Aşılama

Ben de 3 kez femara ve ovitrelleyle negatiflerden negatiflere koştum ve şimdi ilk aşılamamı yaptırdım.İnşallah hepimizin son aşılaması olur

Pazartesi az çok belli olur benim ki diye düşünüyorum. Burda kanda veremiyoruz öyle mecbur testlerle bekliycem

Ben de 3 kez femara ve ovitrelleyle negatiflerden negatiflere koştum ve şimdi ilk aşılamamı yaptırdım.İnşallah hepimizin son aşılaması olur
Aminnn insallah canim benim bugun asilamanin 6.gunu bi kac gundur asiri ates basmasi var baskada bir belirtim yok gibi

Kizlarr hamileyimm Allah'ım isteyen herkese nasip etsin dün yaptığım çok silikti bugün baya bı koyulasti gittim kan verdim beta 63.55 Doktor hayırlı olsun hamilesin dedi
Hayırlı olsun, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Nerede yaşıyorsunuz ve hangi hastanede aşılama yaptırdınız? Benim de aşılamam olacak, yumurtalarımın büyümesini bekliyorum

Merhaba canım hayırlı olsun bu arada. Çok sevindim darısı bizim başımıza bende pazartesi ilk aşılamamı oldum benimde pco var eşimde hiçbir sorun yok ilk günden beri karın bel ve göğüslerimde şok ağrı var hele göğüslermde üzerimdeki tişört bile canımı acıtıyo bunlar normal genelde herkeste olmuş ama

Benim bugün 9. Günüm göğüs uclarım biraz acımaya başladı kasık ağrısı yanlarda oluyordu şimdi ortada karnımın aştında oluyor hamile cıkanların genelinde göğüs ağrısı şiddetli oluyor bende olmadı. İnşallah size hamilesinizdir

Ben 4. Günden itibaren test yaptım pozitifti sonra siliklesti sonra tamamen kayboldu dün erken gebelik testi yaptım negatifti

İnşallah kuzum seninde vardır bebiş benim ilk göğüs ve kasıklardan başladı ağrı kaçıncı. Gündesin bugün

Sağol kuzum inşallah ben İzmir'de yaşıyorum Tepecik Kadın Doğumda Oldum Asilamami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…