• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Aşılamamın 7.gününe girdim. Bu 2.aşılama. İlk aşılamamda, 2tane yumurta vardı yeterli boyuttaydı maalesef tutmadı.Ondan sonra gonal-f 450 iğneyi 75ten yapmama rağmen bi aşılamam da yumurtam büyümediği için tedavim iptal oldu. Bunu okuyan herkese fikir olsun. Yumurtanız büyümüyorsa, sabah akşam adetin 2.günden beri sabah akşam aç karna bal tarçın çörekotu karşımı yiyin. İnternetten karışımı araştırın. Bide zeytin yağına kuru inciri doğrayıp sabah akşam yedim. Bu arada gonal-f 450 iğnemi 75ten de yapmaya devam ettim. Doktoruma yumurta takibi için gittiğim de şükür ki büyüdüler. Aşılama için yeterli büyüklüğe geldiler. İnşallah bu bilgi faydalı olur okuyanlara. Ben faydasını gördüm.

Kızlar aşilamanin 10.gunundeyim bugun.Sicak basmasi agri sanci gaz problemi gogus hassasiyeti hepsi kayboldu bugun sizce sebep olmamasi mi?

Yok kız 😅 demicem merak etme. Bana doktorum vermiyor da kendim alıp kullandım geçen ay. Bu ay da kullanacağım sanırım ondan sordum. Aşılamanın ertesi günü mü başladın canım?
😂 evet.Asilamanin ertesi gunu baslatti vajinal kullaniyorum ben sinir bozucu bi ilac🙄 camasir degistrmekten bktim desem yeridir yaniiii

😂 evet.Asilamanin ertesi gunu baslatti vajinal kullaniyorum ben sinir bozucu bi ilac🙄 camasir degistrmekten bktim desem yeridir yaniiii
Geçen ay ben kendime kendime kullandım. Gece progestan fitil, sabah duphaston içtim. Belki bu ay da böyle denerim. Fitil kötü ama diğer türlü de çok fazla yan etki yapıyormuş kuzum 😅

Geçen ay ben kendime kendime kullandım. Gece progestan fitil, sabah duphaston içtim. Belki bu ay da böyle denerim. Fitil kötü ama diğer türlü de çok fazla yan etki yapıyormuş kuzum 😅
Oyle tabi😂😂 her turlu kotu be aman ya😂😂 insallahh allahin izniyle biran once bebislerimiz gelirde kurtuluruz🤲🏼♥️

Merhaba kızlar benim bugün aşılamamın 9.günü ve 2 kere çok az hafif kahverengi lekelenmem oldu bu tutmadığının belirtisi mi sizce ve test yapsam doğru sonuç verir mi ki🥺

Benimde aşılamamın 9.günü leke falan yaşamadım. İlk aşılamamda da yaşamamıştım. Bu 2.aşılama. Devamlı olarak kasıklarımda batma ve göğüsler aşırı şiş ve çok ağrıyo.

Benimde aşılamamın 9.günü leke falan yaşamadım. İlk aşılamamda da yaşamamıştım. Bu 2.aşılama. Devamlı olarak kasıklarımda batma ve göğüsler aşırı şiş ve çok ağrıyo.
Benimde aynı kenım çok gergin ve kasıklarıma keamp gibi ara ara ağrılar giriyor göğüslerimde çok şişti ve büyüdü bugün lekelenme görünce umudum bitti galiba adet olacağım🥺

Benimde aynı kenım çok gergin ve kasıklarıma keamp gibi ara ara ağrılar giriyor göğüslerimde çok şişti ve büyüdü bugün lekelenme görünce umudum bitti galiba adet olacağım🥺
Umudunu kaybetme hemen leke geldi diye adet olacaksın zannetme. Belki de yerleşme kanaması. Net bişi diyemeyiz. Ama şunu net söyleyebilirim aşıladan sonra ki belirtiler adet belirtisi gibi değil. Adette ağrılar sancı şeklinde. Bunda batma şeklinde. Belki de benim tutmadığı için sancı değil de, batma şeklinde. Bilemiyorum sonucu görmeden. Göğüsler evet adette ki gibi çok sert şiş ağrılı. Aşılamadan beri sütyen takamıyorum. Dediğim gibi benim 2.aşılama ve belirtileri bu yönde.

Bugün aşılamamın 10.günü sabah test yaptım negatif.Çatlatma iğne etkisi çoktan geçmiştir. Az da silik bi çizgi bekledim maalesef o da yok. Bundan sonra pozitif olacağını da sanmıyorum.

Bugün aşılamamın 10.günü sabah test yaptım negatif.Çatlatma iğne etkisi çoktan geçmiştir. Az da silik bi çizgi bekledim maalesef o da yok. Bundan sonra pozitif olacağını da sanmıyorum.
Bence 14 15. günlerde tekrar dene çünkü bazı yorumlarda 10. Gün negatif çıkıp sonradan pozitife dönenler çok seni de umutlandırmak istemem ama hemen ümitsizliğe kapılma

Back