- Emoji Skoru
- 940
- Puanlar
- 53
Canm benm normal yolla 4 hamilelik kaybım var düşükler kürtaj falan
Sorun genetik çıktı ve pgt ile tüp bebek yaptık yani embriyoları bile incelettirdik olumsuz sonuç oldu yeniden tüp yapıncaya kadar aşılama yapalım dedik aşılamam tutsa bile yine düşme ihtimali var yani nasip kısket diyorum artık
Kızlar benim tüp 12 bin tl tuttu 9 bini ilaçlar ve hastane parası 3 bin i de ankarada kromozom inceletme parasıydı
Aşılamadan tek farkı yumurtaları da dışarı çıkaracakları için tüplere kadar giriolar bu yüzden anestezi ile tüplerden oluşan tüm yumurtaları topluolar dışarı ortamda lab.da yuöurtaları spermlerle dölleyip yine anneye aşılıolar
Kızlar aşılamadan sonra dikkat ettiğiniz şeyler varmı? Normal işlerinizi yapıyomusunuz yoksa yatıyomusunuz? Ben cuma gün daha aşılamamı yaptıralı 2saat olmuşken eşimin akrabaları geldi kümseye söylemediğimizden birşey diyemedim bugünde şehir dışından arkadaşım geliyormuş kalktım evi süpürüp sildim ayy gizli iş yaptıkça inadına herşey üst üste geliyo Sanki
yok canım bi sıkıntı olmaz yarım saat yatırıyolar zaten sonra normal hayatına dönebilirsin diyolar. tüp bebekteki gibi değil bu. bende ertesi gün devam ettim özellikle dikkat etmedim bişeyeKızlar aşılamadan sonra dikkat ettiğiniz şeyler varmı? Normal işlerinizi yapıyomusunuz yoksa yatıyomusunuz? Ben cuma gün daha aşılamamı yaptıralı 2saat olmuşken eşimin akrabaları geldi kümseye söylemediğimizden birşey diyemedim bugünde şehir dışından arkadaşım geliyormuş kalktım evi süpürüp sildim ayy gizli iş yaptıkça inadına herşey üst üste geliyo Sanki
hangi ildesinizBenımde hafıf agrım var sağ kasıgımda zaten sağ tarafa koyuldu ESTROFEM diye bi ılac verdı Can'ım bebegım tutunması ıcın devlette yaptırdım sadece 250 tl mal oldu
onlara herşey bedava zatenYaa arkadaşlar benim aşılamam tutmadı ve tüp beebek yaptımak için araştırmalara başladım. SGK ile yaparsam ödemem ne olur diye. Veee dün öğremdim ki ben 4000 Tl ek öderken Suriyeliler bedavaya tüp bebek yapıyormuş..... bu nasıl adalet... ben nasıl öderim diye hesap yapıyorum
ankara canımhangi ildesiniz
Canım rapor almak gidip gelmek okadar zor geliyorki bana ayrıca bir mesai harcamak lazım sanki o işe. Tüp bebek için de birkaç kez aşılama yapıöış olmak gerekiyor diye okumuştum. Çok zor işler vallakızlar 3 yıl dolmadan tüp bebek baya masrafla 10bını buluyor ama 3 yılın doldugunda samsun üni hastanesinde 2600 hastaneye 1000 civarındada iğneler tutuyo ama tüp bebek aşılamadan daha zor narkoz verip büyüyen yumurtalar alınıyo dölleniyo falan ole yanı
Allahım hayırlısını versin, dua etmekten başka çaremiz yok. Biz bu kadar ödeme yaparken nasıl Suriyelilere ücretiz oluyor anlamıyorum yaa.. aşılama için ne kadar ödedin canım? Özel hastanede mi yaptırdın?
Kızlar aşılamadan sonra dikkat ettiğiniz şeyler varmı? Normal işlerinizi yapıyomusunuz yoksa yatıyomusunuz? Ben cuma gün daha aşılamamı yaptıralı 2saat olmuşken eşimin akrabaları geldi kümseye söylemediğimizden birşey diyemedim bugünde şehir dışından arkadaşım geliyormuş kalktım evi süpürüp sildim ayy gizli iş yaptıkça inadına herşey üst üste geliyo Sanki
Ben ailemede söylemedim cumadan beri bitek cumartesi yattım Bugün çok iş yaptım evim iki katlı süpürgeyi aşağı yukarı taşırken baya bi vicdan azabı çektimSeni çok iyi anlıyrm benim de bu ay aşılama olmam çok ani oldu doktorum birden karar verdi kaç tane ayarlanmış gezmemi iptal ettim bana gelecekleri de ertledim bi kaç ay sonrasına
Nolur nolmaz die çünkü hareket ettikçe vicdan yapıyrm ya tutunduysa düşerse die
4 gündür doktor harici evden çıkmadım sürekli yatalak hasta gibi yatıyrm iş yerinden izin aldım saklı gizli iş yapıyrm bi ailem bilio bütün yemekleri çamaşırlarmı süpürgemi ailem yapıo artık sağolsunlar
Canım inşallah hamissindir. Dualarım seninle. Bende şimdi ağrılarım var diye acile geldim test yaptırdım sonucu bekliyorum.çıktım doktordan..yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıyormuş hepsi de çatlamış boşalmış içleri dedi rahim kalınlığı da 10mm olmuş dedi gayet iyi gidio bundan sonra sadece dua dedi dua edelim ki yumurta döllenmiş olsun ve adet gecikmesi olup gelirsin buraya dedi..hayrlısı die her gün dua ediyrm Allahım isteyen herkese nasip etsin..hatta ikiz olsa nasıl güzel olur çok istiyrm çünkü ikiz bebeklerim olsun
Ben ailemede söylemedim cumadan beri bitek cumartesi yattım Bugün çok iş yaptım evim iki katlı süpürgeyi aşağı yukarı taşırken baya bi vicdan azabı çektim
Canım inşallah hamissindir. Dualarım seninle. Bende şimdi ağrılarım var diye acile geldim test yaptırdım sonucu bekliyorum.
Maalesef canım negatif. Bugun 14. Gunum rabbim kabul ederse kısmet başka sefere artık.İnş canım ya inş isteyen herkes hamiş olsun bebişimizi kucaklarımıza alalım Aminn..
Benim arada adet olcağımız zamanki ağrıdan oluo bi de karnımın şişikliği hiç geçmio göbeğim nasıl sert
Ayyy inşş güzel sonuç almışsındır çıktı mı canım sonucun
Bugün kaçıncı günündü acilden mi yaptırıosun testi
Sizin sonuclarinizi bekliyorum mutlakaMaalesef canım negatif. Bugun 14. Gunum rabbim kabul ederse kısmet başka sefere artık.
Hayırlısı canım sakın moralini bozma imtihan dünyası çünküMaalesef canım negatif. Bugun 14. Gunum rabbim kabul ederse kısmet başka sefere artık.
Sağol canım bende öyle düşünüyorum Rabbim ne zaman isterse o zaman olur. Tevekkül ediyorum bende. 1 buçuk yıllik evliyim canım. Hiç hamilelik yaşamadım. En son 15 gün gecikmem oldu. Yaşım 32 olduğu için doktor vakit kaybetmeden aşılama yaptır dedi. Bende özelde yaptırdım oda tutmadıHayırlısı canım sakın moralini bozma imtihan dünyası çünkü
Ben eskiden çok üzülüyordum ama gittikçe alıştım kayıplarım arttıkça
Sen daha önce hamilelik yaşadınmı çocuğun falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?