2. Dış Gebelik

Sürekli hasta olcak hissi oluyo gögüslerin sisiyo belin agrıyo bu belirtiler varmı sende

Birkac gun bekleyeyim en iyisi kan testinde cikmazdada uzulurum hayirlisi olsun canm bir iki damla gelip sonra hic gelmemesi umutlandrdi beni

Slmasn canım bugün kan vermiştim onub sonucunu aldım 1200 dü pazartesi salı günü 2058 cıkmış nasıl sence değer

Slmasn canım bugün kan vermiştim onub sonucunu aldım 1200 dü pazartesi salı günü 2058 cıkmış nasıl sence değer
Eger oyleyse kafa karistirir canim ama tam net yani bsey diyemem benim doktorum bir gebelik saglikliysa gunde ikiye katlamasi gerekir demisti mesela benim 800 du 1 hafta sonrasi 7000 cikmasi gerekirken 3000lerdeydi bende sonucu alip doktorun yanina gitmeden cok iyi yukselmis dedim dis gebelik degil dedim ama doktor farkli dedi hesapladi 800 un 1 haftalik katini 7000 ckti. Ama yine de hemen kotu dusunme canim doktoruna göster eger dis gebelik olabilir derse yada dusuk tehlikesi ikisinide detayli baktir dusuk tehlikeside diyebiliyolar ilac veriyolar kimisi basta anlaslmiyo benimki gbi

Evet pazartesi 1200dü salı günü sağlık ocagında verdim sonuç bugün cıkmış 2058 ebe değerin iyi korkma cabuk hızlanıyo yerleşmiş demekki dedi nokta halindede olsa gözükür dedi ama sevinemedim yarın doktorum bakıcak ultrasyonla bakalım

Bnm gecen hafta 82 dı bu hafta 2058 oldu yumurtlamamdan bu yana hesapladım eger varsa bebek bugün tam 4haftalık

Bnm gecen hafta 82 dı bu hafta 2058 oldu yumurtlamamdan bu yana hesapladım eger varsa bebek bugün tam 4haftalık
Canim en son adeyinin 15 oca oldugunu syledin yani senin adetin 10 gun gecikmis bu durumda 5 hafta 3 gunluk oluyo benim hesaplarima gore yarin gittiginde kese gorunmesi gerekiyo canim normalde 4 haftanin icinde gorunurmus insallah guzel haberlerini aliriz insallah dis gebelik degildr

İnşallah canım tıbben hesapladığında evet beş hafta yumurtlamadan hesaplarsak 4hafta inşallah seninde bir mucize olur da bebişin olur allahım büyük ben kadir gecesi bile cok dua ettim hamile kalmak için

İnşallah canım tıbben hesapladığında evet beş hafta yumurtlamadan hesaplarsak 4hafta inşallah seninde bir mucize olur da bebişin olur allahım büyük ben kadir gecesi bile cok dua ettim hamile kalmak için
Insallah canim benim bende cok dua ettim her zamn acaba olmickmi diye bile dusundum ama ne kadr stres yaparsan o kadr kotu oluyo ne kadr cok takarsan o kadr kotu Insallah senin gebeligin saglikli bi gebeliktir insallah yarin bebisini orda oldugunu gorursun ultrasyonda yarin guzel haberlerini bekliuorum

X