Aşılama

Al benden de o kadar kusur yok sevinelim mi üzülelim mi napalım yani, bu işler masraflı parası olmayan napsın, amannnn hayırlısı. Bu arada yavrum sen nasılsın ne alemdesin bakim

Benim 3 aşılamamda hiçbir gecikme olmadı sağolsun caaanım adetim tam gününde geldi, yine olmadı dedirtti. Sadece bu aşılamada (dördüncü ) adetim gecikti ve kahverengi lekelenme oldu
Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için . Ayy inşallah gebelik dendr . İnşallah benim gecikmem çok oldu . Aşılama dan 10 gün sonra adet oldum sonraki ay olmadım hala olmadım

Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için . Ayy inşallah gebelik dendr . İnşallah benim gecikmem çok oldu . Aşılama dan 10 gün sonra adet oldum sonraki ay olmadım hala olmadım
İnşaallah öyledir canım seninki değişik olmuş benim kahverengi lekelenme 16. Gün başladı

Al benden de o kadar kusur yok sevinelim mi üzülelim mi napalım yani, bu işler masraflı parası olmayan napsın, amannnn hayırlısı. Bu arada yavrum sen nasılsın ne alemdesin bakim
Aynı yaaa nolsun tuvalete git damlalara bak lütfen devamı gelmesin diye diye çık
Öyle

Aynı yaaa nolsun tuvalete git damlalara bak lütfen devamı gelmesin diye diye çık
Öyle
Ahhh kuzum benim ya, çok zor biliyorum bence test yapma kuzum pazartesiye bi şey kalmadı, o testler insanın moralini bozmaktan başka işe yaramıyor

Ahhh kuzum benim ya, çok zor biliyorum bence test yapma kuzum pazartesiye bi şey kalmadı, o testler insanın moralini bozmaktan başka işe yaramıyor
Ben de öyle düşündüm
Adet kanamasına dönerse pazartesiye kadar zaten yine gol değildir, böyle az az gelmeye devam ederse gidip kan veririm

Ben de öyle düşündüm
Adet kanamasına dönerse pazartesiye kadar zaten yine gol değildir, böyle az az gelmeye devam ederse gidip kan veririm
Zaten testim yok eczane de yookk

Onlar gerçek değil galiba ya herkeste tutmuyor
Ben yapmıştım tabi negatif çıktı dedim aman sende doğru değildir felan diye çıkmamış candan umut kesmiyorum ki halam gelmişti yine sağolsun
Post mu açmış ne postu nasıl nerde
Valla cevaplanmamış konulara bakıyordum orda gördüm
Evet cevap yok yaa
Ben de o ev testlerine baktım akşam ama yapmadım henüz Şaşkın tavuk gibi hissediyorum kendimi
Aynen canım bekle pazartesiyi şimdi o testler de yanıltır bu defa moralini bozar az kaldı 1 güncük

Kanama artmasın da ben beklerim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…