• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Benim yaş 39 oldu eşim 41, tıbbi yönden baktıklarında bi şey ypk diyorlar, prolaktin yüksek çıkıyor ama o da düştü, tek başına bunun zaten sorun olmadığını söylediler, nasipse önümüzdeki hafta aşılama yapılacak hayırlısı bakalım, olmazsa da tüp bebek deniyces. Ben artık takmayı ağlamayı bıraktım stres bizi çok etkiliyor çünkü. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İyi şükür sorun yoksa .Uzun zamandır mı deniyorsunuz peki?

Peki nasıl durum. Ne hissediyorsun, insan odaklanmak da istemiyor ama 🤗🤗
Aaa tabi hiç odaklanmamak lazım hiiiçççç odaklanmıyorum zaten(gör de inanma)
Bedenimi dinliyorum, tuvalate her gidişimde yüreğim titriyor acaba adet gelir mi diye, her hangi bir hassasiyet hissediyor muyum diye bakıyorum.......

Aaa tabi hiç odaklanmamak lazım hiiiçççç odaklanmıyorum zaten(gör de inanma)
Bedenimi dinliyorum, tuvalate her gidişimde yüreğim titriyor acaba adet gelir mi diye, her hangi bir hassasiyet hissediyor muyum diye bakıyorum.......

O kadar iyi anlıyorum ki seni, her saniye o bedeni dinlemek acaba adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi diye düşünmek, bizi yıpratıyor, ah nir bırakbilsek bunu her şey olacak da 🤣🤣🤣

O kadar iyi anlıyorum ki seni, her saniye o bedeni dinlemek acaba adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi diye düşünmek, bizi yıpratıyor, ah nir bırakbilsek bunu her şey olacak da 🤣🤣🤣
Onun da farkındayız her ne olursa konuda olursa olsun ne zaman çabalamayı bıraksak, tevekkül edip oluruna bıraksak o iş kolaylıkla hooop diye oluverir ama elden ne gelir :KK48:

Ekim 2019 da evlendik o günden beri denemeler devam 🤣🤣🤣
Biz de Ekim 2019 da evlendik. Bir düşüğüm oldu bu ay sadece çatlatma iğnesi verdi doktor beklemeye devam 😑 inşallah hepimizin olur artık . Hamilelik var mı diye sürekli insanı dikizleyen kadınlardan da tanidiklardan da gına geldi 🙏

Onun da farkındayız her ne olursa konuda olursa olsun ne zaman çabalamayı bıraksak, tevekkül edip oluruna bıraksak o iş kolaylıkla hooop diye oluverir ama elden ne gelir :KK48:
Çok fenayız her şeyi biliyoruz ama uygulamada bi şey yaptığımız yok 🤣🤣🤣

Biz de Ekim 2019 da evlendik. Bir düşüğüm oldu bu ay sadece çatlatma iğnesi verdi doktor beklemeye devam 😑 inşallah hepimizin olur artık . Hamilelik var mı diye sürekli insanı dikizleyen kadınlardan da tanidiklardan da gına geldi 🙏
Çatlatma iğnesinden sonra aşılama olacak mı yoksa kendi imkanlarınızla mı denemeye devam?

Ooo 3 kişi olduk desene 1,5 senelik evli olan 😄😄 amannn boşver o kadınları herkes her şeyi çok biliyor. Biz keyfimizden doğurmuyoruz zaten 🤣🤣

Çatlatma iğnesinden sonra aşılama olacak mı yoksa kendi imkanlarınızla mı denemeye devam?
Benim yumurtalar biraz tembel sanırım. Doktor baktı küçük kalmış dedi ve takibe başladık. Geçen perşembe gittim 20 mm olmuş yani çatlayacak kadar büyümüş kendiliğinden. O da iğne verdi ve gün aşırı ilişki dedi . Pek ümitli olmasam da bekliyorum canım :dua: :110:

Aynen öyle ya o insanları boğasım geliyor karşılaşınca hemen gözleri karnımızda aklınca dışarıdan ultrasona bakıyorlar🤣🤣 sormak lazım ne görüyon diye 🤣

Ayy hepp aynı şeyleri yaşıyoruz yaa ben bu ay hiç takmıyordum amann nasıl olursa diyordum kii Bi kasık ağrısı hopp başladı umutlar hayaller kendini dinlemeler🤣🤣

Back
X