdiniz mi? Tesekkur ederimİğneden sonra 14.gün adet ağrılarımı aynen yaşadım
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
Devlette yaptırdım 3 yılı geçti olmuyor dedim. Ücret ödemedim sadece hapla yumurtalarım büyümediği için iğneli yapıldı. İğneler raporlu haliyle 1000tl falan tuttu. Normalde hapla yapıyorlar bnm pcos var haplara cevap vermedi ya da fazla tepki verdi 3 ay aşılamam ertelendi en son iğneyle az güzel yumurtalar olduMerhaba Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
Ben 6.gün test yaptım yoktu 9.gün kuruma çizgisi bu diyip yok dedim. 11.gün sabah silik akşam net gördüm. 12.gün kan verdim 104,75 çıktı canım. Bu arada bende polikistik over sendromu vardı aşılama benimki. Bide aşılama esnasında rahim ağzı enfeksiyon dan kapalıydı.. Doktor zaten kendin denesende olmazdı katateri zor soktuk dediEsra hanim oncelikle gozunuz aydin.insallah saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.sanirim sizde catlatma ignesi oldunuz yazdiklarinizdan kafam karisti galiba anlayamadim:) 9.gunden aonra cizgi goruyordum demissiniz.11 12 negatif demissiniz.ben 11.gundeyim evdeki test tertemiz artik kandada 4.4 tu.sizin sureciniz nasildi.hic 14. gune kadar kan verdiniz mi? Tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim bende de pko var klomen catlatma ignesi ama olmadi iste 14 mayista igne oldum su an negatifBen 6.gün test yaptım yoktu 9.gün kuruma çizgisi bu diyip yok dedim. 11.gün sabah silik akşam net gördüm. 12.gün kan verdim 104,75 çıktı canım. Bu arada bende polikistik over sendromu vardı aşılama benimki. Bide aşılama esnasında rahim ağzı enfeksiyon dan kapalıydı.. Doktor zaten kendin denesende olmazdı katateri zor soktuk dedi
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
Evlilik yılı önemli mi bilmiyorum ama ben ilk evlilik zamanını baz alarak olmuyor dedim. Toplam 3 buçuk yıllık evliydim. Benden 1 yıl sonra evlenen arkadaşımda geçen ay yaptırdı mesela. Galiba yıl şartı varsa azHangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Bende gidicemde adetliyken mi gitmek gerekiyor acaba ben hormon testi verdim adetliyken bi yerde, ordan memnun kalmadim.bska bi yere gidicem simdi de tekrar hormon isterler mi acaba adetliyken mi gitmeliyim hsg nasil cekiliyor bideEvlilik yılı önemli mi bilmiyorum ama ben ilk evlilik zamanını baz alarak olmuyor dedim. Toplam 3 buçuk yıllık evliydim. Benden 1 yıl sonra evlenen arkadaşımda geçen ay yaptırdı mesela. Galiba yıl şartı varsa az
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
Ben o şekilde 2 buçuk 3 yıl tedavi gördüm klomen femara çatlatma iğneleri ama sonuç alamadım. Umarım sizin güzel haberlerinizi alırız bu arada sizin 11gün olmuş bana aşılama iğneden 36 saat sonra yapıldı. İğne vurunca hemen çatlamıyor. Mesela benimki geç döllenme umudunu kaybetme çok fazlada üstüne düşme canım.. Ben bu aşılamada hiç inanmadım olacağına alışmıştım bide ilacı kullanırken incir ye yumurtalar kaliteli olsun ben öyle denemiştim canımCok tesekkur ederim bende de pko var klomen catlatma ignesi ama olmadi iste 14 mayista igne oldum su an negatif
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
Hsg yi özelde çektirdim ben görüntüleme merkezinde. Önce gidin o size adet olunca ara diycek 3.günü çağıracaklar kan verceksiniz. Eski teste bakmıyor. Yaklaşık 35 tane test yapıyor. Eşinize de randevu almanız lazım test vermesi için. Ben İstanbul Bağcılar devlette yaptırdım. İnfertilite bölümüBende gidicemde adetliyken mi gitmek gerekiyor acaba ben hormon testi verdim adetliyken bi yerde, ordan memnun kalmadim.bska bi yere gidicem simdi de tekrar hormon isterler mi acaba adetliyken mi gitmeliyim hsg nasil cekiliyor bide
14unde sabah 10 igne oldum 14 saat sonra iliski ve tekrar olmadi malesef buna ragmen gec dollenme olur mu? Bide olsaydi si.diye kadarsilik cizgi bile olsa gorunurdu heraldeBen o şekilde 2 buçuk 3 yıl tedavi gördüm klomen femara çatlatma iğneleri ama sonuç alamadım. Umarım sizin güzel haberlerinizi alırız bu arada sizin 11gün olmuş bana aşılama iğneden 36 saat sonra yapıldı. İğne vurunca hemen çatlamıyor. Mesela benimki geç döllenme umudunu kaybetme çok fazlada üstüne düşme canım.. Ben bu aşılamada hiç inanmadım olacağına alışmıştım bide ilacı kullanırken incir ye yumurtalar kaliteli olsun ben öyle denemiştim canım
- 12 Temmuz 2020
- 403
- 210
- 53
- 31
İlişki 1 defa mı önerildiYani ben çizgiyi 11.gün ışığın altında gördüm öyle diyim..yok dedim hep. 9 düşük yapan yengem çizgi var bunda diye iddalaştı.. Akşam yapınca net oldu ama bilemiyorum tabiki rabbim hayırlısıyla inşallah sizede nasip etsin14unde sabah 10 igne oldum 14 saat sonra iliski ve tekrar olmadi malesef buna ragmen gec dollenme olur mu? Bide olsaydi si.diye kadarsilik cizgi bile olsa gorunurdu heralde
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Esime nereye alicam bi ürolojiye al dediler spermiogram icinHsg yi özelde çektirdim ben görüntüleme merkezinde. Önce gidin o size adet olunca ara diycek 3.günü çağıracaklar kan verceksiniz. Eski teste bakmıyor. Yaklaşık 35 tane test yapıyor. Eşinize de randevu almanız lazım test vermesi için. Ben İstanbul Bağcılar devlette yaptırdım. İnfertilite bölümü