Aşılama

Beklemek ve sonundaki hüsran bakınız: ben
Adete döndü benimkisi basbayağı
Acaip kandırdı beni
Ben dün kaç kere yazıp yazıp sildim. Kırmızı kansa sıkıntı olabilir diye . Belki bi mucize olur dedim bir de moralini bozmak istemediğim için bi şey demedim . Senin canın sağolsun inşaallah bi dahakine canım

Bidahaki tüp bebek tedavisi olacak, o tedaviye kalmasa iyiydi ama nasip
Ötesi yok

Hemen mi başlıycan kuzu bende bu gidişimde dicem doktora bu defa da olmasa artık tüp bebeğe geçicez diye hem maddi hem manevi çok yıpratıyor
4 kez aşılama oldu artık yaa
Yaş 36 olmasa hemen oluruna bırakıp uğraşmıyıcam ama yaş 36, tüp bebeğe başlasak o da bir süre zaman alacaktır
Hemen başlamak mantıklı gibi geliyo, eşim 1,2 ay dursak mı diyo

Kuzum bu süreçler çok yorucu, eğer kendini dinlendirmek istiyorsan 1, 2 ay beklemek bi şey kaybettirmez, ben de 2. Aşılamadan önce ara verdim, psikolojik olarak yıpranıyoruz, benim de yaş 39 bu ay aşılama olmazsa tüp bebeğe geçişi bizde yapacağız hakkımızda her şeyin hayırlısı

Bu yeni doktorla konuşurken baya farklı anlatımları oldu doktorun, aşılamanın da tüp bebeğin de, normol yolların da garantisi ypk diyor, sperm ile yumurta birbirini beğenmeyebilliyor, o zaman da hiç bir şey olmuyır dedi, tüp bebekte bebeği oluşturup rahme koyuyoruz, olmayabiliyor neden rahme tutunamıyor diyor. Tıbbi olarak bütün imkanları değerlendiriyoruz ama gerisi takdir

Her aşılamadan sonra pişman oluyorum aşılama yaptırdığımız için
4 kez yaptırdık elde var zaman ve umut kaybı, hayal kırıklığı..
Senin aşılama sonucun ne zaman?

Her aşılamadan sonra pişman oluyorum aşılama yaptırdığımız için
4 kez yaptırdık elde var zaman ve umut kaybı, hayal kırıklığı..
Senin aşılama sonucun ne zaman?
Pazartesi kontrol var ne zaman yapılacağı belli olacak, önümüzdeki hafta içinde yapılacak, hayırlısı be kuzum, sen nasılsın önemli olan o, ne yapabiliriz senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…