• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Ben genel kontrol olarak özel muayene gitmiştim. Eğer türkiyeye gelebilirsem 2 embriyom var dondurulmuş onun transferini olurum aşılama stresini yaşamamak icin. Türkiyeye gelene kadarda burda denerim eğer bu aşılamam tutmadıysa 2. İçin görüşürüm bi
Tabiki canim insallah allah hayirlisini nasip etsin

Ayşe gonca yeni gelmiştir ben gittiğim zaman yoktu. İnşallah güzel sonuclar alırsın
Yillardir varmis tup bebek merkezinde duruyor bu normal randevu alarak gidilmiyor inan bende bilmiyordum ozel hastaneye gidiyordum doktorun biri kagit yazip onerdi gonderdi beni yaklasimlari ilgi ve alakalari ozel hastanelere tas cikartir harikalar valla

Diğer pozitif cıkan arkasas yazmıstı ya hergün test yapmış silikleşmiş sonra koyulaşmış. Benim ki 2 gün önce yaptım çizgi vardı bugün yaptım yok umut kalmadı gercekten pozitif çıkanların genelde öyle çkmış
Daha çok erken neden umutsuzluğa kapıldınız? Arkadaşın hiç negatife dönmeden silikleşip koyulaşmış ama çok kişide de hamilelik varsa negatiften sonra tekrar silik çizgi geri geliyor.1 eylülde aşılama olmuşsunuz daha pozitif için çok zamanınız var gönlünüzü ferah tutun 🥰

Bugün asilamanin 12. Günü kizlar sahada koyulasiyor
IMG_20230906_162314_705.webp

Daha çok erken neden umutsuzluğa kapıldınız? Arkadaşın hiç negatife dönmeden silikleşip koyulaşmış ama çok kişide de hamilelik varsa negatiften sonra tekrar silik çizgi geri geliyor.1 eylülde aşılama olmuşsunuz daha pozitif için çok zamanınız var gönlünüzü ferah tutun 🥰
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah hepimiz anne oluruz ❤️

Yillardir varmis tup bebek merkezinde duruyor bu normal randevu alarak gidilmiyor inan bende bilmiyordum ozel hastaneye gidiyordum doktorun biri kagit yazip onerdi gonderdi beni yaklasimlari ilgi ve alakalari ozel hastanelere tas cikartir harikalar valla
Umarım herşey güzel olur senin için zaten aramızda 1 gün var aynı gün öğreniriz sonucu büyük ihtimal

ben medicanaya gitmiştim gercekten para tuzağı ve o kadın doktor hiç iyi değildi

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah hepimiz anne oluruz ❤️
Benim de aşılamam 1 eylülde oldu. Sürekli içimde yok tutmadı, gene olmadı işte diyen bi gıcık ses var.Ama bi yandan da ya bi gün görücen işte o pozitifi neden bu sefer olmasın ki diye kendimi motive etmeye çalışıyorum😌
İnşallah dediğiniz gibi olur tüm isteyenler olaeak hepimiz anne oluruz♥️

Benim de aşılamam 1 eylülde oldu. Sürekli içimde yok tutmadı, gene olmadı işte diyen bi gıcık ses var.Ama bi yandan da ya bi gün görücen işte o pozitifi neden bu sefer olmasın ki diye kendimi motive etmeye çalışıyorum😌
Aa aynı gün olmuşuz bakalım sonuclarımız ne olacak

Bu hepimizde var bence bir taraftan yok olmadı kesin yok diyoruz ama bir tarafımız ya olduysa diyor

Bu hepimizde var bence bir taraftan yok olmadı kesin yok diyoruz ama bir tarafımız ya olduysa diyor
Aynen öyle gün içinde sürekli arka planda dönüp duruyor bu düşünceler.
Bu arada yanlış yazmışım ben 4 eylülde oldum aşılamamı.İnşallah önce sizden güzel haberleri alırız sonra da benden:)

Aynen öyle gün içinde sürekli arka planda dönüp duruyor bu düşünceler.
Bu arada yanlış yazmışım ben 4 eylülde oldum aşılamamı.İnşallah önce sizden güzel haberleri alırız sonra da benden:)
İnşallah günler bir geçse 😄 normalde cok hızlı geciyor şimdi dakikalar bitmek bilmiyor

Allah'ım Sanada Nasip Etsin canım Benim İlk asilamam Doktor Bana Femara Hap Verdi Onla Yumurtam 20mm Oldu Sonra Ovitrelle Diye Bı İğne Verdi 12 Den Sonra İgnemi yaptım 36 Saat Sonra Asilamam Oldu Ben Pek Umutlu Değildim 2 Gün Dinlendim Yattım Ondan Sonra Kalktım Pek Üstüne Düşmedim İçimde Bı umutsuzluk Vardı Olmaz Dedim ilk günden Bugüne Hep Kasık Ağrım Oldu Bide Göğüs Hassasiyetim Vardı Oda İğneden Heralde Asilamanin 4.Gununden İtibaren Test Yapmaya Başladım İlk silik Çıktı Ondan Sonra Daha Da Hafiflemesmeye Başladı Yaptığım Testler 10.Gunde Koyu Net Çizgi Çıktı Allah'ıma Şükürler Olsun Rabbim Tüm İsteyenlere Nasip Etsin İnşallah❤️🥰
Bana iğne verdi bugün 3. Gün gonal-f iğne yapıyorum yumurta büyütme inşallah tutar benimki de özel de mi oldun ? Bir de aşılanan adetin ilk gününden sonra kaçıncı gün yapıldı ?
Amin Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲❤️

Back