Amin canım inşallah vardır bekleyen herkesin tutunsun inşallah benim bugün 6. Günüm ve gün saymak gerçekten en zoru galibaİnşallah kuzum seninde vardır bebiş benim ilk göğüs ve kasıklardan başladı ağrı kaçıncı. Gündesin bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah vardır bekleyen herkesin tutunsun inşallah benim bugün 6. Günüm ve gün saymak gerçekten en zoru galibaİnşallah kuzum seninde vardır bebiş benim ilk göğüs ve kasıklardan başladı ağrı kaçıncı. Gündesin bugün
Kuzum peogestanı 200lük ve günde 1 mi kullanıyorsun?Yaa canimmhayirli olsun bende cumartesi yaptirdim asilama bekliyorum bakalim progestan kullaniyorum vajinal olarak onerdi.Benimde cok umudum yok ama insallah olur dua et bizler icinde
![]()
Yok gunde 3 adet 200 mg neden ki?Kuzum peogestanı 200lük ve günde 1 mi kullanıyorsun?
Kendim için sordum canım. Teşekkür ederimYok gunde 3 adet 200 mg neden ki?
Bende bisey dceksin sandim korktumKendim için sordum canım. Teşekkür ederim
Yok kızBende bisey dceksin sandim korktum![]()
Yok kızdemicem merak etme. Bana doktorum vermiyor da kendim alıp kullandım geçen ay. Bu ay da kullanacağım sanırım ondan sordum. Aşılamanın ertesi günü mü başladın canım?
Geçen ay ben kendime kendime kullandım. Gece progestan fitil, sabah duphaston içtim. Belki bu ay da böyle denerim. Fitil kötü ama diğer türlü de çok fazla yan etki yapıyormuş kuzumevet.Asilamanin ertesi gunu baslatti vajinal kullaniyorum ben sinir bozucu bi ilac
camasir degistrmekten bktim desem yeridir yaniiii
Oyle tabiGeçen ay ben kendime kendime kullandım. Gece progestan fitil, sabah duphaston içtim. Belki bu ay da böyle denerim. Fitil kötü ama diğer türlü de çok fazla yan etki yapıyormuş kuzum![]()
Benimde aynı kenım çok gergin ve kasıklarıma keamp gibi ara ara ağrılar giriyor göğüslerimde çok şişti ve büyüdü bugün lekelenme görünce umudum bitti galiba adet olacağımBenimde aşılamamın 9.günü leke falan yaşamadım. İlk aşılamamda da yaşamamıştım. Bu 2.aşılama. Devamlı olarak kasıklarımda batma ve göğüsler aşırı şiş ve çok ağrıyo.
Daha sonra yeniden yapmalisin bence belki netlesir insallahhhhhherken gebelik testi yaptım ve aşırı silik çıktı yani varla yok arasında denilecek kadar silikti
Umudunu kaybetme hemen leke geldi diye adet olacaksın zannetme. Belki de yerleşme kanaması. Net bişi diyemeyiz. Ama şunu net söyleyebilirim aşıladan sonra ki belirtiler adet belirtisi gibi değil. Adette ağrılar sancı şeklinde. Bunda batma şeklinde. Belki de benim tutmadığı için sancı değil de, batma şeklinde. Bilemiyorum sonucu görmeden. Göğüsler evet adette ki gibi çok sert şiş ağrılı. Aşılamadan beri sütyen takamıyorum. Dediğim gibi benim 2.aşılama ve belirtileri bu yönde.Benimde aynı kenım çok gergin ve kasıklarıma keamp gibi ara ara ağrılar giriyor göğüslerimde çok şişti ve büyüdü bugün lekelenme görünce umudum bitti galiba adet olacağım![]()
Bence 14 15. günlerde tekrar dene çünkü bazı yorumlarda 10. Gün negatif çıkıp sonradan pozitife dönenler çok seni de umutlandırmak istemem ama hemen ümitsizliğe kapılmaBugün aşılamamın 10.günü sabah test yaptım negatif.Çatlatma iğne etkisi çoktan geçmiştir. Az da silik bi çizgi bekledim maalesef o da yok. Bundan sonra pozitif olacağını da sanmıyorum.