- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
evet tatil 3 gün ama bu saatten sonra idrara falan güvenememmmmmmYa pazartesiye kadar da yasak var en azından evde idrar testin olsun bari sonucunu yazarsın çok heyecanlı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatil 3 gün ama bu saatten sonra idrara falan güvenememmmmmmYa pazartesiye kadar da yasak var en azından evde idrar testin olsun bari sonucunu yazarsın çok heyecanlı![]()
İşte onu hiç yapasım yok, adetin iyice geciktiğini görmeden
Bence de evde testin olsun valla kendi adetim gecikmiş gibi heyecan yaptım ben şimdiye dayanamamıştımYa pazartesiye kadar da yasak var en azından evde idrar testin olsun bari sonucunu yazarsın çok heyecanlı![]()
Şu erken olsa da gösteren testler varmış ondan al barievet tatil 3 gün ama bu saatten sonra idrara falan güvenememmmmmmBak cidden giderek acaip heyecan kaplıyoruhumu bedenimi
Ahh canım benim kaç kere test yapıp çöpe atınca bu hale geldim işteBence de evde testin olsun valla kendi adetim gecikmiş gibi heyecan yaptım ben şimdiye dayanamamıştımbak kesin yaz buraya
Çok iyi anlıyorum 3.5 yıllık evliyim bende artık eczaneden test almaya utanıyordum başka başka Eczaneye gidiyordumAhh canım benim kaç kere test yapıp çöpe atınca bu hale geldim işte
Tarlusal ilaç değil mi canım?Çok iyi anlıyorum 3.5 yıllık evliyim bende artık eczaneden test almaya utanıyordum başka başka Eczaneye gidiyordumbide sürekli gitmeyim diye 4 5 tane aldım bide tarlusal dedim eczacı bakıyor şaşkın şaşkın
![]()
Ewt adet söktürücü pkos var bende ilaçsız adet olamıyorum yani olursa da sene de 2 kez felanTarlusal ilaç değil mi canım?
Anladım canım Allah yardımcımız olsunEwt adet söktürücü pkos var bende ilaçsız adet olamıyorum yani olursa da sene de 2 kez felanzaten eczacı da ona şaşırıyor sanırım tarlusal gebelik testi ne alaka diye ama şöyle yapıyorum test yapıp bakıyorum negatif ise tarlusal içip adet oluyorum
![]()
Biz de tetikliyoruz daha çok sanki. Neyse sakin olalım derin nefes alıyoruz kafamızı başka şeylerle meşgul ediyoruzevet tatil 3 gün ama bu saatten sonra idrara falan güvenememmmmmmBak cidden giderek acaip heyecan kaplıyoruhumu bedenimi
Amin kuzumAnladım canım Allah yardımcımız olsun
Eee havalar nasıl havalarBiz de tetikliyoruz daha çok sanki. Neyse sakin olalım derin nefes alıyoruz kafamızı başka şeylerle meşgul ediyoruz![]()
Sorma kuraklık diz boyu. Bura 14 dereceEee havalar nasıl havalarkar da yağmadı
aynen yaa yağmur bile yokk kar da yok test de yoookEee havalar nasıl havalarkar da yağmadı
Sorma kuraklık diz boyu. Bura 14 derece![]()
Test mi o ne ki ne işe yarıyor kimi neyi test ediyoraynen yaa yağmur bile yokk kar da yok test de yoook![]()
![]()
![]()
![]()
Evet ya verilecek sürüyle kilo da varTest mi o ne ki ne işe yarıyor kimi neyi test ediyorHadi kalkın yürüyüşe çıkalım ben kandırdım kocimi Bi dolanıp gelcez
![]()
Amann kızlar ya işten geldim, tuvalete girdiğimde akıntı kahverengimsi geldiaynen yaa yağmur bile yokk kar da yok test de yoook![]()
![]()
![]()
![]()
Amann kızlar ya işten geldim, tuvalete girdiğimde akıntı kahverengimsi geldiBiz de tetikliyoruz daha çok sanki. Neyse sakin olalım derin nefes alıyoruz kafamızı başka şeylerle meşgul ediyoruz![]()
Aynı şekilde duana eşlik ediyorum canım, adetten kaç gün geçmişti, salı demiştin dimi yanlış mı hatırlıyorumAmann kızlar ya işten geldim, tuvalete girdiğimde akıntı kahverengimsi geldiHâlâ adet olmaması için duâ ediyorum
İnşallah değildir canım ya inşallah yerleşmedir Aminn AminnAmann kızlar ya işten geldim, tuvalete girdiğimde akıntı kahverengimsi geldiHâlâ adet olmaması için duâ ediyorum
İNŞAALLAH yaa ÂMİNNNİnşallah değildir canım ya inşallah yerleşmedir Aminn Aminn![]()