Aşılama

Bir de meryem suresini çok okuyun bana herkes söylemişti ben aşılamadan öncede okumaya başladım ve aşılama sürecinde de hergün okuyamasam bile 2 güne bir mıtlaka okudum inanın insanın hem içini rahatlatıyo ve belkide duamızın kabul olmasında da çok yardım etti bana. sizlere de tavsiye ederim

Aşılamamın bugün 12.günü ve adet oldum. Pazartesi kan verecektim. Çok üzgünüm gerçekten. Bu ay da erken adet oldum en son 22gün önce adet oldum. 2.aşılamam da negatif

merhaba sivasta hangi doktor hangi hastane de oldunuz acaba bende sivastayım bi de hangi ilaçları kullandınız

Canım sonucun ne oldu

Olabilir canım ben ayın 4ünde aşılama oldum sen kaçında oldun. Bende pazartesi tekrar vereceğim doktor artışa tekrar bakalım dedi inşallah sense hayırlı haberlerle gelirsin
merhaba öncelikle hyırlı olsun aşılamada hangi iğne ilaç ve vitaminleri kullandınız hngi ilde hngi doktora oldunuz acb

Malesef can tutmadi Doktor kafandan bunu atmazsan asla olmayacak ona gore diyor
Geçmiş olsun canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendine bi uğraş kurs falan bul. Kafan dağılsın ben öyle yaptım. Sakın pes etme inşallah hayırlısıyla günü geldiğinde Rabbim bizede anneliği nasip edecek. Ben 2. Aşılamama başladım.

merhaba öncelikle hyırlı olsun aşılamada hangi iğne ilaç ve vitaminleri kullandınız hngi ilde hngi doktora oldunuz acb
Çok teşekkür ederim canım allah herkese nasip etsin inşallah. Ben hatay iskenderundayım palmiye hastanesinde oldum 5 gün femara tablet kullandım ilk 4 gün femara hap kullandım sadece 5.gün femara hap ve gonal f 75 kullandım 2 3 günde kontrollerim vardı sonra gonal f 150 ye çıkarttılar yaklaşık 2 hafta tedavi sürecim sürdü ve son olarak da cumartesi günğ gece çatlatma iğnesi vurundum pazartesi de aşılamam oldu

Teste göre pozitif ama tabi hormonlar ilaçlar nasıl etkiler bilemiyorum. Biraz daha bekleyip birdaha yap.
İnşaAllah vardır.

Tesekkur ederm.İnsallah Hepimize icerisindede kendime cok dua ediyorum.Rabbim daha fazla aratmasin hic birimize insallahSeninki hayirli ugurlu olur son olur insallahh bari seninle sevinelim

Haberdar et bizide insallah hayirli haberlerinle
Bugün hastanedeydim 4 yumurtam var ikisi büyük ikisi biraz daha kücük. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı doktor. Pazarteside güzelse sanırım oazartesi gecesi çatlatma iğnesi olup çarşamba aşılama olur ama 4 yumurta hepsi büyürse yapmazlar. Bakalım neler olacak

Kızlar ayın 14 ü aşılama yapıldı kasıklarım sızlıyor çatlatma iğnesi 12 sini 13 e bağlayan gece oldu regl ağrısı mı bu meme uçlarım dokunumca değişik bir sızı da ama baş ağrım da var regl öncesi olan bir baş ağrısı var ya öyle

Canım hayırlı olsun inşallah sonucu güzel
Çatlatma iğnenin etkisi galiba bende de olmuştu ve burda da çok okudum çoğu kişide oluyo
Ne zaman oldum aşılamanı

Canım hayırlı olsun inşallah sonucu güzel
Çatlatma iğnenin etkisi galiba bende de olmuştu ve burda da çok okudum çoğu kişide oluyo
Ne zaman oldum aşılamanı
14 ü aşılama yapıldı bugün 10 gün yapıldığı günü sayarsakda hatta bugün ağrıya uyandım 2 gündür de sıcak basıyor çenemde kocaman bir kistik sivilce çıkmış sabah kalkınca gördüm regl olcam sanırım ilk aşılamam Haziran'da olmuştu 10 gün yerleşme kanaması geldi ama tutunamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…