Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bize aşılamadan sonra gün aşırı ilişki öneriyorum dedi. biz aşılamadan sonraki diğer gün yaptık sonra hiç olmadı 5 gün filan . sizin??valla canım bende de gaz yok ama kendını ole sartlama belkı hiç belirtin olmıcak bu arada ilişki sıklıgınız nedir?dr ne dedi bununla ilgili
Pitircik34 hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallahBende aşılama ile hamile kalanlardanim. Simdi gunlerimiz kaldı doguma
amin canım bende 24 ocakta yaptırdım. jelin bitmesine 5 gün filan kaldı. nasıl var mı sende değişiklikBende 23 ocakta ilk aşılama yaptırdım. Doktor 15 gunluk crinone kullan bitince test yaptir dedi. Bekliyorum artık hayırlısı. Allah isteyen herkese nasip etsin
ben 24 ünde yaptırdım canım benimde ilk aşılama bakalm bekliyorum sonucu:) hayırlısı olsun hepimiz içinkızlar merhaba, ben de bu ay ilk kez aşılama yaptıracağım. Pcos hastasıyım. Adetin 3. günü Gonal f 50 iu ile tedavime başladık, bugün adetimin 7. günü yarın dr kontrolüm var. Siz adetinizin kaçıncı günü aşılamanızı yaptırdınız, başarılı olan var mı? Kullandığınız iğne dozları nelerdi? Biraz bilgi verebilir misiniz?
çıkar mı diyosun canım 9. gün oluyo işte. erken yapıp moral bozmayım diyorum.aybkmst aslında senin de şuan da çıkar niye salıyı beklıyosun kı