• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama

Dmrz bende muayenede çok zorlanıyorum doktor bu duruma kızıyor bile. Aşılamadan önce doktora sordum acısız mi diye muayene olmandan kolay dedi. Gerçektende öyle oldu. Çünkü hep pozitif düşündüm ve kucağıma alacağım bebisi hayal ettim. Zaten butun zorluklara onlar icin katlanmiyor muyuz. Ben sadece spekulum takılırken acim oldu sonrasını hissetmedim bile :anne:
Katedrali geçiremedi bende dr. O çok zorladı katedrali yaktıktan sonra hemen bitti işlem zaten aksilik oldu bende canım

Katedrali geçiremedi bende dr. O çok zorladı katedrali yaktıktan sonra hemen bitti işlem zaten aksilik oldu bende canım
Geçmiş olsun canım. Evet mesele onu takarken bende de öyle oldu :KK17:sonucu hepimiz için güzel olur inşallah :KK46:

Adetin kaçıncı günündeyken 5mm di?
Benim aşılamadan önceki son kontrolümde yani adetin 10.gününde 6.5mm di
Doktor 6 mm in altındakilere aşılamayı yapmıyrz dedi zaten tutmaz çok ince olmuş oluyr dedi seninki sonırlarda ama olmasu gereken değer 8 ile 10 mm arası dedi benim de biraz moralim bozulmuştu ama Alllah ım isterse herşey olur napalım
Canım adetin 8. Günü 5mm ama yumurtalarda 8mm miş bakalım salı tekrar gidicem hepimiz için hayırlısı

Canım adetin 8. Günü 5mm ama yumurtalarda 8mm miş bakalım salı tekrar gidicem hepimiz için hayırlısı

Evet canım inş
Ol dese herşey olur tüm güç ve kudret Rabbimde..gerisi bahane..2 günüm geçti kaldı 13 gün evde sürekli yatıyrm iki annem sağolsun bakıolar bana ama vakit yata yata geçmio..hem stres hem heyecan..sonucu güzel olsun hayırlı olan olsun tek istediğimiz o..
Benim cuma günü aşılamadam sonra bi iki damla kanamam ve sonrasında lekelenmem oldu
Dün de bi iki damla kahverengi lekelenme oldu
Bugün bişey yok artık batmalarımda geçti ama karnım şiş wc ye çıkıyrm şişlik yine geçmio sizde de varmı öyle bişey kızlar

ben çok özel hastane ve dr değiştirdim ilk başlarda şimdi üniversite hastanesınde doç a gidiyorum.aşılama ücretsiz yapıyolar zaten bi süreden sonra gözün para falan görmüyo sonuca ulaşmak istiyosun sen tuvaletine sıkısık olarak mı girdin ve aşılamadan sonra ne kadar yatırdılar ben sıkısık oldugum için 15 dk yattım zaten o kadar bekletiyolarmış
Hangi üniversite hastanesi bu? Bende özel bir ün hastanesine başladım ama 600 tl dediler nasıl ücretsiz olabiliyor anlamadım nasıl kazanıyorlar ,ssklı olduğun için mi?

Evet canım inş
Ol dese herşey olur tüm güç ve kudret Rabbimde..gerisi bahane..2 günüm geçti kaldı 13 gün evde sürekli yatıyrm iki annem sağolsun bakıolar bana ama vakit yata yata geçmio..hem stres hem heyecan..sonucu güzel olsun hayırlı olan olsun tek istediğimiz o..
Benim cuma günü aşılamadam sonra bi iki damla kanamam ve sonrasında lekelenmem oldu
Dün de bi iki damla kahverengi lekelenme oldu
Bugün bişey yok artık batmalarımda geçti ama karnım şiş wc ye çıkıyrm şişlik yine geçmio sizde de varmı öyle bişey kızlar
İnş sonu güzel olur canım. En azından evdesin, ben dr kontrolüne giderken işten nasıl izin alıcam diye de ayrı strese giriyorum. Düşünmemeye çalış elimizden geleni yapıyoruz artık bundan sonrası Allahımdan

aybkmst ben sanırım hasta olucam her ay adet olmadan uçuk çıkar bende yıne cıktı hayırlısı diyorum sen naptın?

İnş sonu güzel olur canım. En azından evdesin, ben dr kontrolüne giderken işten nasıl izin alıcam diye de ayrı strese giriyorum. Düşünmemeye çalış elimizden geleni yapıyoruz artık bundan sonrası Allahımdan

Evet şuan evdeyim izinliyim
Geçen yıl tüp bebeğe 12bin tl verdik 2 gün evde dinlendim sonra direk işe başladım tutmayınca çok üzüldük en iyisi bu sefer evde dinleneyim dedim
Ben şimdi doktora kontrola gidiyrm doktor cuma günü aşılama yaparken pazartesi gel tekrar kpntrol edicez dedi neye bakıcak ki acaba?

Evet şuan evdeyim izinliyim
Geçen yıl tüp bebeğe 12bin tl verdik 2 gün evde dinlendim sonra direk işe başladım tutmayınca çok üzüldük en iyisi bu sefer evde dinleneyim dedim
Ben şimdi doktora kontrola gidiyrm doktor cuma günü aşılama yaparken pazartesi gel tekrar kpntrol edicez dedi neye bakıcak ki acaba?
en iyisini yapmışsın, hiç bilmiyorumki canım neyi control edicek, git gel de bilgi ver olur mu ne söyleyecek dr'un merak ettim ben de.

aybkmst ben sanırım hasta olucam her ay adet olmadan uçuk çıkar bende yıne cıktı hayırlısı diyorum sen naptın?
canım ben bugün kan verdim sağlık ocağında ama sonuç yarın çıkar dedi:S Ben iyi ya da kötü hiç bişey hissetmiyorum ne ağrım var ne başka bişey. adetime daha 6 gün filan var o yüzden sanırım. çünkü tam adet olacagım gün başlar bende de ağrı sivilce.

AYBKMST hadı bakalım bende cuma günü adet günüm ama benı de baya sivilce bastı benım de agrım yok göğüslerim çok hassaslaştı ben adet günüme kadar yapmıcam test olursa zaten olacak saldım suanda

AYBKMST hadı bakalım bende cuma günü adet günüm ama benı de baya sivilce bastı benım de agrım yok göğüslerim çok hassaslaştı ben adet günüme kadar yapmıcam test olursa zaten olacak saldım suanda
valla bende çok ümitli değilim canım. benim gögüslerimde değişiklik olmaz zaten hiç adetkende. ama herkes diyo ya hissediyodum o ay hamile olduğumuz filan die ben onu hissedemiyorum şuan:) bence sen daha iyi yapmışın ya bende bekliycektim ama daha bir hafta var bide eşimde sorup duruyo yaptırıyım kurtulayım dedim.

benim eşimde üzülürüm die yaptırma bekle dio bana hep ben de hissedemiyorum bakalım hayırlısı ikinciye odaklan):)))

en iyisini yapmışsın, hiç bilmiyorumki canım neyi control edicek, git gel de bilgi ver olur mu ne söyleyecek dr'un merak ettim ben de.

çıktım doktordan..yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıyormuş hepsi de çatlamış boşalmış içleri dedi rahim kalınlığı da 10mm olmuş dedi gayet iyi gidio bundan sonra sadece dua dedi dua edelim ki yumurta döllenmiş olsun ve adet gecikmesi olup gelirsin buraya dedi..hayrlısı die her gün dua ediyrm Allahım isteyen herkese nasip etsin..hatta ikiz olsa nasıl güzel olur çok istiyrm çünkü ikiz bebeklerim olsun

Bi de crinone jele başlattı bugün kullandım ilkini az önce..

benim eşimde üzülürüm die yaptırma bekle dio bana hep ben de hissedemiyorum bakalım hayırlısı ikinciye odaklan):)))
olmazsa mecbur napcaz:) ama eşim ikinci aşılama yerine tüp bebek yaptıralım diyo o daha mı zor canım bilgin var mı?

çıktım doktordan..yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıyormuş hepsi de çatlamış boşalmış içleri dedi rahim kalınlığı da 10mm olmuş dedi gayet iyi gidio bundan sonra sadece dua dedi dua edelim ki yumurta döllenmiş olsun ve adet gecikmesi olup gelirsin buraya dedi..hayrlısı die her gün dua ediyrm Allahım isteyen herkese nasip etsin..hatta ikiz olsa nasıl güzel olur çok istiyrm çünkü ikiz bebeklerim olsun
canım çok sevindim artık hayırlısı, inş hamile kalırsın, senin ilk aşılaman mıydı bu?

Yaa arkadaşlar benim aşılamam tutmadı ve tüp beebek yaptımak için araştırmalara başladım. SGK ile yaparsam ödemem ne olur diye. Veee dün öğremdim ki ben 4000 Tl ek öderken Suriyeliler bedavaya tüp bebek yapıyormuş..... bu nasıl adalet... ben nasıl öderim diye hesap yapıyorum :KK43:

canım çok sevindim artık hayırlısı, inş hamile kalırsın, senin ilk aşılaman mıydı bu?

Canm benm normal yolla 4 hamilelik kaybım var düşükler kürtaj falan
Sorun genetik çıktı ve pgt ile tüp bebek yaptık yani embriyoları bile incelettirdik olumsuz sonuç oldu yeniden tüp yapıncaya kadar aşılama yapalım dedik aşılamam tutsa bile yine düşme ihtimali var yani nasip kısket diyorum artık

Kızlar benim tüp 12 bin tl tuttu 9 bini ilaçlar ve hastane parası 3 bin i de ankarada kromozom inceletme parasıydı
Aşılamadan tek farkı yumurtaları da dışarı çıkaracakları için tüplere kadar giriolar bu yüzden anestezi ile tüplerden oluşan tüm yumurtaları topluolar dışarı ortamda lab.da yuöurtaları spermlerle dölleyip yine anneye aşılıolar

Back