• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Üzülme ya canım napalm sanırım benım de tutmadı negatif ama testlerde yanılma payı var yarın kan vercem bende bak korktuğum çizgiyi gördüm bende😭
Bana cumartesi kan ver dediler inşaallah hepimiz pozitif görürüz

Ayy inşallah 🥰

Bnde 8 martta kan vericem ama siz 26 sında aşılama olmuşsunuz erken değilmi yoksa bizim mi geç bekletiyo doktorlar 😂 ben 21 şubatta oldum asılama
Bende 26 şubatta aşılama oldum dokyor 8 martta kontrole çağırdı.az önce ovulasyon testi yaptım mesela tek çizgiydş

İlk asilamamda da kandan bir gün önce testte öğrenmiştim erken gebelik testi düşük hcg bile ölçüyor
Ben bugün biraz üzüldüm ya siz üzülmeyin o yüzden negatif çıktı biliyorum ama yarın yine kan vercem belki 13 .Gün yarın

Ben bugün biraz üzüldüm ya siz üzülmeyin o yüzden negatif çıktı biliyorum ama yarın yine kan vercem belki 13 .Gün yarın
Ben geç yapacagim sonuç ne çıkarsa da elimizden birşey gelmez zaten yola devam edeceğim olmazsa yeniden denerim

Birde ovulasyon testinde artık tek cizGi görmenin hcg negtif olması şeklinde yorumlanabilir mi sizce.iğnenin 8.günü bugün mesela

Back