- 19 Kasım 2020
- 22.150
- 48.314
- 548
Dün akşam Bi post gördüm biri yazmış ki bebeğim göğsümde uyuyor çekince ağlamaya başlıyor diye içimden dedim ki keşke bizim de olsa da varsa göğsümde uyusa tabi o bayan içinde zordur öyle Bi durum yaşamadığım için bilmiyorum ama bazen durmasın ağlasın razıyım diyor insan eşşek sıpaları ya bunca birikmişlik kaç öpücük kaç ısırıkla ödenecek bakalımAmin inşallah canım güzel mesaj
Serinay İn postu oda yazıyordu ilk zamanlar sesi çıkmadı sonra biz Bi susmadık kiBu kimin postu hiç haberim yok benim . Öyle yazıyorum ama.
Valla türlü türlü dertler . Kesinlikle öyle önce bir kaç şaplak sonra sevgi şeyisi gisteririzDün akşam Bi post gördüm biri yazmış ki bebeğim göğsümde uyuyor çekince ağlamaya başlıyor diye içimden dedim ki keşke bizim de olsa da varsa göğsümde uyusa tabi o bayan içinde zordur öyle Bi durum yaşamadığım için bilmiyorum ama bazen durmasın ağlasın razıyım diyor insan eşşek sıpaları ya bunca birikmişlik kaç öpücük kaç ısırıkla ödenecek bakalım
Bi post aç bizi etiketle istersen. Orda haberlesiriz. Kıza da iki de bir mesaj gidiyordur şimdiSerinay İn postu oda yazıyordu ilk zamanlar sesi çıkmadı sonra biz Bi susmadık ki
Aynen canım rahatsız etmeyelim ne açalım başlığa ne yazalımBi post aç bizi etiketle istersen. Orda haberlesiriz. Kıza da iki de bir mesaj gidiyordur şimdi
Resmen işgal ettikBi post aç bizi etiketle istersen. Orda haberlesiriz. Kıza da iki de bir mesaj gidiyordur şimdi
Bahtikaralar dermişimAynen canım rahatsız etmeyelim ne açalım başlığa ne yazalım
Halledicez canımResmen işgal ettik
Bi ds serinay arkadaşımızı rahatsız etmemek, bizim dörtlü fena çenesi düşük çıktıkBahtikaralar dermişim2021 yılında hamile kalmak isteyenler gibi bu şey olabilir. Fark etmez yani amaç haberdar olmak
Çenesi düşük demeyelim de öğrenmeye ac samimiyete aç insanlar mi desekBi ds serinay arkadaşımızı rahatsız etmemek, bizim dörtlü fena çenesi düşük çıktık
İnşaallah hepimize kolaylıklar, maddi manevi güç versin RabbimEvet kuzum iyi bari seni bilen doktor en azından inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur
Allah razı olsun canım ya gerçekten çok iyi geliyor buradaki sohbetler Allah hepinizden razı olsun inşallah tüm bekleyenlerin gönlündekini hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin Rabbim burada hamiş hallerimizi konuşmayı sonra bebekler doğunca gece vakti buraya gelip uyumuyorrr diye sızlanmayı o minik yaramazlara tez zamanda kavuşmayı nasip etsin
Çok teşekkür ederimCanım her doktor farklı uygulama yapıyor, kullandıkları ilaçlar farklı oluyor, bazı ilaçlar ucuz bazıları da pahalı, sigorta karşılıyor mu ben bilmiyorum ama, özel hastanede yaptırdım ben o zaman ilaçlar ucuzdu ama total işlemler 2000 lirayu bulmuştur, şimdi başka bi yere gidiyorum orda aşılama 1000 tl+ilaç 705+doktor 150 sperm yıkama ne kadar olacak bilmiyorum, başka ilaçlar ne kadar tutacak onu da bilmiyorum
Yanlış anlamada kuzum bu aşılama çatlatma falan bile psikolojik olarak yoruyor 1 ay dınlen hıc takma ilişkiyi bile yaşamak için yaşa 1 ay sonrası dene 1 ay kafanı dınle akısına bırak öyle tüp bebege gec derım inşallah en yakın zamanda bebegın senınle olur4 kez aşılama oldu artık yaa
Yaş 36 olmasa hemen oluruna bırakıp uğraşmıyıcam ama yaş 36, tüp bebeğe başlasak o da bir süre zaman alacaktır
Hemen başlamak mantıklı gibi geliyo, eşim 1,2 ay dursak mı diyo
Olsun canım ne demek hepımızın derdi aynıSen naptın kuzum hiç sesin çıkmıyor biz senin postu baya işgal ettik
Yormaz mı hem de nasıl yoruyo, iğne ilaç, o umutlu bekleyişler..Yanlış anlamada kuzum bu aşılama çatlatma falan bile psikolojik olarak yoruyor 1 ay dınlen hıc takma ilişkiyi bile yaşamak için yaşa 1 ay sonrası dene 1 ay kafanı dınle akısına bırak öyle tüp bebege gec derım inşallah en yakın zamanda bebegın senınle olur
Mesaj gelmedegı ıcıın gırmıuorum ben yazıma cevap gelırse bıldırım gelıo sımdı bakım dedım tek tek okuyorum msjları yenıyım pek bilmiyorumBi post aç bizi etiketle istersen. Orda haberlesiriz. Kıza da iki de bir mesaj gidiyordur şimdi
İnan bende yazarken kolay ama bende takmamayı nasıl yapıyorlar bılmıom adete 1 hafta kala başlıyor bende oram degısıık buram degısııkYormaz mı hem de nasıl yoruyo, iğne ilaç, o umutlu bekleyişler..
1 ay beklesek herhalde o ayda da keşke kendiliğinden olsa diye geçer aklımdan
Takmamayı becebilmeyi çok isterdim çoook
Bütün olay bu zaten takmamayı başarsak, her şey yoluna girecekİnan bende yazarken kolay ama bende takmamayı nasıl yapıyorlar bılmıom adete 1 hafta kala başlıyor bende oram degısıık buram degısıık
Kusura bakma canım çok gevezelik ettikMesaj gelmedegı ıcıın gırmıuorum ben yazıma cevap gelırse bıldırım gelıo sımdı bakım dedım tek tek okuyorum msjları yenıyım pek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?