Aşılama

Aynı kahverengimsi ince toprak gibi bişeylerle karışık çok açık kan rengiyle karışık akıntı
Kuzum insan bilemiyor tabi, ama adet kanaması gibi değil sanki, umudumuz da bu yönde inşaallah bebiş tutunmuştur, dua etmek vd beklemekten başka bi şey gelmiyor elimizden sen nasıl hissediyorsun kendini önemli olan sensin

İnşaallah öyledir
Bekliyorum öyle napayım
Protestan fitili de kullandım yine de dün gece de bu sabah da

Aynı kahverengimsi ince toprak gibi bişeylerle karışık çok açık kan rengiyle karışık akıntı
Çok mu fazla geliyor canım inşallah adet değildir ya sen üzme kendini bu süreçte elinde değil biliyorum ama başka şeylerle meşgul et kendini

Siz sordukça iyi oluyorum canım
Öyle arafta muallakta bi haldeyim.
dün akşamdan beri kahverengi geliyo az az
tuvalette hafif kırmızı olabiliyo akıntıyla karışık gibi
Sormaz mıyız kuzum, yoldaşız bizler hakkımızda hayırlısı diyces beklemeye devam edeceğiz

Yok çok gelmiyo, kahverengi devam ediyo az az tuvalette hafif kırmızı olabiliyo bi garip hallerr
Canım dualarımız seninle valla mutfakta uğraşırken aklıma geliyorsun naptı acaba diyorum hadi bak bugün eltilerin savaşı var çok merak ediyordum onu izleyelim sana da moral olur çok fazla düşünmemeye çalış

Çook sağolun iyi ki varsınız
Onu hiç izlemedim daha önce çamaşır süpürge baya uğraştım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…