Ama yapanlar gerek kasık ağrısı gerek başka etkilerini hissetmiş. Bende tık yok sanki su enjekte ettim. Gerçi her insanda farklı etkileri varmış ama . Bir de bir seneyi aşkın aynı senaryolar yazilinca pek umitlenmek istemiyorumBüyüdüğüne göre umut var :)
Tabi ki doktorlar onlardan iyi mi bilecekAynen öyle ya o insanları boğasım geliyor karşılaşınca hemen gözleri karnımızda aklınca dışarıdan ultrasona bakıyorlarsormak lazım ne görüyon diye
Senin sonuç ne zaman bari birinden güzel bir sonuç duyalım bize de ümit olsunBüyüdüğüne göre umut var :)
Ben o çatlatma iğnesini Ovitrelle yi 4 kere yaptım ve hiçbir şey hissetmedim hissetmeyi bekleme boşver :)Ama yapanlar gerek kasık ağrısı gerek başka etkilerini hissetmiş. Bende tık yok sanki su enjekte ettim. Gerçi her insanda farklı etkileri varmış ama . Bir de bir seneyi aşkın aynı senaryolar yazilinca pek umitlenmek istemiyorum
İşte burda birbirimize destek olacağız arkadaşım, bizi bizden başka kimse anlayamazİşte kendi kendime çaktırmamaya çalışıyorum ama o kadar başkası elimden gelmiyo
yaaa henüz söylemedim hiç kimseye eşime bile umutlanmasın henüz diye ama salı gün adet günümdü gelmediSenin sonuç ne zaman bari birinden güzel bir sonuç duyalım bize de ümit olsun
Hep aynıyız tatlım umut hep varAynen öyle ya o insanları boğasım geliyor karşılaşınca hemen gözleri karnımızda aklınca dışarıdan ultrasona bakıyorlarsormak lazım ne görüyon diye
Ayy hepp aynı şeyleri yaşıyoruz yaa ben bu ay hiç takmıyordum amann nasıl olursa diyordum kii Bi kasık ağrısı hopp başladı umutlar hayaller kendini dinlemeler
evet mümkünse hep destek olalım :) umut olalım birbirimize yoksa bibaşına düşün düşün gidişat iyiye gitmiyoİşte burda birbirimize destek olacağız arkadaşım, bizi bizden başka kimse anlayamaz
Tey tey teyyaaa henüz söylemedim hiç kimseye eşime bile umutlanmasın henüz diye ama salı gün adet günümdü gelmedi
inşaalah gelmez de size de bize de ümit olur
Kesinlikle tam destekevet mümkünse hep destek olalım :) umut olalım birbirimize yoksa bibaşına düşün düşün gidişat iyiye gitmiyo
Hadi inşallah yazın buraya dayaaa henüz söylemedim hiç kimseye eşime bile umutlanmasın henüz diye ama salı gün adet günümdü gelmedi
Hangi şehirdensiniz acaba madem tanışalım :)Tey tey teyhadi bekliyoruz güzel haberlerini sonra hep birlikte güleceğiz, şükür ve hamd edeceğiz
Aman o vücudu dinleyince neler neler duyuyorsun, ben doktora gitmeden ne tarafta yumurta oluşmuş onu bile biliyordumBen o çatlatma iğnesini Ovitrelle yi 4 kere yaptım ve hiçbir şey hissetmedim hissetmeyi bekleme boşver :)
Aynen kuzum ya kimse başına gelmeyen bişeyi anlayamazmış bunu gördüm ama burada hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ve çok iyi anlıyoruz birbirimiziİşte burda birbirimize destek olacağız arkadaşım, bizi bizden başka kimse anlayamaz
Valla ben onu tam kestiremiyorum ya hep sol yanım ağrıyorAman o vücudu dinleyince neler neler duyuyorsun, ben doktora gitmeden ne tarafta yumurta oluşmuş onu bile biliyordum
Ay ne guzell maşallahyaaa henüz söylemedim hiç kimseye eşime bile umutlanmasın henüz diye ama salı gün adet günümdü gelmedi
aşılama hem de 4. ve son aşılama , o yüzden dedim Ovitrelle çatlatma iğnesini 4 kez yaptım diyeAy ne guzell maşallah. Adet olmazsın umarım senin aşılama mi oldu peki
Ne zaman test yapcan senaşılama hem de 4. ve son aşılama , o yüzden dedim Ovitrelle çatlatma iğnesini 4 kez yaptım diye
İşte onu hiç yapasım yok, adetin iyice geciktiğini görmedenNe zaman test yapcan sen
Ya pazartesiye kadar da yasak var en azından evde idrar testin olsun bari sonucunu yazarsın çok heyecanlıaşılama hem de 4. ve son aşılama , o yüzden dedim Ovitrelle çatlatma iğnesini 4 kez yaptım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?