- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Canım iyi günler ilk aşılamadan sonra tutmayınca adet oluyoruz ya diğer ayda gecikme yaşadım mı hiç ?Benimki de özel hastane de doğumhanede yapıldı eşinin 5 dk lık işi var hayat onlara güzelvarsa merak ettiğin bende yardımcı olabilirim 2.aşılamam yapıldı bekliyorum Rabbim kimselere aratmasın yardımcımız olsun
İnşaallah tatlım inşaallah, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, kucaklarını doldursunİnşaallah gerek kalmaz kuzucum benim güzel haberler alırız
Yok kuzum ben hiç gecikme yaşamadım hatta bu ay 8 gün erken geldiCanım iyi günler ilk aşılamadan sonra tutmayınca adet oluyoruz ya diğer ayda gecikme yaşadım mı hiç ?
Anladım canım . Bende çok tuhaf şeyler oldu aşılamadan sonra ki ayYok kuzum ben hiç gecikme yaşamadım hatta bu ay 8 gün erken geldi
Ne gibi tuhaflıklar yaşadın canımAnladım canım . Bende çok tuhaf şeyler oldu aşılamadan sonra ki ay
Aminn ben artık kendimi geçtim de eşime çok üzülüyorum ya bazen tv de bebiş görünce yada aşağıdakilerin sesi gelince Bi derin iç çekiyor Allah var hiç bişe demedi hep destekçim oldu ama Rabbim kimseye aratmasın yaramaz inatçı bıdıklar yol uzun emekleye emekleye ancak geliyorlar herhaldeİnşaallah tatlım inşaallah, Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, kucaklarını doldursun
Anladım canım . Bende çok tuhaf şeyler oldu aşılamadan sonra ki ay
Aynen bende merak ettimNe gibi tuhaflıklar yaşadın canım
28 ekim de aşılama oldu canım 9 kasım da adet oldum . Hala adet olmadım . 10 gün önce kan testim negatif cıktı . Ultrason da bakıldı kist görünmüyor dedi doktor . Anlamadım hala niye adet olmadımNe gibi tuhaflıklar yaşadın canım
Gelince popolarına şaplak yiyecekleri kesinAminn ben artık kendimi geçtim de eşime çok üzülüyorum ya bazen tv de bebiş görünce yada aşağıdakilerin sesi gelince Bi derin iç çekiyor Allah var hiç bişe demedi hep destekçim oldu ama Rabbim kimseye aratmasın yaramaz inatçı bıdıklar yol uzun emekleye emekleye ancak geliyorlar herhalde
Doktor ne diyor peki, bi gerekçe söylemedi mi28 ekim de aşılama oldu canım 9 kasım da adet oldum . Hala adet olmadım . 10 gün önce kan testim negatif cıktı . Ultrason da bakıldı kist görünmüyor dedi doktor . Anlamadım hala niye adet olmadım
3 yumurtan vardı aşılama anında hepsi çatladığını gördüm kist yok diyor . Söktürücü yazmıyor bekle deyip duruyorDoktor ne diyor peki, bi gerekçe söylemedi mi
Valla kuzum ne diyebiliriz ki, ne kadar beklemeni istedi peki, ağrın acın falan var mı3 yumurtan vardı aşılama anında hepsi çatladığını gördüm kist yok diyor . Söktürücü yazmıyor bekle deyip duruyor
Ağrım belirtim yok canım . Hiçbir belirti yok adet belirtisi de yokValla kuzum ne diyebiliriz ki, ne kadar beklemeni istedi peki, ağrın acın falan var mı
Ah kuzum eşler öyle sağ olsunlar benimki de çok istiyor, sağ olsun en büyük destekcim. Olmazsa da olmaz birbirimizin çocuğu olurus dedi Allah razı olsunAminn ben artık kendimi geçtim de eşime çok üzülüyorum ya bazen tv de bebiş görünce yada aşağıdakilerin sesi gelince Bi derin iç çekiyor Allah var hiç bişe demedi hep destekçim oldu ama Rabbim kimseye aratmasın yaramaz inatçı bıdıklar yol uzun emekleye emekleye ancak geliyorlar herhalde
Hayrolsun inşaallah, çok düşünmemeye çalış, stres her şeyi etkiliyor biliyorsunAğrım belirtim yok canım . Hiçbir belirti yok adet belirtisi de yok
İnşallah canım . Tek merak ettiğim şey aşılamadan sonra neden gecikme oluyorHayrolsun inşaallah, çok düşünmemeye çalış, stres her şeyi etkiliyor biliyorsun
Ekim 28 de aşılama oldum 9 kasım da adet oldum sonra adet olmadım canım .Aynen bende merak ettim
Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallahAh kuzum eşler öyle sağ olsunlar benimki de çok istiyor, sağ olsun en büyük destekcim. Olmazsa da olmaz birbirimizin çocuğu olurus dedi Allah razı olsun
Bence de kuzum bekle bakalım bu süreçte dikkat et ağır kaldırma benim ilk aşılamada gidip negatif çıkınca Dr 1 hafta sonra tekrar bakıcaz değerlere dedi ama 1 haftaya kalmadan adet olmuştum neden gecikti diye sormuşsun belki aşılama tutmadı geç döllenme oldu oda henüz kana yansımamıştır değerlerin o yüzden bekle bakalım inşallah olumlu çıkar sonucun3 yumurtan vardı aşılama anında hepsi çatladığını gördüm kist yok diyor . Söktürücü yazmıyor bekle deyip duruyor
Yaşdan dolayı bizim de bekleme lüksümüz yok, ne ilacı ne tedaviyi karşılamadan vericen parayı yaptıracaksın diyolar,Ne yani 3 yıl bekleyecekmiyim rapor için yaş gelmiş 40 a daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?