- 19 Mart 2023
- 164
- 325
- 23
- 37
Ben de 3 kez femara ve ovitrelleyle negatiflerden negatiflere koştum ve şimdi ilk aşılamamı yaptırdım.İnşallah hepimizin son aşılaması olurAynen bencede dene en az iki asilama yaptr rabbim buyuktur belki ugrasmana hic gerek kalmaz bende cumartesi asilama oldum bekliyorum bakalm ne olacak hic bir problemimiz yok ama 3 kez klomen ve ovitrelle catlatma ignesi kullandim banamisn demedi buda ilk asilamam son olur insallah
Evet bi 10 gün sonrasına ışınlanalım lütfenİnşallah günler bir geçsenormalde cok hızlı geciyor şimdi dakikalar bitmek bilmiyor
Aminnn insallah canim benim bugun asilamanin 6.gunu bi kac gundur asiri ates basmasi var baskada bir belirtim yok gibiBen de 3 kez femara ve ovitrelleyle negatiflerden negatiflere koştum ve şimdi ilk aşılamamı yaptırdım.İnşallah hepimizin son aşılaması olur
Haber bekliyoruz heycanlaPazartesi az çok belli olur benim ki diye düşünüyorum. Burda kanda veremiyoruz öyle mecbur testlerle bekliycem
Benimde arada kasıklarıma sancı giriyor. Kabızlık var ama gazda var.. Ateş basması iğne yaptığımın ertesi gününden itibaren başlamıştı bendeAminnn insallah canim benim bugun asilamanin 6.gunu bi kac gundur asiri ates basmasi var baskada bir belirtim yok gibi
Valla bende bugunde hic bisey yok acaba olmadimi ?Benimde arada kasıklarıma sancı giriyor. Kabızlık var ama gazda var.. Ateş basması iğne yaptığımın ertesi gününden itibaren başlamıştı bende
İnanır mısın benim hiç umudum kalmadı. Belirti yok testler negatifValla bende bugunde hic bisey yok acaba olmadimi ?
Yaaİnanır mısın benim hiç umudum kalmadı. Belirti yok testler negatif
Amiin inşallah elimizden gelecek birsey yok Allah ol diyecek ki olacak inşallah güzel haberler alırızYaaneden su deneyip yuzu gulenlerden biride biz degilz rabbim yardimcmiz olsun
Hayırlı olsun, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahKizlarr hamileyimm Allah'ım isteyen herkese nasip etsin dün yaptığım çok silikti bugün baya bı koyulasti gittim kan verdim beta 63.55 Doktor hayırlı olsun hamilesin dedi
Merhaba Kizlar 25 Ağustosta ilk asilamam oldu Yaşım 20 bende PCO var eşimde hiç bir sorun yok aşılama olduğum günden beri kasıklarımda batma oldu Göğüslerimde dokununca ağrı var bugün asilamanin 9. Günü çatlatma iğnesinle beraber 11 gün oldu test yaptım pozitif çıktı iğnenin etkisi sürüyorumudur daha acaba yoksa gebelik olabilirmi 2 Gündür Adet Ağrısı Gibi Bı ağrım var
Testimide Payla
Merhaba Kizlar 25 Ağustosta ilk asilamam oldu Yaşım 20 bende PCO var eşimde hiç bir sorun yok aşılama olduğum günden beri kasıklarımda batma oldu Göğüslerimde dokununca ağrı var bugün asilamanin 9. Günü çatlatma iğnesinle beraber 11 gün oldu test yaptım pozitif çıktı iğnenin etkisi sürüyorumudur daha acaba yoksa gebelik olabilirmi 2 Gündür Adet Ağrısı Gibi Bı ağrım var
Testimide Paylasicam
Ay insallahhhAmiin inşallah elimizden gelecek birsey yok Allah ol diyecek ki olacak inşallah güzel haberler alırız
Yaaa cok sevindimKizlarr hamileyimm Allah'ım isteyen herkese nasip etsin dün yaptığım çok silikti bugün baya bı koyulasti gittim kan verdim beta 63.55 Doktor hayırlı olsun hamilesin dedi
Benim bugün 9. Günüm göğüs uclarım biraz acımaya başladı kasık ağrısı yanlarda oluyordu şimdi ortada karnımın aştında oluyor hamile cıkanların genelinde göğüs ağrısı şiddetli oluyor bende olmadı. İnşallah size hamilesinizdirMerhaba canım hayırlı olsun bu arada. Çok sevindim darısı bizim başımıza bende pazartesi ilk aşılamamı oldum benimde pco var eşimde hiçbir sorun yok ilk günden beri karın bel ve göğüslerimde şok ağrı var hele göğüslermde üzerimdeki tişört bile canımı acıtıyo bunlar normal genelde herkeste olmuş ama
İnşallah kuzum seninde vardır bebiş benim ilk göğüs ve kasıklardan başladı ağrı kaçıncı. Gündesin bugünMerhaba canım hayırlı olsun bu arada. Çok sevindim darısı bizim başımıza bende pazartesi ilk aşılamamı oldum benimde pco var eşimde hiçbir sorun yok ilk günden beri karın bel ve göğüslerimde şok ağrı var hele göğüslermde üzerimdeki tişört bile canımı acıtıyo bunlar normal genelde herkeste olmuş ama
Sağol kuzum inşallah ben İzmir'de yaşıyorum Tepecik Kadın Doğumda Oldum AsilamamiHayırlı olsun, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahNerede yaşıyorsunuz ve hangi hastanede aşılama yaptırdınız? Benim de aşılamam olacak, yumurtalarımın büyümesini bekliyorum
Amin Canımm inşallah Rabbim Tüm isteyenlere nasip etsin hiç bir kimsenin umudunu boşa cikarmasinYaaa cok sevindimRabbim sana bagislasin Lutfen bizler icinde cok dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?