- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
Tek değilmişim çook şükürHehehe aynen bende aynıyım kime yazdım kim bana ne yazdı çorba oluyor
Yaaa aynenİnşallah güzel ve kaliteli yumurtalar olmuştur canım
He ya pek datlu emojiler var
Yalnız değilsiniz valla bende karıştırıyorum bazen eski mesajlara dönüp bakıyorum kim ne durumdaydı diye
Sanırım 1.5 senelik evli 3 kişi vardı burası mıydı o sohbetYaaa aynen
Yaş 36 olan 3 kişiydik kimlerdi yok aklımda karıştı gitti
Kesin al ya ama uysal olsun bizimki biraz yaramaz ama yine de çok seviyorum hele banyo yapmaları yok mu öyle tatlı oluyorlar ki bizimki nerde su görse atlıyor bulaşık yıkatmıyor banaBenim vardı da eşim mırın kırın etti diye verdim birine. Ama tekrar düşünüyorum çok severim ben. Bu arada artık sana emojilerin sultanı diyebiliriz
İyi iyi hepimiz aynı durumdayız harikayız mükemmeliz şahaneyiz biriciğizİnşallah güzel ve kaliteli yumurtalar olmuştur canım
He ya pek datlu emojiler var
Yalnız değilsiniz valla bende karıştırıyorum bazen eski mesajlara dönüp bakıyorum kim ne durumdaydı diye
Hehehwhw evet biri benim 39 yaşındayımSanırım 1.5 senelik evli 3 kişi vardı burası mıydı o sohbetbenim yaş 29
1,5 senelik evli ve 36 yaşındayımSanırım 1.5 senelik evli 3 kişi vardı burası mıydı o sohbetbenim yaş 29
Evvett üçüncüyü arıyoruz hanımlar 1.5 senelik evli olan kimdi1,5 senelik evli ve 36 yaşındayım
Grubumuzu özelliklerimize göre gruplandırıp bir tablolaştırsak fena olmayacakEvvett üçüncüyü arıyoruz hanımlar 1.5 senelik evli olan kimdibenim 3.5 sene oldu
Yaaa aynen
Yaş 36 olan 3 kişiydik kimlerdi yok aklımda karıştı gitti
Hehehwhw evet biri benim 39 yaşındayım
Ben Ekim sonunda (2019) evlendim. 27 yaşındayımSanırım 1.5 senelik evli 3 kişi vardı burası mıydı o sohbetbenim yaş 29
Mesajlar birbirine girdiEvvett üçüncüyü arıyoruz hanımlar 1.5 senelik evli olan kimdibenim 3.5 sene oldu
Sende bizdensinBen Ekim sonunda (2019) evlendim. 27 yaşındayım
Evet ben unutmamıştim zatenSende bizdensin
Hahaha nasıl yapcazGrubumuzu özelliklerimize göre gruplandırıp bir tablolaştırsak fena olmayacak
O kadar çok yazışıyoruz ki isimde yazmayınca kim kimdi karışıyorEvet ben unutmamıştim zaten
Ben 27Mesajlar birbirine girdibenim ben 1,5 senelik ve 39 yaşında olan
Maşaallah maşaallah hafıza şahane valla yaşlılık zor işBen 27
Masal 29
Merakla sonucunu beklediğimiz paradi 36 yaş. Ben böyle biliyorumsen de 39 . Doğru muyuz böyle
Dur bi yere not alayımBen 27
Masal 29
Merakla sonucunu beklediğimiz paradi 36 yaş. Ben böyle biliyorumsen de 39 . Doğru muyuz böyle
Masal aşılama yaptı 8 gün erken adet oldu. Benim sadece çatlatma iğnesi oldu . Paradi de 4 defa kullanmıştı iğneyi ve aşılama yapmıştı sanırım. Son kez deneyip tup bebek düşündü . Bunlar var bende belki karışmış da olabilirMaşaallah maşaallah hafıza şahane valla yaşlılık zor işmikemmelsin hepimiz şahaneyiz
Ayy gülüm valla harikasınMasal aşılama yaptı 8 gün erken adet oldu. Benim sadece çatlatma iğnesi oldu . Paradi de 4 defa kullanmıştı iğneyi ve aşılama yapmıştı sanırım. Son kez deneyip tup bebek düşündü . Bunlar var bende belki karışmış da olabilirçorba olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?