- Konu Sahibi gokceeee220
Tek görünce attım değişmediyse eğer yarın kan vercem artık kana inanıyorum teste değilSonucunuz ne :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek görünce attım değişmediyse eğer yarın kan vercem artık kana inanıyorum teste değilSonucunuz ne :)
Negatif testlere inanmıyorum artık yarın kan vercem canımSonucunuz ne :)
Negatif canımSonucunuz ne :)
Dogru kacıncı gun yaptın idrarı canımNegatif testlere inanmıyorum artık yarın kan vercem canımmoralimi yüksek tutuyorum kana inanıyorum o sonuca
12 .Gün canımDogru kacıncı gun yaptın idrarı canım
Bence erken ama tabi sen bilirsin canım ben Çarşamba günü erken gebelik yapıp Perşembe kan vereceğim öyle düşündümCanım pazartesi erken gebelik yapsam cok mu erken sence
Bana cumartesi kan ver dediler inşaallah hepimiz pozitif görürüzÜzülme ya canım napalm sanırım benım de tutmadı negatif ama testlerde yanılma payı var yarın kan vercem bende bak korktuğum çizgiyi gördüm bende![]()
Allah hepimizin bu mübarek ayda yüzümüzü güldürsün inşAdet olmadıkça umut hep vardır. Nolur üzülme![]()
Amin inşallahAllah hepimizin bu mübarek ayda yüzümüzü güldürsün inş
Seninde ilk aşılamandı dimi canımBence erken ama tabi sen bilirsin canım ben Çarşamba günü erken gebelik yapıp Perşembe kan vereceğim öyle düşündüm![]()
Hayır benim ikinci aşılamam ilk aşılamam da düşük yapmıştımSeninde ilk aşılamandı dimi canım
Bende 26 şubatta aşılama oldum dokyor 8 martta kontrole çağırdı.az önce ovulasyon testi yaptım mesela tek çizgiydşAyy inşallah
Bnde 8 martta kan vericem ama siz 26 sında aşılama olmuşsunuz erken değilmi yoksa bizim mi geç bekletiyo doktorlarben 21 şubatta oldum asılama
Direk kan ver benceBence erken ama tabi sen bilirsin canım ben Çarşamba günü erken gebelik yapıp Perşembe kan vereceğim öyle düşündüm![]()
Ne için kontrol acaba ben kan vermek için 13 ünde gel dediBende 26 şubatta aşılama oldum dokyor 8 martta kontrole çağırdı.az önce ovulasyon testi yaptım mesela tek çizgiydş
İlk asilamamda da kandan bir gün önce testte öğrenmiştim erken gebelik testi düşük hcg bile ölçüyorDirek kan ver bence
Ben bugün biraz üzüldüm ya siz üzülmeyin o yüzden negatif çıktı biliyorum ama yarın yine kan vercem belki 13 .Gün yarınİlk asilamamda da kandan bir gün önce testte öğrenmiştim erken gebelik testi düşük hcg bile ölçüyor
Ben geç yapacagim sonuç ne çıkarsa da elimizden birşey gelmez zaten yola devam edeceğim olmazsa yeniden denerimBen bugün biraz üzüldüm ya siz üzülmeyin o yüzden negatif çıktı biliyorum ama yarın yine kan vercem belki 13 .Gün yarın
Kontrol dediği kan ister sanırım.muayene ederNe için kontrol acaba ben kan vermek için 13 ünde gel dedi
Evet haklısınBen geç yapacagim sonuç ne çıkarsa da elimizden birşey gelmez zaten yola devam edeceğim olmazsa yeniden denerim