- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
3 gün ağızdan sonra şimdiye kadar alttan fitil olarak kullandım yan etki hissetmedim hiçBen çok önce kullanmıştım ama baş dönmesi felan yapıyordu Bi iki kez de düştüm hatta yalnız lekelenme olayını hatırlayamadım
Kuzum insan bilemiyor tabi, ama adet kanaması gibi değil sanki, umudumuz da bu yöndeAynı kahverengimsi ince toprak gibi bişeylerle karışık çok açık kan rengiyle karışık akıntı
İnşaallah öyledirKuzum insan bilemiyor tabi, ama adet kanaması gibi değil sanki, umudumuz da bu yöndeinşaallah bebiş tutunmuştur, dua etmek vd beklemekten başka bi şey gelmiyor elimizden sen nasıl hissediyorsun kendini önemli olan sensin
Çok mu fazla geliyor canım inşallah adet değildir ya sen üzme kendini bu süreçte elinde değil biliyorum ama başka şeylerle meşgul et kendiniAynı kahverengimsi ince toprak gibi bişeylerle karışık çok açık kan rengiyle karışık akıntı
Yok çok gelmiyo, kahverengi devam ediyo az az tuvalette hafif kırmızı olabiliyo bi garip hallerrÇok mu fazla geliyor canım inşallah adet değildir ya sen üzme kendini bu süreçte elinde değil biliyorum ama başka şeylerle meşgul et kendini
Sen nasılsın tatlım ruh halin ne alemdeYok çok gelmiyo, kahverengi devam ediyo az az tuvalette hafif kırmızı olabiliyo bi garip hallerr
Siz sordukça iyi oluyorum canımSen nasılsın tatlım ruh halin ne alemde
Sormaz mıyız kuzum, yoldaşız bizlerSiz sordukça iyi oluyorum canım
Öyle arafta muallakta bi haldeyim.
dün akşamdan beri kahverengi geliyo az az
tuvalette hafif kırmızı olabiliyo akıntıyla karışık gibi
Canım dualarımız seninleYok çok gelmiyo, kahverengi devam ediyo az az tuvalette hafif kırmızı olabiliyo bi garip hallerr
Dimi ne güzel anlıyoruz birbirimizi cansınız kızlarSormaz mıyız kuzum, yoldaşız bizlerhakkımızda hayırlısı diyces beklemeye devam edeceğiz
Çokkk eğlenceli izleyinCanım dualarımız seninlevalla mutfakta uğraşırken aklıma geliyorsun naptı acaba diyorum hadi bak bugün eltilerin savaşı var çok merak ediyordum onu izleyelim sana da moral olur çok fazla düşünmemeye çalış
Gupse varsa öyledir bayılıyorum kadına yaÇokkk eğlenceli izleyin
Çook sağolun iyi ki varsınızCanım dualarımız seninlevalla mutfakta uğraşırken aklıma geliyorsun naptı acaba diyorum hadi bak bugün eltilerin savaşı var çok merak ediyordum onu izleyelim sana da moral olur çok fazla düşünmemeye çalış
Sen nasılsın tatlım ruh halin ne alemde
Ruh halim de karışık ne hissedeceğini bilemiyoooSen nasılsın tatlım ruh halin ne alemde
ifadelerde var tam bu ruh hali lazım bizeGupse varsa öyledir bayılıyorum kadına yaşu halay çeken emojiyi nasıl yapıyonuz kız
Mesaj yazmaya girdiğinde üsr üste üç noktalar var ya ortadakine bas emojiler ordaGupse varsa öyledir bayılıyorum kadına yaşu halay çeken emojiyi nasıl yapıyonuz kız
Anaaa kız ben hiç bi şey yapmadım anca bi çamaşır yıkadıÇook sağolun iyi ki varsınız
Onu hiç izlemedim daha önceçamaşır süpürge baya uğraştım bugün
Sal gitsin ruh halini de gupse iyidir izle havan değişsinRuh halim de karışık ne hissedeceğini bilemiyooo
Adete odaklanma dediniz, odaklanmadım ben deAnaaa kız ben hiç bi şey yapmadım anca bi çamaşır yıkadıtemizlik yarın inşaallah
Ben izlemiştim fena değilÇokkk eğlenceli izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?