Tatli Limon napıyosun kız sesin çıkmıyor
Evde pinekliyorum kız sen napiyon . Bir gün kaldı yasağın kalkmasına sıkıldım
Beklemek ve sonundaki hüsran bakınız: benHiç deme ya dünyanın en zor şeylerinden brii sanırım o bekleme süresi ayy bide derler ki sayılı gün çabuk geçer
Herkes bi yere sarıyor biz de game of thrones e sardık
Ahhh kuzum benim hayırlısı olsun, lütfen sıkma canını, dile kolay Biliyorum amaBeklemek ve sonundaki hüsran bakınız: ben
Adete döndü benimkisi basbayağı
Acaip kandırdı beni
Bekleyiş içinde olduğumuzdan böyle oluyorBeklemek ve sonundaki hüsran bakınız: ben
Acaip kandırdı beni
Ben dün kaç kere yazıp yazıp sildim. Kırmızı kansa sıkıntı olabilir diye . Belki bi mucize olur dedim bir de moralini bozmak istemediğim için bi şey demedim . Senin canın sağolsun inşaallah bi dahakine canımBeklemek ve sonundaki hüsran bakınız: ben
Acaip kandırdı beni
Bidahaki tüp bebek tedavisi olacak, o tedaviye kalmasa iyiydi ama nasipBen dün kaç kere yazıp yazıp sildim. Kırmızı kansa sıkıntı olabilir diye . Belki bi mucize olur dedim bir de moralini bozmak istemediğim için bi şey demedim . Senin canın sağolsun inşaallah bi dahakine canım
Nasipten ötesi yok biz ne kadar olsun olsun diye yırtınsak da takdir Yaradan'ınAhhh kuzum benim hayırlısı olsun, lütfen sıkma canını, dile kolay Biliyorum ama
Kuzum yaa çok üzüldüm ama umudunu kaybetme inşallah diğer ay bekletmeden olurBeklemek ve sonundaki hüsran bakınız: ben
Adete döndü benimkisi
Evet, bu kadar çok beklenti içinde olmasak daha bi rahat olacak her şey deBekleyiş içinde olduğumuzdan böyle oluyor
Bende aynı şeyi düşündümBen dün kaç kere yazıp yazıp sildim. Kırmızı kansa sıkıntı olabilir diye . Belki bi mucize olur dedim bir de moralini bozmak istemediğim için bi şey demedim . Senin canın sağolsun inşaallah bi dahakine canım
Hemen mi başlıycan kuzu bende bu gidişimde dicem doktora bu defa da olmasa artık tüp bebeğe geçicez diye hem maddi hem manevi çok yıpratıyorBidahaki tüp bebek tedavisi olacak, o tedaviye kalmasa iyiydi ama nasip
Ötesi yok
Bidahaki tüp bebek tedavisi olacak, o tedaviye kalmasa iyiydi ama nasipKuzum yaa çok üzüldüm ama umudunu kaybetme inşallah diğer ay bekletmeden olur
4 kez aşılama oldu artık yaaHemen mi başlıycan kuzu bende bu gidişimde dicem doktora bu defa da olmasa artık tüp bebeğe geçicez diye hem maddi hem manevi çok yıpratıyor
Kuzum bu süreçler çok yorucu, eğer kendini dinlendirmek istiyorsan 1, 2 ay beklemek bi şey kaybettirmez, ben de 2. Aşılamadan önce ara verdim, psikolojik olarak yıpranıyoruz, benim de yaş 394 kez aşılama oldu artık yaa
Yaş 36 olmasa hemen oluruna bırakıp uğraşmıyıcam ama yaş 36, tüp bebeğe başlasak o da bir süre zaman alacaktır
Hemen başlamak mantıklı gibi geliyo, eşim 1,2 ay dursak mı diyo
Bu yeni doktorla konuşurken baya farklı anlatımları oldu doktorun, aşılamanın da tüp bebeğin de, normol yolların da garantisi ypk diyor, sperm ile yumurta birbirini beğenmeyebilliyor, o zaman da hiç bir şey olmuyır dedi, tüp bebekte bebeği oluşturup rahme koyuyoruz, olmayabiliyor neden rahme tutunamıyor diyor. Tıbbi olarak bütün imkanları değerlendiriyoruz ama gerisi takdirKuzum bu süreçler çok yorucu, eğer kendini dinlendirmek istiyorsan 1, 2 ay beklemek bi şey kaybettirmez, ben de 2. Aşılamadan önce ara verdim, psikolojik olarak yıpranıyoruz, benim de yaş 39bu ay aşılama olmazsa tüp bebeğe geçişi bizde yapacağız hakkımızda her şeyin hayırlısı
Her aşılamadan sonra pişman oluyorum aşılama yaptırdığımız içinKuzum bu süreçler çok yorucu, eğer kendini dinlendirmek istiyorsan 1, 2 ay beklemek bi şey kaybettirmez, ben de 2. Aşılamadan önce ara verdim, psikolojik olarak yıpranıyoruz, benim de yaş 39bu ay aşılama olmazsa tüp bebeğe geçişi bizde yapacağız hakkımızda her şeyin hayırlısı
Pazartesi kontrol var ne zaman yapılacağı belli olacak, önümüzdeki hafta içinde yapılacak, hayırlısı be kuzum, sen nasılsın önemli olan o, ne yapabiliriz senin içinHer aşılamadan sonra pişman oluyorum aşılama yaptırdığımız için
4 kez yaptırdık elde var zaman ve umut kaybı, hayal kırıklığı..
Senin aşılama sonucun ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?