• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama

Slm kızlar benim de 23 ocak ilk adet günüydü 35 i adetin 3 günü gonal f e başladım 7 gün 75 lik vuruldum çarşamba da çatlatma iğnem oldu gece 1 de..bugün de öğlen 2 de aşılamam oldu 3buçuğa kadar yaytım çıkmadım hastaneden nolur nolmaz die
4 gebelik kaybım var normal yollarla ve geçen yıl da tüp denedik olmadı maddi durum toparlayamayınca aşılama yapalım dedik 15 gün nasıl geçecek bilmiyrm
Sağ kasığımda batma oldu bi de aşılamadan sonra kanamam ve ardından lekelenmem oldu ama şuan geçti sanki
Sizde de oldu mu kızlar
Bir de eşinizin sperm sayısı ne kadardı
Bizimkinde lab.dan yıkandıktan sonra 10 milyon çıktı doktor biraz az dedi normale göre bi de son kontrolde rahim duvarım 6.5 mm di 8mm olması daha iyiymiş
Yumurta büyüklükleri 18mm o iyi dedi ama olumsuzluklar da var işte tedirginim
Sürekli yattım bugün 15 gün yatıcam artık
Dua ediyrm hepimize de..
Canım hayırlısı olsun, inş başarılı olmuştur. Yat dinlen. Elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası Allah'a kalmış. Ben de şimdi dr kontrolüne gidiyorum bakalım büyümüş mü yumurtalar ne diyecek.

kızlar günaydın bugün aşılamadan sonra 12. günüm idrar testi yapsam olup olmadığı çıkar mı acaba?

Canım hayırlısı olsun, inş başarılı olmuştur. Yat dinlen. Elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası Allah'a kalmış. Ben de şimdi dr kontrolüne gidiyorum bakalım büyümüş mü yumurtalar ne diyecek.

İnş canm inş her isteyenin de başarılı olmuştur..inş yumişlerin büyümüştür canım:)

kızlar günaydın bugün aşılamadan sonra 12. günüm idrar testi yapsam olup olmadığı çıkar mı acaba?
Canım bence yapma biraz daha bekle erken test yapıp çıkmayınca da kötü hissettiriyor. Ben dr dan geldim sağdakiler büyümemiş solda 2 tane 8mm var dedi daha çok küçük ilaç dozunu da arttırmadı 50iu ile devam. Rahim kalınlığı 5 mm dedi. İyi mi kötü mü bilemedim Salı tekrar gideceğim

Slm kızlar bende dün aşılama yaptırdım okdr zor ve ağrılıydıki inşallah bu sefr tutar çünkü ben birdaha bı acıya dayanamam..

Slm kızlar bende dün aşılama yaptırdım okdr zor ve ağrılıydıki inşallah bu sefr tutar çünkü ben birdaha bı acıya dayanamam..
Canım selam ayy söyleme öyle beni korkutma Adetin kaçıncı günü yapıldı, yumurta takibinde hangi ilacı kullandın, e2 değerin yumurta büyüklüğün neydi biraz bilgi verebilir misin?

amin canım bende 24 ocakta yaptırdım. jelin bitmesine 5 gün filan kaldı. nasıl var mı sende değişiklik
Göğüs uclarimda hafif bir agri var. Bide bazen kasiklarima kısa süreli ağrı giriyor. Salıyı bekliyorum test yapmak için bakalım hayırlısı. . Sende var mı değişiklik?

ya bize aşılamadan sonra gün aşırı ilişki öneriyorum dedi. biz aşılamadan sonraki diğer gün yaptık sonra hiç olmadı 5 gün filan . sizin??
Bize de aşilamadan sonra ki gün ilişki önerdi başka da olmadı. Bazılarına gün aşırı demiş doktorlar. Kafam karıştı

Canım hayırlı olsun inşallah tutar. Aşılama aslında acısız ve en fazla 5 dk lik kolay bir işlem sende neden öyle oldu ki? :KK12:

Canım hayırlı olsun inşallah tutar. Aşılama aslında acısız ve en fazla 5 dk lik kolay bir işlem sende neden öyle oldu ki? :KK12:
Canım ya biraz bilgi verebilir misin aşılamayla ilgili ben su an gonal f 50iu oluyorum ilaca başlayalı 5 gün geçti. bugün dr a gittim sağda daha yumurtalarda büyüme yok, solda 2 tane 8mm dedi. Kontrollü gidicez dozu arttırmıyorum dedi. Rahim.de 5mm kalınlığı. İdeali kaç olmalı sen adetin kaçıncı gününde aşılama yaptırdın? E2 tahlili yaptırdı bir de 65 çıkmış sonucum.

Canım ya biraz bilgi verebilir misin aşılamayla ilgili ben su an gonal f 50iu oluyorum ilaca başlayalı 5 gün geçti. bugün dr a gittim sağda daha yumurtalarda büyüme yok, solda 2 tane 8mm dedi. Kontrollü gidicez dozu arttırmıyorum dedi. Rahim.de 5mm kalınlığı. İdeali kaç olmalı sen adetin kaçıncı gününde aşılama yaptırdın? E2 tahlili yaptırdı bir de 65 çıkmış sonucum.
Canım doktor bana adetin 4. Günü klomen verdi sabah akşam 5 gün kullan bitince gel yumurtalarina bakicam dedi. Gittiğimde solda biri 18 diğeri 16 mm olgun sağda ise 14 mm olgunlasmaya hazır yumurtam vardi. Catlatma iğnesi verdi yaptırdıktan 36 saat sonra aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonra yarım saat dinlendim 15 günlük crinone vajinal krem verdi. Düşük engelleyici dedi. Bitince test yapicam hayırlı bakalım. :anne:

Canım doktor bana adetin 4. Günü klomen verdi sabah akşam 5 gün kullan bitince gel yumurtalarina bakicam dedi. Gittiğimde solda biri 18 diğeri 16 mm olgun sağda ise 14 mm olgunlasmaya hazır yumurtam vardi. Catlatma iğnesi verdi yaptırdıktan 36 saat sonra aşılamam yapıldı. Aşılamadan sonra yarım saat dinlendim 15 günlük crinone vajinal krem verdi. Düşük engelleyici dedi. Bitince test yapicam hayırlı bakalım. :anne:
Bide canım rahim duvarı kalınlığıni sadece yumurtalara baktığı zaman söyledi ama tam hatırlamıyorum. Sadece aşılama esnasında eşinin spremleri ve senin yumurtalarin çok iyi dedi. Hayırlısı olsun tutarsa ikiz olur dedi kısmet salı günü belli olcak :KK49::KK49:

Bide canım rahim duvarı kalınlığıni sadece yumurtalara baktığı zaman söyledi ama tam hatırlamıyorum. Sadece aşılama esnasında eşinin spremleri ve senin yumurtalarin çok iyi dedi. Hayırlısı olsun tutarsa ikiz olur dedi kısmet salı günü belli olcak :KK49::KK49:
Ayy canım benim yaa inş tutar hayırlısı olsun. Ben daha yumurtaları büyütemedim

20dk falan sürdü sa
Canım selam ayy söyleme öyle beni korkutma Adetin kaçıncı günü yapıldı, yumurta takibinde hangi ilacı kullandın, e2 değerin yumurta büyüklüğün neydi biraz bilgi verebilir misin?
adetin 5.günü klomen kullanmaya başladım, 12.günü kontrole gittim 2yumurtam büyümüştü o gece çatlatma iğnesi vurulup 36.saatte aşılamam yapıldı. E2 falan bakmadı dr'um Normalde 2dk lık ağrısız bir işlemmiş ama ben muaynede bile çok zorlanıyorum çok sıktım kendimi oda zorlaştırdı işi ve çok kanamaya sebep oldu

Ayy canım benim yaa inş tutar hayırlısı olsun. Ben daha yumurtaları büyütemedim
Amin canım inşallah bekleyen herkesin tutar. Allahın izniyle büyürler canım bu ay olmazsa sonraki ay dozu yükseltir doktor canını sıkma hep iyisini düşün moralini yüksek tut :anneadayı:

20dk falan sürdü sa

adetin 5.günü klomen kullanmaya başladım, 12.günü kontrole gittim 2yumurtam büyümüştü o gece çatlatma iğnesi vurulup 36.saatte aşılamam yapıldı. E2 falan bakmadı dr'um Normalde 2dk lık ağrısız bir işlemmiş ama ben muaynede bile çok zorlanıyorum çok sıktım kendimi oda zorlaştırdı işi ve çok kanamaya sebep oldu
Dmrz bende muayenede çok zorlanıyorum doktor bu duruma kızıyor bile. Aşılamadan önce doktora sordum acısız mi diye muayene olmandan kolay dedi. Gerçektende öyle oldu. Çünkü hep pozitif düşündüm ve kucağıma alacağım bebisi hayal ettim. Zaten butun zorluklara onlar icin katlanmiyor muyuz. Ben sadece spekulum takılırken acim oldu sonrasını hissetmedim bile :anne:

Canım bence yapma biraz daha bekle erken test yapıp çıkmayınca da kötü hissettiriyor. Ben dr dan geldim sağdakiler büyümemiş solda 2 tane 8mm var dedi daha çok küçük ilaç dozunu da arttırmadı 50iu ile devam. Rahim kalınlığı 5 mm dedi. İyi mi kötü mü bilemedim Salı tekrar gideceğim

Adetin kaçıncı günündeyken 5mm di?
Benim aşılamadan önceki son kontrolümde yani adetin 10.gününde 6.5mm di
Doktor 6 mm in altındakilere aşılamayı yapmıyrz dedi zaten tutmaz çok ince olmuş oluyr dedi seninki sonırlarda ama olmasu gereken değer 8 ile 10 mm arası dedi benim de biraz moralim bozulmuştu ama Alllah ım isterse herşey olur napalım

Back