- Emoji Skoru
- 258
- Puanlar
- 53
Çok teşekkür ederim canım yaşım 36. Ben de beklemekten yana değilim şu an adetimin 2.günü bittiğinde doktor gel dedi ultrasonla tekrar yumurtalara bakıp muhtemelen ertesi gün hsg çekilecek. Senin nedir durumun? İlk aşılaman mi canim? Yasin kacti? Allah kolaylık versin en tez elden tutar inşallah.
Benm de yaş 31..4 defa kendiliğimden hamile kaldım 2 si kimyasal diğer ikisi karnımda öldü düşük ve kürtajla sonuçlandı..genetik problmemiz çıktı..tüp bebeğe yönlendşrdiler 1 sene önce denedik 1 tane sağlıklı çıktı o da transfer sonrası tutmadı..1 senedir de normal yollarla hamile kalamadım tüp için maddi durum olana kadar aşılama deneyelim dedik..benm aşılama tutsa bile düşme ihtimali var..önemli olan tutanın da sağlıklı olması lazım..inş Allahımın izniyle olur..
Ark.ın dediği gibi hsg den sonra normal yolla tutma imkanı da artıyr..benm 1 yıl boyunca tutmadı ardından tüpler kapalı mı die hsg çektirmiştim tüpler açıkmış..hsg sonrası ilk ay hamile kaldım düştü 2 ay sonrası bi daha hamile kaldım o da düştü..