Aşılama

Amin inşallah canım güzel mesaj
Dün akşam Bi post gördüm biri yazmış ki bebeğim göğsümde uyuyor çekince ağlamaya başlıyor diye içimden dedim ki keşke bizim de olsa da varsa göğsümde uyusa tabi o bayan içinde zordur öyle Bi durum yaşamadığım için bilmiyorum ama bazen durmasın ağlasın razıyım diyor insan eşşek sıpaları ya bunca birikmişlik kaç öpücük kaç ısırıkla ödenecek bakalım

Valla türlü türlü dertler . Kesinlikle öyle önce bir kaç şaplak sonra sevgi şeyisi gisteririz

İnşaallah hepimize kolaylıklar, maddi manevi güç versin Rabbim

Çok teşekkür ederim umarım güzel haberler alırız

Yanlış anlamada kuzum bu aşılama çatlatma falan bile psikolojik olarak yoruyor 1 ay dınlen hıc takma ilişkiyi bile yaşamak için yaşa 1 ay sonrası dene 1 ay kafanı dınle akısına bırak öyle tüp bebege gec derım inşallah en yakın zamanda bebegın senınle olur

Yormaz mı hem de nasıl yoruyo, iğne ilaç, o umutlu bekleyişler..
1 ay beklesek herhalde o ayda da keşke kendiliğinden olsa diye geçer aklımdan
Takmamayı becebilmeyi çok isterdim çoook

Yormaz mı hem de nasıl yoruyo, iğne ilaç, o umutlu bekleyişler..
1 ay beklesek herhalde o ayda da keşke kendiliğinden olsa diye geçer aklımdan
Takmamayı becebilmeyi çok isterdim çoook
İnan bende yazarken kolay ama bende takmamayı nasıl yapıyorlar bılmıom adete 1 hafta kala başlıyor bende oram degısıık buram degısıık

İnan bende yazarken kolay ama bende takmamayı nasıl yapıyorlar bılmıom adete 1 hafta kala başlıyor bende oram degısıık buram degısıık
Bütün olay bu zaten takmamayı başarsak, her şey yoluna girecek onu da başaracağız inşaallah hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…