Canım hemen ümitsizliğe kapılma şuan adetle aynı belirtiler olduğuniçin ayırt etmek çok zor ben de adet olcam diyodum ama çok şükür tuttu hiç belli olmaz kötü düşünme bol bol dua et14 ü aşılama yapıldı bugün 10 gün yapıldığı günü sayarsakda hatta bugün ağrıya uyandım 2 gündür de sıcak basıyor çenemde kocaman bir kistik sivilce çıkmış sabah kalkınca gördüm regl olcam sanırımilk aşılamam Haziran'da olmuştu 10 gün yerleşme kanaması geldi ama tutunamadı
Nasip bakalım bekleyeceğimCanım hemen ümitsizliğe kapılma şuan adetle aynı belirtiler olduğuniçin ayırt etmek çok zor ben de adet olcam diyodum ama çok şükür tuttu hiç belli olmaz kötü düşünme bol bol dua et
Bisey soyleyim mi benim yaklasik 5-6 yumurtam buyumustu gecen ay dediki coklu gebeligi kabul edermisin evet dedim bi kagida imza attim ve asilamayi yaptilar bence sende ben ne olursa olsun yaptrmak istiyorum dersen yaparlar ne kadar cok yumurta o kadar sans ve tehlikeBugün hastanedeydim 4 yumurtam var ikisi büyük ikisi biraz daha kücük. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı doktor. Pazarteside güzelse sanırım oazartesi gecesi çatlatma iğnesi olup çarşamba aşılama olur ama 4 yumurta hepsi büyürse yapmazlar. Bakalım neler olacak
Burda kurallar nedir bilmiyorum doktor cok yumurta olursa yapmam demişti. Benim isteğimle yaparlar mı hiç bilmiyorum ama bi pazartesi olsun bakalım neler olacak.Bisey soyleyim mi benim yaklasik 5-6 yumurtam buyumustu gecen ay dediki coklu gebeligi kabul edermisin evet dedim bi kagida imza attim ve asilamayi yaptilar bence sende ben ne olursa olsun yaptrmak istiyorum dersen yaparlar ne kadar cok yumurta o kadar sans ve tehlike
Hayirlisi olsun insallah bizide bilgilendir olur muBurda kurallar nedir bilmiyorum doktor cok yumurta olursa yapmam demişti. Benim isteğimle yaparlar mı hiç bilmiyorum ama bi pazartesi olsun bakalım neler olacak.
Canım yarın aşılamam var. Çoğul gebelik riski var dediler. Biz ısrarla tamam dedik. Zaten olmuyor yani birde bu yüzden iptal edersem sonrası pişman olurdum. İnşallah bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürür. Benim için dua eder misin?Hayirlisi olsun insallah bizide bilgilendir olur mu
Dualarim her zman seninle. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah ikiz ucuz evlatlarin olsun sende arada haberdar et bizleri aklim sendeCanım yarın aşılamam var. Çoğul gebelik riski var dediler. Biz ısrarla tamam dedik. Zaten olmuyor yani birde bu yüzden iptal edersem sonrası pişman olurdum. İnşallah bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürür. Benim için dua eder misin?
Allah razı olsun canım hepimizin inşallah evlatları olur. Aşılamam yapıldı bugün 2. Günüm sonuc bekliyorum.Dualarim her zman seninle. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah ikiz ucuz evlatlarin olsun sende arada haberdar et bizleri aklim sende
Dualarim her zman seninle. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah ikiz ucuz evlatlarin olsun sende arada haberdar et bizleriCanım yarın aşılamam var. Çoğul gebelik riski var dediler. Biz ısrarla tamam dedik. Zaten olmuyor yani birde bu yüzden iptal edersem sonrası pişman olurdum. İnşallah bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürür. Benim için dua eder misin?
Aminnn kuzuşAllah razı olsun canım hepimizin inşallah evlatları olur. Aşılamam yapıldı bugün 2. Günüm sonuc bekliyorum.
İnşallah günlerde gecmiyor sonuc için. Sen başlayacak mısın tekrar?Dualarim her zman seninle. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah ikiz ucuz evlatlarin olsun sende arada haberdar et bizleri
Aminnn kuzuşbakalim bende heycanlandim senin icin tutacak insallah
Esim basla diyor bi deneme dha yapalim diyor ama ben emin degilim pekİnşallah günlerde gecmiyor sonuc için. Sen başlayacak mısın tekrar?
Canım pes etmek yok. Zorlu bir sürec evet ama bekleme süresi falan heyecanlı. İnşallah en kısa zamanda olur evlatlarımıza kavuşuruz. Umutsuzluğa kapılmak yokEsim basla diyor bi deneme dha yapalim diyor ama ben emin degilim pek
İnsallah canim benim insallahCanım pes etmek yok. Zorlu bir sürec evet ama bekleme süresi falan heyecanlı. İnşallah en kısa zamanda olur evlatlarımıza kavuşuruz. Umutsuzluğa kapılmak yok
Aynen öyle zor sürec atlatıyoruz nasibimizde olanı alıcaz bizde inşallah en kısa zamanda. Güzel haberlerini bekliyorum. Doktora gittiğinde falan yazarsın. Senin yeni heyecanına ortal olurumİnsallah canim benim insallahvalla olmayan herkese okadar dua ediyorum ki iclerindede bana diyorum hic bir sorun yokken hic bir islem ise yaramiyorsa vardir rabbimin bir bildigi fakat insan artk boyle umutsz bi thaf oluyor yani
Allah razi olsun canm benimAynen öyle zor sürec atlatıyoruz nasibimizde olanı alıcaz bizde inşallah en kısa zamanda. Güzel haberlerini bekliyorum. Doktora gittiğinde falan yazarsın. Senin yeni heyecanına ortal olurum
Ben de dün nazan hocada ilk asilamami yaptırdım sizin nasıl geçti sonuç aldınız mıBen ünide irem hocaya gitmiştim birde nazandı sanırım ona gitmiştim. Bir sorun yok demişlerdi
Ben sivasta yaşamıyorum. Sadece kontrol icin gitmistim. Benim aşılamalar başarısız oldu 6 kere yaptırdım. Tüp bebek yaptırdım. İnşallah sizin aşılamanız tutar güzel haber alırsınızBen de dün nazan hocada ilk asilamami yaptırdım sizin nasıl geçti sonuç aldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?