Aşılama

Canım hemen ümitsizliğe kapılma şuan adetle aynı belirtiler olduğuniçin ayırt etmek çok zor ben de adet olcam diyodum ama çok şükür tuttu hiç belli olmaz kötü düşünme bol bol dua et

Bisey soyleyim mi benim yaklasik 5-6 yumurtam buyumustu gecen ay dediki coklu gebeligi kabul edermisin evet dedim bi kagida imza attim ve asilamayi yaptilar bence sende ben ne olursa olsun yaptrmak istiyorum dersen yaparlar ne kadar cok yumurta o kadar sans ve tehlike

Burda kurallar nedir bilmiyorum doktor cok yumurta olursa yapmam demişti. Benim isteğimle yaparlar mı hiç bilmiyorum ama bi pazartesi olsun bakalım neler olacak.

Hayirlisi olsun insallah bizide bilgilendir olur mu
Canım yarın aşılamam var. Çoğul gebelik riski var dediler. Biz ısrarla tamam dedik. Zaten olmuyor yani birde bu yüzden iptal edersem sonrası pişman olurdum. İnşallah bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürür. Benim için dua eder misin?

Dualarim her zman seninle. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah ikiz ucuz evlatlarin olsun sende arada haberdar et bizleri aklim sende

Dualarim her zman seninle. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah ikiz ucuz evlatlarin olsun sende arada haberdar et bizleri
Allah razı olsun canım hepimizin inşallah evlatları olur. Aşılamam yapıldı bugün 2. Günüm sonuc bekliyorum.
Aminnn kuzuş bakalim bende heycanlandim senin icin tutacak insallah

Canım pes etmek yok. Zorlu bir sürec evet ama bekleme süresi falan heyecanlı. İnşallah en kısa zamanda olur evlatlarımıza kavuşuruz. Umutsuzluğa kapılmak yok
İnsallah canim benim insallah valla olmayan herkese okadar dua ediyorum ki iclerindede bana diyorum hic bir sorun yokken hic bir islem ise yaramiyorsa vardir rabbimin bir bildigi fakat insan artk boyle umutsz bi thaf oluyor yani

İnsallah canim benim insallah valla olmayan herkese okadar dua ediyorum ki iclerindede bana diyorum hic bir sorun yokken hic bir islem ise yaramiyorsa vardir rabbimin bir bildigi fakat insan artk boyle umutsz bi thaf oluyor yani
Aynen öyle zor sürec atlatıyoruz nasibimizde olanı alıcaz bizde inşallah en kısa zamanda. Güzel haberlerini bekliyorum. Doktora gittiğinde falan yazarsın. Senin yeni heyecanına ortal olurum

Aynen öyle zor sürec atlatıyoruz nasibimizde olanı alıcaz bizde inşallah en kısa zamanda. Güzel haberlerini bekliyorum. Doktora gittiğinde falan yazarsın. Senin yeni heyecanına ortal olurum
Allah razi olsun canm benim yazmazmiyim hic herseyi adim adim bildiririm sana ben merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…