- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
Tahmin ediyorum ne haldesin yarın Bi markete git gez dolaş bi tatlı yap kendine vakit geçirÂmin kafam kazan anlatamamm
Kendimizi dinlemeyi çok iyi beceriyoruzÂmin kafam kazan anlatamamm
Sürekli uyumak falan lazım onun içinKendimizi dinlemeyi çok iyi beceriyoruzher konuda şahaneyiz, bi boşvermeyi beceremiyoruz
Kış uykusuna mı yatsak napsakSürekli uyumak falan lazım onun için
Canım her doktor farklı uygulama yapıyor, kullandıkları ilaçlar farklı oluyor, bazı ilaçlar ucuz bazıları da pahalı, sigorta karşılıyor mu ben bilmiyorum ama, özel hastanede yaptırdım ben o zaman ilaçlar ucuzdu ama total işlemler 2000 lirayu bulmuştur, şimdi başka bi yere gidiyorum orda aşılama 1000 tl+ilaç 705+doktor 150 sperm yıkama ne kadar olacak bilmiyorum, başka ilaçlar ne kadar tutacak onu da bilmiyorumKızlar bu ay kısmetse aşılama yapılacak ama birşey merak ediyorum benim yumurtam famera ilacı ile gelişiyor kendi çatlıyor. Acaba yine famera ile geliştirip çatlama iğnesi uygulanıp mı aşılanıcak. Yoksa illa iğne mi olunuyor geliştirmek için. Birde bu işin maliyeti nedir. İlaçları sgk karşılıyor mu
Olurrr yavrucağım doğunca uyandırın beniKış uykusuna mı yatsak napsak
Hehehe tamam kim kimi uyandıracakOlurrr yavrucağım doğunca uyandırın beni
Ne kadar oldu korunmasız ilişki aşılama yaptırıyosunuz bilgi verirmisinz bende ilaç tedavisi sonrası olmazsa düşünüyorumKızlar merhaba bidaki ay hamile olmazsam aşılama olcak ve bu konu hakkında bilgilerinize ve desteklerinize ihtiyacım var
En iyisi bana uymayın ben kahverengi - kırmızı kafa bulanıkHehehe tamam kim kimi uyandıracaköncelik senin sen uyuycan da arkandan gelip bizde uyursak kim uyandıracak
BennnHehehe tamam kim kimi uyandıracaköncelik senin sen uyuycan da arkandan gelip bizde uyursak kim uyandıracak
Biz yanındayız kuzum, sakinliğimizi koruyacağız, dua edip bekliyces, kalbimizi karartmak yok, her şey bizim içinEn iyisi bana uymayın ben kahverengi - kırmızı kafa bulanık
Bana sahip çıkın nolurrrrr
Kuzuu sen elinden geleni yaptın bundan sonrası teslimiyet bolca dua et bizde ediyoruz inşallah Rabbim hayırlısı ile kabul ederEn iyisi bana uymayın ben kahverengi - kırmızı kafa bulanık
Bana sahip çıkın nolurrrrr
İnşaallah hepinizden Allah razı olsunKuzuu sen elinden geleni yaptın bundan sonrası teslimiyet bolca dua et bizde ediyoruz inşallah Rabbim hayırlısı ile kabul eder
İyi ki varsınızBiz yanındayız kuzum, sakinliğimizi koruyacağız, dua edip bekliyces, kalbimizi karartmak yok, her şey bizim içinyanındayız
Hiç deme ya dünyanın en zor şeylerinden brii sanırım o bekleme süresi ayy bide derler ki sayılı gün çabuk geçerKendimizi dinlemeyi çok iyi beceriyoruzher konuda şahaneyiz, bi boşvermeyi beceremiyoruz
Senden de razı olsun kuzum şu kitap var mı evde kitap oku biraz kafan dağılır hemİnşaallah hepinizden Allah razı olsun
Senden Allah razı olsun kuzumİyi ki varsınız
hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?