merhaba sivasta hangi doktor hangi hastane de oldunuz acaba bende sivastayım bi de hangi ilaçları kullandınızNormalde türkiyede kayseri acıbadem mıstafa taş a gitmiştim 2 embriyon var tüp bebek icin ama transfer yaptırmamıstım. Burda bi aşılamayı deniyim boş beklemektense dedim. Bu olmazsa bir daha denerim olmazsada kışın transfer olmaya giderim
Merhaba ben yurtdışında yaşıyorum sivasta değilim ama bir arkadaş yazmıştı sivasta üniversitede cok iyi bi doktor varmıs.ona bakabilirsinizmerhaba sivasta hangi doktor hangi hastane de oldunuz acaba bende sivastayım bi de hangi ilaçları kullandınız
Ayşe gonca yenicesu burda bi arkadaş yazmıştı. Sivasta yaşıyor o doktora gidiyordu görürse yazar belki.merhaba sivasta hangi doktor hangi hastane de oldunuz acaba bende sivastayım bi de hangi ilaçları kullandınız
Canım sonucun ne olduAynen bencede dene en az iki asilama yaptr rabbim buyuktur belki ugrasmana hic gerek kalmaz bende cumartesi asilama oldum bekliyorum bakalm ne olacak hic bir problemimiz yok ama 3 kez klomen ve ovitrelle catlatma ignesi kullandim banamisn demedi buda ilk asilamam son olur insallah
merhaba öncelikle hyırlı olsunOlabilir canım ben ayın 4ünde aşılama oldum sen kaçında oldun. Bende pazartesi tekrar vereceğim doktor artışa tekrar bakalım dedi inşallah sense hayırlı haberlerle gelirsin
Canım sonucun ne old
Geçmiş olsun canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendine bi uğraş kurs falan bul. Kafan dağılsın ben öyle yaptım. Sakın pes etme inşallah hayırlısıyla günü geldiğinde Rabbim bizede anneliği nasip edecek. Ben 2. Aşılamama başladım.Malesef can tutmadiDoktor kafandan bunu atmazsan asla olmayacak ona gore diyor
Çok teşekkür ederim canım allah herkese nasip etsin inşallah. Ben hatay iskenderundayım palmiye hastanesinde oldum 5 gün femara tablet kullandım ilk 4 gün femara hap kullandım sadece 5.gün femara hap ve gonal f 75 kullandım 2 3 günde kontrollerim vardı sonra gonal f 150 ye çıkarttılar yaklaşık 2 hafta tedavi sürecim sürdü ve son olarak da cumartesi günğ gece çatlatma iğnesi vurundum pazartesi de aşılamam oldumerhaba öncelikle hyırlı olsunaşılamada hangi iğne ilaç ve vitaminleri kullandınız hngi ilde hngi doktora oldunuz acb
Teste göre pozitif ama tabi hormonlar ilaçlar nasıl etkiler bilemiyorum. Biraz daha bekleyip birdaha yap.Merhaba Kizlar 25 Ağustosta ilk asilamam oldu Yaşım 20 bende PCO var eşimde hiç bir sorun yok aşılama olduğum günden beri kasıklarımda batma oldu Göğüslerimde dokununca ağrı var bugün asilamanin 9. Günü çatlatma iğnesinle beraber 11 gün oldu test yaptım pozitif çıktı iğnenin etkisi sürüyorumudur daha acaba yoksa gebelik olabilirmi 2 Gündür Adet Ağrısı Gibi Bı ağrım var
Testimide Paylasicam
Tesekkur ederm.İnsallahGeçmiş olsun canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendine bi uğraş kurs falan bul. Kafan dağılsın ben öyle yaptım. Sakın pes etme inşallah hayırlısıyla günü geldiğinde Rabbim bizede anneliği nasip edecek. Ben 2. Aşılamama başladım.
Evet ben soylemistimAyşe gonca yenicesu burda bi arkadaş yazmıştı. Sivasta yaşıyor o doktora gidiyordu görürse yazar belki.
İnşallah canım yarın kontrolüm var bakalım yumurta gelişecek mi neler olacakTesekkur ederm.İnsallahHepimize icerisindede kendime cok dua ediyorum.Rabbim daha fazla aratmasin hic birimize insallah Seninki hayirli ugurlu olur son olur insallahh bari seninle sevinelim
Canım bak arkadaş yorum yaptı. O sana daha iyi yardımcı olurmerhaba sivasta hangi doktor hangi hastane de oldunuz acaba bende sivastayım bi de hangi ilaçları kullandınız
Haberdar et bizide insallah hayirli haberlerinleİnşallah canım yarın kontrolüm var bakalım yumurta gelişecek mi neler olacak
Bugün hastanedeydim 4 yumurtam var ikisi büyük ikisi biraz daha kücük. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı doktor. Pazarteside güzelse sanırım oazartesi gecesi çatlatma iğnesi olup çarşamba aşılama olur ama 4 yumurta hepsi büyürse yapmazlar. Bakalım neler olacakHaberdar et bizide insallah hayirli haberlerinle
Canım hayırlı olsun inşallah sonucu güzelKızlar ayın 14 ü aşılama yapıldı kasıklarım sızlıyor çatlatma iğnesi 12 sini 13 e bağlayan gece oldu regl ağrısı mı bu meme uçlarım dokunumca değişik bir sızı da ama baş ağrım da var regl öncesi olan bir baş ağrısı var ya
14 ü aşılama yapıldı bugün 10 gün yapıldığı günü sayarsakda hatta bugün ağrıya uyandım 2 gündür de sıcak basıyor çenemde kocaman bir kistik sivilce çıkmış sabah kalkınca gördüm regl olcam sanırımCanım hayırlı olsun inşallah sonucu güzel
Çatlatma iğnenin etkisi galiba bende de olmuştu ve burda da çok okudum çoğu kişide oluyo
Ne zaman oldum aşılamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?