- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
İnşaallah bakalım ,sonuç zamanı geldi çattı. Kendime çaktırmamaya çalışıyorum ama meraktan içim içimi yiyorİnşallah Rabbim bebiş nasip eder
Peki nasıl durum. Ne hissediyorsun, insan odaklanmak da istemiyor amaİnşaallah bakalım ,sonuç zamanı geldi çattı. Kendime çaktırmamaya çalışıyorum ama meraktan içim içimi yiyor
İyi şükür sorun yoksa .Uzun zamandır mı deniyorsunuz peki?Benim yaş 39 oldu eşim 41, tıbbi yönden baktıklarında bi şey ypk diyorlar, prolaktin yüksek çıkıyor ama o da düştü, tek başına bunun zaten sorun olmadığını söylediler, nasipse önümüzdeki hafta aşılama yapılacak hayırlısı bakalım, olmazsa da tüp bebek deniyces. Ben artık takmayı ağlamayı bıraktım stres bizi çok etkiliyor çünkü. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
Ekim 2019 da evlendik o günden beri denemeler devamİyi şükür sorun yoksa .Uzun zamandır mı deniyorsunuz peki?
Aaa tabi hiç odaklanmamak lazım hiiiçççç odaklanmıyorum zaten(gör de inanma)Peki nasıl durum. Ne hissediyorsun, insan odaklanmak da istemiyor ama
Ekim 2019 da evlendik o günden beri denemeler devam
Aaa tabi hiç odaklanmamak lazım hiiiçççç odaklanmıyorum zaten(gör de inanma)
Bedenimi dinliyorum, tuvalate her gidişimde yüreğim titriyor acaba adet gelir mi diye, her hangi bir hassasiyet hissediyor muyum diye bakıyorum.......
Hadi inşallah bu ay bebişlerin haberini de alırızSiz de bizdensiniz o zaman . Bizde evleneli 1,5 yıl oldu
Onun da farkındayız her ne olursa konuda olursa olsun ne zaman çabalamayı bıraksak, tevekkül edip oluruna bıraksak o iş kolaylıkla hooop diye oluverir ama elden ne gelirO kadar iyi anlıyorum ki seni, her saniye o bedeni dinlemek acaba adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi diye düşünmek, bizi yıpratıyor, ah nir bırakbilsek bunu her şey olacak da
İnşaallah sizde de bizde de müjdeler olur 2021 başı mutlu başlarızHadi inşallah bu ay bebişlerin haberini de alırız
Biz de Ekim 2019 da evlendik. Bir düşüğüm oldu bu ay sadece çatlatma iğnesi verdi doktor beklemeye devamEkim 2019 da evlendik o günden beri denemeler devam
Çok fenayız her şeyi biliyoruz ama uygulamada bi şey yaptığımız yokOnun da farkındayız her ne olursa konuda olursa olsun ne zaman çabalamayı bıraksak, tevekkül edip oluruna bıraksak o iş kolaylıkla hooop diye oluverir ama elden ne gelir
Çatlatma iğnesinden sonra aşılama olacak mı yoksa kendi imkanlarınızla mı denemeye devam?Biz de Ekim 2019 da evlendik. Bir düşüğüm oldu bu ay sadece çatlatma iğnesi verdi doktor beklemeye devaminşallah hepimizin olur artık . Hamilelik var mı diye sürekli insanı dikizleyen kadınlardan da tanidiklardan da gına geldi
Ooo 3 kişi olduk desene 1,5 senelik evli olanBiz de Ekim 2019 da evlendik. Bir düşüğüm oldu bu ay sadece çatlatma iğnesi verdi doktor beklemeye devaminşallah hepimizin olur artık . Hamilelik var mı diye sürekli insanı dikizleyen kadınlardan da tanidiklardan da gına geldi
İşte kendi kendime çaktırmamaya çalışıyorum ama o kadar başkası elimden gelmiyoÇok fenayız her şeyi biliyoruz ama uygulamada bi şey yaptığımız yok
Ağustos 2019 evet o kadınlar hep var boşverelim gitsinlerOoo 3 kişi olduk desene 1,5 senelik evli olanamannn boşver o kadınları herkes her şeyi çok biliyor. Biz keyfimizden doğurmuyoruz zaten
Tabi canım fabrikayiz biz nasılsa yapınca oluyo hemen yaOoo 3 kişi olduk desene 1,5 senelik evli olanamannn boşver o kadınları herkes her şeyi çok biliyor. Biz keyfimizden doğurmuyoruz zaten
Benim yumurtalar biraz tembel sanırım. Doktor baktı küçük kalmış dedi ve takibe başladık. Geçen perşembe gittim 20 mm olmuş yani çatlayacak kadar büyümüş kendiliğinden. O da iğne verdi ve gün aşırı ilişki dedi . Pek ümitli olmasam da bekliyorum canımÇatlatma iğnesinden sonra aşılama olacak mı yoksa kendi imkanlarınızla mı denemeye devam?
Büyüdüğüne göre umut var :)Benim yumurtalar biraz tembel sanırım. Doktor baktı küçük kalmış dedi ve takibe başladık. Geçen perşembe gittim 20 mm olmuş yani çatlayacak kadar büyümüş kendiliğinden. O da iğne verdi ve gün aşırı ilişki dedi . Pek ümitli olmasam da bekliyorum canım
Aynen öyle ya o insanları boğasım geliyor karşılaşınca hemen gözleri karnımızda aklınca dışarıdan ultrasona bakıyorlarBiz de Ekim 2019 da evlendik. Bir düşüğüm oldu bu ay sadece çatlatma iğnesi verdi doktor beklemeye devaminşallah hepimizin olur artık . Hamilelik var mı diye sürekli insanı dikizleyen kadınlardan da tanidiklardan da gına geldi
Ayy hepp aynı şeyleri yaşıyoruz yaa ben bu ay hiç takmıyordum amann nasıl olursa diyordum kii Bi kasık ağrısı hopp başladı umutlar hayaller kendini dinlemelerO kadar iyi anlıyorum ki seni, her saniye o bedeni dinlemek acaba adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi diye düşünmek, bizi yıpratıyor, ah nir bırakbilsek bunu her şey olacak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?