Kesinlikle ama kesinlikle öyle, bi de bunu hwr ay yaşıyorsunAynen nası düşünmeyeceksin ki tamam aklımda yok diyorum hop Bi ağrı Bi sızı hadi benden kaçış yok hadi düşün bakalım diyo bedenino neydi bu neydi başlıyor insan
İnşallah ya sonra diyorlar ki kadınları anlamıyoruzKesinlikle ama kesinlikle öyle, bi de bunu hwr ay yaşıyorsunbekliyoruz ya ondan, ben bu ay es geçip hiçbir tedavi uygulatmadım kafa rahat ya regl sancısı bile hissetmedim inşallah hep böyle rahat olur kafamız
Kadınları anlamak için niye uğraş verirler kiİnşallah ya sonra diyorlar ki kadınları anlamıyoruzhayır ben bile kendimi anlamıyorum ki bazen geçen ay ki aşılamam da Bi günde 5 farklı duyguyu yaşıyordum
Aminn tüm isteyenlerin tüm bekleyenlerin inşallahKadınları anlamak için niye uğraş verirler kiİkinci deneme seninde haydi hayırlısı hakkımızda, Rabbim yüzümüze gülsün, kucaklarımızı doldursun
Merhaba canım benim 4. aşılamam oldu,16 Aralıkta..Kızlar merhaba bidaki ay hamile olmazsam aşılama olcak ve bu konu hakkında bilgilerinize ve desteklerinize ihtiyacım var
Canım hayırlısı olsun inşaallahMerhaba canım benim 4. aşılamam oldu,16 Aralıkta..
Sonucu bekliyoruz şuanda
Geçen haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım,Canım hayırlısı olsun inşaallahne gibi süreçlerden geçtin bizimle paylaşır mısın
Hadi hayırlısı bakalım, yaş durumu nedir bende 2 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiş olacak, bu ay ikinci aşılamayı deniycesGeçen haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım,
ve Ağustostan bu yana 2 klomenli aşılama 2 de fostimon iğneli aşılama yapıldı
Merhaba canım bişey sorabilir miyim kimyasal gebelik nasıl oluyor yani ben şimdi 2.aşılamamı 21 aralıkta yaptırdım ama bugün adet oldum yani 9 gün sonra olmuş oldu acaba adet değil kimyasal mı bilemedim ilk defa bu kadar erken olduGeçen haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım,
ve Ağustostan bu yana 2 klomenli aşılama 2 de fostimon iğneli aşılama yapıldı
Bunj bende hep merak etmişimdir, benim bildiğim teste hamile çıkıp ultrasonda kese görünmemesi, adet tarihinden sonra kanama gelmesi diye biliyorum. Kanamanın rengi adet kanı renginde mi, yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi acabaMerhaba canım bişey sorabilir miyim kimyasal gebelik nasıl oluyor yani ben şimdi 2.aşılamamı 21 aralıkta yaptırdım ama bugün adet oldum yani 9 gün sonra olmuş oldu acaba adet değil kimyasal mı bilemedim ilk defa bu kadar erken oldu
Yok canım malesef yerleşme değil baya adet hemde çok fazla oluyor bende anlamadım vücut isyan etti herhaldeBunj bende hep merak etmişimdir, benim bildiğim teste hamile çıkıp ultrasonda kese görünmemesi, adet tarihinden sonra kanama gelmesi diye biliyorum. Kanamanın rengi adet kanı renginde mi, yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi acaba
Hayırlısı kuzum her şeyde bi hayır vardır, zamanı gelmemiştir. Vücut bıktı tabi her şeydenYok canım malesef yerleşme değil baya adet hemde çok fazla oluyor bende anlamadım vücut isyan etti herhaldeyeter bıktım ilacından da iğnesinden de diye
Bende şöyle oldu; her ay 27-28 günde olan adetim Haziranda 16. günde geldi . Zaten o dönemde doktora gitmeye de başlamış olduğumuz için adetim meşhur 2. günü hormon tahlili bakıyorlar ya hep doktora gidince baktı yine benim Beta HCG bayaa 250 üzeri çıktı(yani hamile olabilirsin büyük ihtimalle). O günden sonra gün aşırı HCG tahlili vermemi istendi HCG yükselmeye devam ederse hamile olacaktım HCG düşmeye devam ederse de esas hamile değil kimyasal hamile olacaktım. Ve maalesef gün be gün HCG değeri düştü yani kimyasalmış , ola yazmış ama yanlış yerde tutunmaya çalışmış.. Sonrasında da teee 30 gün sonra tekrar adet oldum.Merhaba canım bişey sorabilir miyim kimyasal gebelik nasıl oluyor yani ben şimdi 2.aşılamamı 21 aralıkta yaptırdım ama bugün adet oldum yani 9 gün sonra olmuş oldu acaba adet değil kimyasal mı bilemedim ilk defa bu kadar erken oldu
Bende aynen öyle takıyorum illaki takılıyor ha adet olcak mı ha oldum mu derken üzülüyo insan. Ben de en çok yaş meselesinden dolayı takıyorum zaten .Yaş 36. eşim ve bende hiçbir sorun da görünmüyor o yüzden 4. aşılamayı da yapalım sonra tüp bebek konuşalım dedi doktor. Sizde yaş durumu ve hormon durumu falan nasıl?Hadi hayırlısı bakalım, yaş durumu nedir bende 2 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiş olacak, bu ay ikinci aşılamayı deniycesÇok takıyor her ay ağlıyordum, bıraktım şimdi stres çok etkiliyor her şeyi
Ultrasonda kese görünmesi hemen mümkün olmuyormuş, adet dönemlerinde ultrasona yata yata baya bilgilendim artık :) Adet olduğum halde bi umutla soruyordum çünkü eğer ki şu an hamilelik oluşmuş olsa görünür mü ultrasonda diye ama gebelik kesesinin görülebilmesi için hamileliğin 10-15 gün daha ilerlemesi gerekirmiş. Yerleşme kanaması da miktar olarak adete göre çok çok az oluyor . Kimyasal gebelik dediklerinde benim normal adetim gibi 6 gün sürdü.Bunj bende hep merak etmişimdir, benim bildiğim teste hamile çıkıp ultrasonda kese görünmemesi, adet tarihinden sonra kanama gelmesi diye biliyorum. Kanamanın rengi adet kanı renginde mi, yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir mi acaba
Yüksek ihtimal kimyasal gebeliktir , bir Beta HCG testi yaptırabilirsen eğer anlaşılır hemenHayırlısı kuzum her şeyde bi hayır vardır, zamanı gelmemiştir. Vücut bıktı tabi her şeydenrahat bırakın beni diye isyan etmesi normal
Hımm anladım canım çok teşekkür ederim cumartesi randevum var o zaman test yapınca çıkar demek ki ben kimyasal diye düşünüyorum çünkü çok fazla oluyor ve ilk defa bu kadar erken oldu Rabbim inşallah sana da tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahBende şöyle oldu; her ay 27-28 günde olan adetim Haziranda 16. günde geldi . Zaten o dönemde doktora gitmeye de başlamış olduğumuz için adetim meşhur 2. günü hormon tahlili bakıyorlar ya hep doktora gidince baktı yine benim Beta HCG bayaa 250 üzeri çıktı(yani hamile olabilirsin büyük ihtimalle). O günden sonra gün aşırı HCG tahlili vermemi istendi HCG yükselmeye devam ederse hamile olacaktım HCG düşmeye devam ederse de esas hamile değil kimyasal hamile olacaktım. Ve maalesef gün be gün HCG değeri düştü yani kimyasalmış , ola yazmış ama yanlış yerde tutunmaya çalışmış.. Sonrasında da teee 30 gün sonra tekrar adet oldum.
Aynen valla kuzum gene iyi dayanıyorHayırlısı kuzum her şeyde bi hayır vardır, zamanı gelmemiştir. Vücut bıktı tabi her şeydenrahat bırakın beni diye isyan etmesi normal
İnşallah Rabbim bebiş nasip ederMerhaba canım benim 4. aşılamam oldu,16 Aralıkta..
Sonucu bekliyoruz şuanda
Benim yaş 39 oldu eşim 41, tıbbi yönden baktıklarında bi şey ypk diyorlar, prolaktin yüksek çıkıyor ama o da düştü, tek başına bunun zaten sorun olmadığını söylediler, nasipse önümüzdeki hafta aşılama yapılacak hayırlısı bakalım, olmazsa da tüp bebek deniyces. Ben artık takmayı ağlamayı bıraktım stres bizi çok etkiliyor çünkü. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinBende aynen öyle takıyorum illaki takılıyor ha adet olcak mı ha oldum mu derken üzülüyo insan. Ben de en çok yaş meselesinden dolayı takıyorum zaten .Yaş 36. eşim ve bende hiçbir sorun da görünmüyor o yüzden 4. aşılamayı da yapalım sonra tüp bebek konuşalım dedi doktor. Sizde yaş durumu ve hormon durumu falan nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?