- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
Âmin lütfen güldürsün artık İNŞAALLAHRabbim yüzlerimizi güldürsün inşallah
Bende demin senin açtığın posta bakıyordum geri dönen olmamış Kız şu çamaşır suyu yada beyaz sirke ile test yapıyorlar ya ondan mı yapsanÂmin lütfen güldürsün artık İNŞAALLAH
Benim 3 aşılamamda hiçbir gecikme olmadı sağolsun caaanım adetim tam gününde geldi, yine olmadı dedirtti. Sadece bu aşılamada (dördüncü ) adetim gecikti ve kahverengi lekelenme olduİnşallah canım . Tek merak ettiğim şey aşılamadan sonra neden gecikme oluyor
Al benden de o kadar kusur yokYaşdan dolayı bizim de bekleme lüksümüz yok, ne ilacı ne tedaviyi karşılamadan vericen parayı yaptıracaksın diyolar,
Bizde durum böyle bende ya da eşimde kusur da olmadığı için..
Kusur varsa uyuyorsa Sgk şartlarına o zaman 3 yıl şartı yok
Onlar gerçek değil galiba ya herkeste tutmuyorBende demin senin açtığın posta bakıyordum geri dönen olmamış Kız şu çamaşır suyu yada beyaz sirke ile test yapıyorlar ya ondan mı yapsan
Lekeler devam ediyor mu canımBenim 3 aşılamamda hiçbir gecikme olmadı sağolsun caaanım adetim tam gününde geldi, yine olmadı dedirtti. Sadece bu aşılamada (dördüncü ) adetim gecikti ve kahverengi lekelenme oldu
Post mu açmış ne postu nasıl nerdeBende demin senin açtığın posta bakıyordum geri dönen olmamış Kız şu çamaşır suyu yada beyaz sirke ile test yapıyorlar ya ondan mı yapsan
Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için . Ayy inşallah gebelik dendr . İnşallahBenim 3 aşılamamda hiçbir gecikme olmadı sağolsun caaanım adetim tam gününde geldi, yine olmadı dedirtti. Sadece bu aşılamada (dördüncü ) adetim gecikti ve kahverengi lekelenme oldu
Evet cevap yok yaaBende demin senin açtığın posta bakıyordum geri dönen olmamış Kız şu çamaşır suyu yada beyaz sirke ile test yapıyorlar ya ondan mı yapsan
İnşaallah öyledir canım seninki değişik olmuş benim kahverengi lekelenme 16. Gün başladıÇok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için . Ayy inşallah gebelik dendr . İnşallahbenim gecikmem çok oldu . Aşılama dan 10 gün sonra adet oldum sonraki ay olmadım hala olmadım
Ediyor yaaLekeler devam ediyor mu canım
Aynı yaaa nolsun tuvalete git damlalara bak lütfen devamı gelmesin diye diye çıkAl benden de o kadar kusur yoksevinelim mi üzülelim mi napalım yani, bu işler masraflı parası olmayan napsın, amannnn hayırlısı. Bu arada yavrum sen nasılsın ne alemdesin bakim
Ahhh kuzum benim ya, çok zor biliyorumAynı yaaa nolsun tuvalete git damlalara bak lütfen devamı gelmesin diye diye çık
Öyle
Ben de öyle düşündümAhhh kuzum benim ya, çok zor biliyorumbence test yapma kuzum pazartesiye bi şey kalmadı, o testler insanın moralini bozmaktan başka işe yaramıyor
Ben de öyle düşündümAhhh kuzum benim ya, çok zor biliyorumbence test yapma kuzum pazartesiye bi şey kalmadı, o testler insanın moralini bozmaktan başka işe yaramıyor
Kesinlikle öyle tatlım en güzeli böyleBen de öyle düşündüm
Adet kanamasına dönerse pazartesiye kadar zaten yine gol değildir, böyle az az gelmeye devam ederse gidip kan veririm
Ben yapmıştım tabi negatif çıktı dedim aman sende doğru değildir felan diye çıkmamış candan umut kesmiyorum ki halam gelmişti yine sağolsunOnlar gerçek değil galiba ya herkeste tutmuyor
Valla cevaplanmamış konulara bakıyordum orda gördümPost mu açmış ne postu nasıl nerde
Aynen canım bekle pazartesiyi şimdi o testler de yanıltır bu defa moralini bozar az kaldı 1 güncükEvet cevap yok yaa
Ben de o ev testlerine baktım akşam ama yapmadım henüz Şaşkın tavuk gibi hissediyorum kendimi
Kanama artmasın da ben beklerim dahaBen yapmıştım tabi negatif çıktı dedim aman sende doğru değildir felan diye çıkmamış candan umut kesmiyorum ki halam gelmişti yine sağolsun
Valla cevaplanmamış konulara bakıyordum orda gördüm
Aynen canım bekle pazartesiyi şimdi o testler de yanıltır bu defa moralini bozar az kaldı 1 güncük
Dimi dimiKanama artmasın da ben beklerim daha
İnşaallah artmaz kuzumKanama artmasın da ben beklerim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?