Aşılama

Kızlar bu ay kısmetse aşılama yapılacak ama birşey merak ediyorum benim yumurtam famera ilacı ile gelişiyor kendi çatlıyor. Acaba yine famera ile geliştirip çatlama iğnesi uygulanıp mı aşılanıcak. Yoksa illa iğne mi olunuyor geliştirmek için. Birde bu işin maliyeti nedir. İlaçları sgk karşılıyor mu

Canım her doktor farklı uygulama yapıyor, kullandıkları ilaçlar farklı oluyor, bazı ilaçlar ucuz bazıları da pahalı, sigorta karşılıyor mu ben bilmiyorum ama, özel hastanede yaptırdım ben o zaman ilaçlar ucuzdu ama total işlemler 2000 lirayu bulmuştur, şimdi başka bi yere gidiyorum orda aşılama 1000 tl+ilaç 705+doktor 150 sperm yıkama ne kadar olacak bilmiyorum, başka ilaçlar ne kadar tutacak onu da bilmiyorum

Kızlar merhaba bidaki ay hamile olmazsam aşılama olcak ve bu konu hakkında bilgilerinize ve desteklerinize ihtiyacım var
Ne kadar oldu korunmasız ilişki aşılama yaptırıyosunuz bilgi verirmisinz bende ilaç tedavisi sonrası olmazsa düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…