Aşılama

Canım iyi günler ilk aşılamadan sonra tutmayınca adet oluyoruz ya diğer ayda gecikme yaşadım mı hiç ?

İnşaallah tatlım inşaallah, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, kucaklarını doldursun
Aminn ben artık kendimi geçtim de eşime çok üzülüyorum ya bazen tv de bebiş görünce yada aşağıdakilerin sesi gelince Bi derin iç çekiyor Allah var hiç bişe demedi hep destekçim oldu ama Rabbim kimseye aratmasın yaramaz inatçı bıdıklar yol uzun emekleye emekleye ancak geliyorlar herhalde

Ne gibi tuhaflıklar yaşadın canım
28 ekim de aşılama oldu canım 9 kasım da adet oldum . Hala adet olmadım . 10 gün önce kan testim negatif cıktı . Ultrason da bakıldı kist görünmüyor dedi doktor . Anlamadım hala niye adet olmadım

Gelince popolarına şaplak yiyecekleri kesin

28 ekim de aşılama oldu canım 9 kasım da adet oldum . Hala adet olmadım . 10 gün önce kan testim negatif cıktı . Ultrason da bakıldı kist görünmüyor dedi doktor . Anlamadım hala niye adet olmadım
Doktor ne diyor peki, bi gerekçe söylemedi mi

3 yumurtan vardı aşılama anında hepsi çatladığını gördüm kist yok diyor . Söktürücü yazmıyor bekle deyip duruyor
Valla kuzum ne diyebiliriz ki, ne kadar beklemeni istedi peki, ağrın acın falan var mı

Ah kuzum eşler öyle sağ olsunlar benimki de çok istiyor, sağ olsun en büyük destekcim. Olmazsa da olmaz birbirimizin çocuğu olurus dedi Allah razı olsun

3 yumurtan vardı aşılama anında hepsi çatladığını gördüm kist yok diyor . Söktürücü yazmıyor bekle deyip duruyor
Bence de kuzum bekle bakalım bu süreçte dikkat et ağır kaldırma benim ilk aşılamada gidip negatif çıkınca Dr 1 hafta sonra tekrar bakıcaz değerlere dedi ama 1 haftaya kalmadan adet olmuştum neden gecikti diye sormuşsun belki aşılama tutmadı geç döllenme oldu oda henüz kana yansımamıştır değerlerin o yüzden bekle bakalım inşallah olumlu çıkar sonucun

Ne yani 3 yıl bekleyecekmiyim rapor için yaş gelmiş 40 a daha neler
Yaşdan dolayı bizim de bekleme lüksümüz yok, ne ilacı ne tedaviyi karşılamadan vericen parayı yaptıracaksın diyolar,
Bizde durum böyle bende ya da eşimde kusur da olmadığı için..
Kusur varsa uyuyorsa Sgk şartlarına o zaman 3 yıl şartı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…