Allah seni deli kızAdete odaklanma dediniz, odaklanmadım ben de
Çook sağolun iyi ki varsınız
Onu hiç izlemedim daha önceçamaşır süpürge baya uğraştım bugün
Kız sen ne diye işe güce daldın dinlen bence kafa dağıt derken ev işini demedimMesaj yazmaya girdiğinde üsr üste üç noktalar var ya ortadakine bas emojiler orda
Allah seni deli kıztemziliğe sardım diyorsun, ben örgü örüyorum kafam şahane dağılıyor
Eşimde dedi şimdi yapma diye ama dinleyemedim yaa yaptımKız sen ne diye işe güce daldın dinlen bence kafa dağıt derken ev işini demedim
Bende çıkmıyor
Buldum buldumMasalımsensin sana emojiyi göstermeye çalıştım saçma sapan bi mesaj oldu
Açıyorum hemenBuldum buldumHadi başladı film show tv de aç aç
Ayyy alemsinizMasalımsensin sana emojiyi göstermeye çalıştım saçma sapan bi mesaj oldu
Ben çok seviyorum ya o kuşları. Seni rahatsız ediyorsa bana yollaaaa buldum benim muhabbet kuşum var ördürmüyor bana bişey gelip tığın üstüne konuyor
Aynen ya çok iyi oldu burası inşallah bebişler le daha da renklenir Bi bakmışın çocuk büyütme postu açmışız Aminn AminnAyyy alemsiniziyiki varsınız iyiki gelmişim buraya
Ewt ya çok şapşikler ve çok zekiler valla aynı çocuk gibi ya eşimle az sesimiz yükselsin hemen bağırıyor yada onunla oynamayınca kızıyor bize ilgi sevgi istiyor keratam ya çok iyi geliyor bu süreçte kesinlikle tavsiye ederim onunla stres atıyorsunuz ve anneliği yaşatıyor insanaBen çok seviyorum ya o kuşları. Seni rahatsız ediyorsa bana yolla
Ağzından bal damlıyor ballllAynen ya çok iyi oldu burası inşallah bebişler le daha da renklenir Bi bakmışın çocuk büyütme postu açmışız Aminn Aminn
Aminn kuzum inşallah ya sizin durumlar nasıl var mı belirti felanAğzından bal damlıyor ballllRabbim dualarımızı kabul etsin
Canım benim daha aşılama yapılmadı, pazartesi yumurta takibi var, çatlatma iğnesi yapılıp perşembe cuma gibi aşılama diye umut ediyoruz hayırlısıylaAminn kuzum inşallah ya sizin durumlar nasıl var mı belirti felan
Benim vardı da eşim mırın kırın etti diye verdim birine. Ama tekrar düşünüyorum çok severim ben. Bu arada artık sana emojilerin sultanı diyebilirizEwt ya çok şapşikler ve çok zekiler valla aynı çocuk gibi ya eşimle az sesimiz yükselsin hemen bağırıyor yada onunla oynamayınca kızıyor bize ilgi sevgi istiyor keratam ya çok iyi geliyor bu süreçte kesinlikle tavsiye ederim onunla stres atıyorsunuz ve anneliği yaşatıyor insana
Hayırlısıyla olur inşallah canımCanım benim daha aşılama yapılmadı, pazartesi yumurta takibi var, çatlatma iğnesi yapılıp perşembe cuma gibi aşılama diye umut ediyoruz hayırlısıyla
Yok kuzum ikinci olacak, sende nedir durumlarHayırlısıyla olur inşallah canımilk defa mi olcak
Ben de daha yeni geldim ama iyi ki gelmişim buraya, herkes rumuzlu olunca bazen yazarken kime, hanginize yazdığımı karıştırıyorum ama olsunAyyy alemsiniziyiki varsınız iyiki gelmişim buraya
Hehehe aynen bende aynıyım kime yazdım kim bana ne yazdı çorba oluyorBen de daha yeni geldim ama iyi ki gelmişim buraya, herkes rumuzlu olunca bazen yazarken kime, hanginize yazdığımı karıştırıyorum ama olsun
İnşallah güzel ve kaliteli yumurtalar olmuştur canımCanım benim daha aşılama yapılmadı, pazartesi yumurta takibi var, çatlatma iğnesi yapılıp perşembe cuma gibi aşılama diye umut ediyoruz hayırlısıyla
He ya pek datlu emojiler varBenim vardı da eşim mırın kırın etti diye verdim birine. Ama tekrar düşünüyorum çok severim ben. Bu arada artık sana emojilerin sultanı diyebiliriz
Ben de daha yeni geldim ama iyi ki gelmişim buraya, herkes rumuzlu olunca bazen yazarken kime, hanginize yazdığımı karıştırıyorum ama olsun
Yalnız değilsiniz valla bende karıştırıyorum bazen eski mesajlara dönüp bakıyorum kim ne durumdaydı diyeHehehe aynen bende aynıyım kime yazdım kim bana ne yazdı çorba oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?