Aşılama

Aminn canım cümlemizin inşallah umutsuzluğa kapılma Rabbimin gücü herşeye yeter ben 3.5 senelik evliyim yani dedim ya tam düzenli gidemedim o yüzden ne kadardır deniyorsun sorusuna ne desem bilemedim ama evlendim evleneli deniyorum istiyorum desem yeri var aşılama tamamen doğal bir yöntem eşinden sperm alınıyor yıkama işlemi yapılıyor içlerinde en güçlü sağlam olanlarını seçiyorlar Bi şırınga halinde hazırlanıyor senin işlemlerin adetin 3. Günü başlıyor ilaç ile yumurtalar uyarılır istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi verilir İğnenin 36.saati de aşılama yapılıyor işlem ağrısız 5 10 dk lık işlem tabi bende biraz ağrı oldu rahim yolu tıkalı dedi doktor ama yine de korkulacak bir şey yok işlemden sonra 20-30 dk ayak ayak üstüne atıp yatırtıyorlar o masada hani doğum masası varya onda yaptılar benimkini doğumhanede olmuştu

İlgin için teşekkür ederim bende panik atak var çok korkuyorum bayıltmadan yapılıyor sanırın

Çok teşekkürler yanıtınız için. En kısa zamanda pozitifleri görelim sağlıkla

İlgin için teşekkür ederim bende panik atak var çok korkuyorum bayıltmadan yapılıyor sanırın
Kız benden daha panik değilsindir ben şu iğneyi yaparken bile içimin yağları eriyip gidiyor alttan muayene gibi düşün simear testi yapılıyor ya onun gibi yine ayni malzemeyi kullanıyor sen rahat ol kasma kendini rahat geçer bol bol dua oku

Ben çokkk huzursuz oluyorum ultrason da bıle ağlıom düşün simear da yaptırdım alttan muayenede inşallah kolay olur dua edın bana

Ben çokkk huzursuz oluyorum ultrason da bıle ağlıom düşün simear da yaptırdım alttan muayenede inşallah kolay olur dua edın bana
İnşallah kuzum inşallah hiç bişeye gerek kalmadan kendiliğinden olur bilemedim ki sakinleşmek için ne yapmak lazım yani kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler ya ilk aşılamam da Bi heyecanlıyım ki bekliyorum tabi kalabalık da var diyom ki inşallah aşılama yapılacak bayan burda mı diye çağırmazlarkafa gitmiş ismim ile çağıracaklarını felan unutmuşum sonra birini başka bişey için isimle çağırınca aklıma geldi adım varya diyom

Ayyy olsun yani artık normal yolla çocugu olmayan insanlar fazlalaştığı için bsey olmaz inşallah bebişin en yakın zamanda seninle olur

Evet kızlar, bugün doktora gittim gonal f ye başlıyoruz, pazartesi yumurta kontrolü yapılacak, bi sorun çıkmazsa önümüzdeki hafta aşılama yapılacak

Evet kızlar, bugün doktora gittim gonal f ye başlıyoruz, pazartesi yumurta kontrolü yapılacak, bi sorun çıkmazsa önümüzdeki hafta aşılama yapılacak
Hadi inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır günde ne kadarlık yapcan iğneyi

Amin canım, 75 ml dedi doktor 6 gün 450 ye tamamlıycaz
Benim de öyle oldu bu ay 75 ile başladık ama son 3 gün 100 100 yaptık biraz yavaş büyüdü hergün aynı saatte olması önemliymiş inşallah olumlu olur canım

İnşallah canım benim, şimdi sende durumlar ne peki
Valla bugün 8.günü kasık ağrıları felan geçti ama gerginim bugün hormonlar alt üst oldu herhalde bide 3 gündür olur olmadık herşeye ağlıyorum ya sinir oluyorum ama elimde değil size de oluyor mu böyle

Olmaz mı ilk aşılama da yaşadım hepsini, hormonlar alt üat oluyor, düşünmemek lazım da elde değil o da, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Olmaz mı ilk aşılama da yaşadım hepsini, hormonlar alt üat oluyor, düşünmemek lazım da elde değil o da, hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aynen nası düşünmeyeceksin ki tamam aklımda yok diyorum hop Bi ağrı Bi sızı hadi benden kaçış yok hadi düşün bakalım diyo bedenin o neydi bu neydi başlıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…