aşılama

kızlar günaydın. belirtileriniz nasıl bende bi değişiklik yok gaz oluyodu jelden dolayı ama şuan gayet iyiyim iyi mi kötü mü bilemedim. aşılaması tutan arkadaşlar belirti olmuş muydu.

valla canım bende de gaz yok ama kendını ole sartlama belkı hiç belirtin olmıcak bu arada ilişki sıklıgınız nedir?dr ne dedi bununla ilgili

valla canım bende de gaz yok ama kendını ole sartlama belkı hiç belirtin olmıcak bu arada ilişki sıklıgınız nedir?dr ne dedi bununla ilgili
ya bize aşılamadan sonra gün aşırı ilişki öneriyorum dedi. biz aşılamadan sonraki diğer gün yaptık sonra hiç olmadı 5 gün filan . sizin??

bize de bir sonraki gün başalyın gün aşırı dedi ben cuma oldum 3 günde bir aralıklarla oldu ağrım oluo çünkü

Merhaba kızlar 2.5 senelik evliyim bir dış gebelik 2 kimyasal gebelik var 3 ay klomen kullandım 1 ay ara vererek olmadı şimdi doktor aşıma diyor 23 yalındayım süreç nasıl sizce yaptırsam mı çok kararsızım

Birde doktorlar gün aşırı diyor eşim 2 gün cinsel peyrizden sonra test yaptırdı ileri hareketli - çıktı bu durumda neden gün aşırı diyorlar oda kafama takıldı 2 gün sonrası test böyle çıktıysa nasıl olacak ileri hareketli olan yumurtayı döllüyor

Bende 23 ocakta ilk aşılama yaptırdım. Doktor 15 gunluk crinone kullan bitince test yaptir dedi. Bekliyorum artık hayırlısı. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bende 23 ocakta ilk aşılama yaptırdım. Doktor 15 gunluk crinone kullan bitince test yaptir dedi. Bekliyorum artık hayırlısı. Allah isteyen herkese nasip etsin
amin canım bende 24 ocakta yaptırdım. jelin bitmesine 5 gün filan kaldı. nasıl var mı sende değişiklik

slmasn öncelıkle hoşgeldın şöyle anlatayım test vermen için en az 2 en fazla 5 gün perhiz yapması lazım eşinin süreyi ne kadar kısa tutarsan hareketlilik ne kadar uzun tutARSAN DA SAYI AZALIR BİZ HEP 3 GÜN PERHİZ YAPIYORUZ

AYRICA aşılama sürecinde düşük dozlu iğnelerle başlıyosun 7 tane göbekten iğnen var ama hiç acımıyo sonr adr a gidiyosun istediği olgunlukta yumurtan olduysa çatlatma iğnesi veriyo iğneyi vurduktan 36 saat sonrada aşılama oluyo benım dr um idrara sıkısıkken benı aşılamaya aldı rahım duvarı daha belirgın oldugu için

meralım85 bence test yaptır derim çünkü seninki artık çıkar aybkmst ile salı günü yaptırıcaz:)

kızlar merhaba, ben de bu ay ilk kez aşılama yaptıracağım. Pcos hastasıyım. Adetin 3. günü Gonal f 50 iu ile tedavime başladık, bugün adetimin 7. günü yarın dr kontrolüm var. Siz adetinizin kaçıncı günü aşılamanızı yaptırdınız, başarılı olan var mı? Kullandığınız iğne dozları nelerdi? Biraz bilgi verebilir misiniz?

canımm hoşgeldin dozlar hastadan hastaya değişir dr lar grnelde yumurta taakıbını kolay yapabilmek için düşük dozlarla başlarlar benim 7 adet 75 mg lık dozlarla başladım sonra 3 tane daha 150mg lık vurdum göbekten sonra son iğnenın oldugu gece göbekten ovıtrelle çatlatma iğnesi veriliyo 36 saat sonra da aşılama oluyor.14 gün sonrada kan cıkıyo

ben 24 ünde yaptırdım canım benimde ilk aşılama bakalm bekliyorum sonucu:) hayırlısı olsun hepimiz için

aybkmst aslında senin de şuan da çıkar niye salıyı beklıyosun kı

çok teşekkürler kızlar, hakkımızda hayırlısı olsun. dr'um bana aşılamanın şansının % 10 olduğunu söyledi o yüzden çok umudum yok. Bende pcos var, rahim filmim temiz, adetlerim de düzenli, eşimde bir problem yok. Sebepsiz infertilite olarak teşhis koydu. 2. kez aşılama yapmayız tüp bebeğe geçeriz dedi. Sizlerin teşhisi neler, ne kadar süredir hamilelik için uğraşıyorsunuz? Okadar daraldımki foruma üye oldum en sonunda. kimseye anlatamıyorsun derdini, anlatsan anlamıyorlar yumurtlama takibi için nekadar sıklıkla dr 'a gittiniz bir de onu soracaktım. İşten izin almam da sıkıntı oluyor çünkü.

bizde de bir sorunyok bizimki de sebepsiz infertilite yumurta takibi bir kere oldu iğneler bitince 1 hafta sonra tekrar gidiyosun yeterli buyuklukteyse ıkı gun sonra aşılama oluyosun yeterli büyklükte değilse tekrar iğne verio onları kullandıktan sonra gidiyosun bu kadar sıkmayın kendınızı biz sonucta önce eşlerimizi sevdiğimiz için evlendık artık kımsenın kolay kolay cocugu olmuyo artık normal yolla cocugu olana anormal bkıyolar:)ben tüp merkezıne bi giriyorum konser salonu gibi hepsi bizden kasmayın sıkıntı Allah vereceği hayırlı zamanı biliyor merak etmeyin

Slm kızlar benim de 23 ocak ilk adet günüydü 35 i adetin 3 günü gonal f e başladım 7 gün 75 lik vuruldum çarşamba da çatlatma iğnem oldu gece 1 de..bugün de öğlen 2 de aşılamam oldu 3buçuğa kadar yaytım çıkmadım hastaneden nolur nolmaz die
4 gebelik kaybım var normal yollarla ve geçen yıl da tüp denedik olmadı maddi durum toparlayamayınca aşılama yapalım dedik 15 gün nasıl geçecek bilmiyrm
Sağ kasığımda batma oldu bi de aşılamadan sonra kanamam ve ardından lekelenmem oldu ama şuan geçti sanki
Sizde de oldu mu kızlar
Bir de eşinizin sperm sayısı ne kadardı
Bizimkinde lab.dan yıkandıktan sonra 10 milyon çıktı doktor biraz az dedi normale göre bi de son kontrolde rahim duvarım 6.5 mm di 8mm olması daha iyiymiş
Yumurta büyüklükleri 18mm o iyi dedi ama olumsuzluklar da var işte tedirginim
Sürekli yattım bugün 15 gün yatıcam artık
Dua ediyrm hepimize de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…