Aşılama

Yaptır bakalım hayırlısıyla
Bu durumda nasıl olunursa siz de bilirsiniz
Yazdan beri bu durumdayız oldu olmadı derken alışmam lazım artık

Pazartesi kontrol var ne zaman yapılacağı belli olacak, önümüzdeki hafta içinde yapılacak, hayırlısı be kuzum, sen nasılsın önemli olan o, ne yapabiliriz senin için

Yok kuzum alışılmıyor, ne yapsak kolay değil çünkü olmazsa olmaz diye düşünüyoruz, anne olmak istiyoruz, o minik bedeni kucağımıza alıp doyasıya koklamak istiyoruz, bunun için çırpınıyoruz ve bu istek bizi çok yıpratıyor tam teslim olabilsek her şeyi çözeceğiz belki

Kuzum peki doktor araştırması yaptın mı yani bence tüp bebekte doktor da çok önemli tabi ki Rabbimin takdiri ol derse önüne kimse geçemez ama derim ki aceleye getirme çünkü bende ufak ufak araştırmalara başlıycam Rabbim işimizi kolaylaştırsın inşallah cümle isteyenlerin

Bak sen ya bide beğenmiyorlar ha birbirlerini biz o kadar uğraşalım onların keyfine bak elektrik alamadım bundan olmaz mı diyorlara böyle

Kuzum içine atma sakın bende bu adetim in geldiğini görünce sabah Bi uyandım nefes almakta zorlanıyorum kafamı dağıtmaya çalışsam da ufak Bi panik atak krizi geçirdim çünkü hep içime attım stresimi oda Bi yerde patlak veriyor nasıl mücadele edilir bilmiyorum ama yanındayız kuzucum

Eğitim Araştırma, Üniversite hastanesine devam edicez tüp bebek merkezine bu konuda çalışan hocayla

Bak sen ya bide beğenmiyorlar ha birbirlerini biz o kadar uğraşalım onların keyfine bak elektrik alamadım bundan olmaz mı diyorlara böyle
Aynen öyle ya
Hiçbir yöntemin garantisi yok işte tüp bebekte biraz daha yüzdelik olasılık fazla, aşılama zaten ilişkiden bir farkı yok doğal bir yöntem

Allah ruh sağlımızı da korusun gerçekten
Sabırlı ve dirayetli güçlü durmak zorundayız

Allah sabır versin tevekkülümüzü artırsın isyandan uzak etsin ne diyem

Bundan sonra içinizs atmayı yasaklıyorum bundan sonra birbirimize destek oluyoruz, her adımda birlikteyiz. Umudunuzu kaybetmek yok, ağlamak hele hiç yok bundan sonra ağlarsak bebiş olduğu için sevinçten ağlıycas, tamam mı anlaştık mı kuzular

Aynen öyle ya
Hiçbir yöntemin garantisi yok işte tüp bebekte biraz daha yüzdelik olasılık fazla, aşılama zaten ilişkiden bir farkı yok doğal bir yöntem
Aynen kuzum, aşılamada direk tüplere doğru yolculuk başlıyor, her şey nasip Rabbim ol derse olur

Aynen öyle ya
Evet kuzum iyi bari seni bilen doktor en azından inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur kuzum

Aynen öyle ya
Evet kuzum iyi bari seni bilen doktor en azından inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur
Allah razı olsun canım ya gerçekten çok iyi geliyor buradaki sohbetler Allah hepinizden razı olsun inşallah tüm bekleyenlerin gönlündekini hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin Rabbim burada hamiş hallerimizi konuşmayı sonra bebekler doğunca gece vakti buraya gelip uyumuyorrr diye sızlanmayı o minik yaramazlara tez zamanda kavuşmayı nasip etsin

Amin inşallah canım güzel mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…