Adete 6 gün var testimm. Acill

İnşallah isteyen herkes bu ay o haberi alır gerçekten herkese gönülden dua ediyorum rabbim bize hayırlısını versin inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza
Amin amin inşaAllah canım 🌸 sen sabah tekrar test yap umarım bu sefer daha net çıkar ☺️ yapınca testini atarsan bakarım bende

IMG_6316.webp

Kızlar merhaba adetime 6 gün var düzenli ilişkim var. 1.5 senedir olmuyor
Ultasona baktırdım hiçbir sorun yok sadece bi hormon ve rahim filmi kaldı.
İçimde gıdıklanma sağ kasığımda ara ara giren bi iğne batması var yaklaşık 3-4 gündür var. İlk batma karnıma kadar hissettirmişti şimdi sadece sağ kasığımda batma var. Şuan belki erkendir. Negatif gibi sizce sonrada pozitife döner mi. Sadece sağ kasık ağrısı ve hafif bele vuran ağrı var ama adet öncesi belirtilerm yok anlamadım ben. Folik asit kullandık bu ay. Doktor başlattı. Testime bakar mısınız
(Prodoctor marka)Eki Görüntüle 3545514
Canım bende predoctot yaptım bugün benimde böyle ve 6 gün var. Şuan ne durumdasın

Ben ilk hormon testi verdim fsh ve lh hormonum biraz yüksekti erken menepoz olabilir diye amh bakıldı 4.4 çıktı yani pcos varmış eşimden test istedi sıkıntı yoktu sonra doktorla yumurta takibi yaptık olmadı en son rahim filmi istedi üniversite hastanesinde çekildim sonrasında aşılama önerdiler femara başladım 3 yumurta olunca kendi haline bıraktılar olmazsa sonraki ay yapılacak
Mrhaba hangi üniversite hastanesnde cekildiniz istanbuldamı

Back
X