Aminnnn kuzum benimAynen öyle inşallah Rabbim hayırlısı ile bizim de gönlümüzün muradını verecek inşallah
Tamam canım hayırlı geceler Allaha emanet haber bekliyor olacağızArkadaşlar uyudu sanırım bende yatayım yarın sabah doktorla randevum var bakalım sonucu yazarım buraya da
Tamam canım inşallah hayırlı gecelerTamam canım hayırlı geceler Allaha emanet haber bekliyor olacağız
Tamam canım inşallah hayırlı geceler
İyi geceler herkese. Yarın güzel haberler duymak dileğiyleTamam canım hayırlı geceler Allaha emanet haber bekliyor olacağız
Tamam canım inşallah hayırlı geceler
Sorma sorma ikinci aşılamadan sonra sağa sola mesaj atıyordum kim ne hissediyor kimde ne var ne neymiş nerden gelmiş nerden olmuş felanMasal bu arada ben senden önce açmıştım hesabı sen 200 kusur mesaj atmışsın maşallah genel olarak. Benim daha yeni 100 . Çok hızlısın
Tatlım naptın acaba meraktayızArkadaşlar uyudu sanırım bende yatayım yarın sabah doktorla randevum var bakalım sonucu yazarım buraya da
Günaydın canım yeni geldim hastaneden çatlamamış gene benim eşşek sıpasıTatlım naptın acaba meraktayım rxüü dr 49zher şey yolunda mı
Tamam 1,5 senelikler buradayız hâlâ sorun yokMesajlar birbirine girdibenim ben 1,5 senelik ve 39 yaşında olan
Bi de kist yapması olayı varmış evet, seninki de kıymetlendiriyo kendisini aynen benimki gibi, aşılama istemiyosan bidaha tüp bebek tedavisine mi geçeceksinGünaydın canım yeni geldim hastaneden çatlamamış gene benim eşşek sıpasıkist yapmış ama önemli değil çok büyük değil yani Bi sonraki adet döneminde atarım büyük ihtimalle kan verdim sonuçlarına göre yeniden devam edicez tedaviye ama Bi daha aşılama yaptırmam
Hoş geldin tatlımGünaydın canım yeni geldim hastaneden çatlamamış gene benim eşşek sıpasıkist yapmış ama önemli değil çok büyük değil yani Bi sonraki adet döneminde atarım büyük ihtimalle kan verdim sonuçlarına göre yeniden devam edicez tedaviye ama Bi daha aşılama yaptırmam
Bi de kist yapması olayı varmış evet, seninki de kıymetlendiriyo kendisini aynen benimki gibi, aşılama istemiyosan bidaha tüp bebek tedavisine mi geçeceksin
Valla yine ne ilaç verir bakalım ona göre kendimiz deniycez tabi kafamı Bi toplayım yavaş yavaş da tüp bebek için doktor aramasına başlıycam yoruldum artık ilaçlar mahvediyor bünyeyi benim aşılamalar sıkıntılı oluyor zaten o yüzden yaptırmıycamHoş geldin tatlımhayırlısı aşılama yaptırmayacaksın, nasıl devam edeceksin yola peki, planın nedir
Eskiden hormon ilaçları çook daha sıkıntıya sebep oluyomuş Allahtan şimdikileri geliştirmişler, yan etki olarak daha iyi düzeltmişlerValla yine ne ilaç verir bakalım ona göre kendimiz deniycez tabi kafamı Bi toplayım yavaş yavaş da tüp bebek için doktor aramasına başlıycam yoruldum artık ilaçlar mahvediyor bünyeyi benim aşılamalar sıkıntılı oluyor zaten o yüzden yaptırmıycam
Biraz da bitkisel ürünler ile destekliycem bakim şu kan sonuçları gelsin deEskiden hormon ilaçları çook daha sıkıntıya sebep oluyomuş Allahtan şimdikileri geliştirmişler, yan etki olarak daha iyi düzeltmişler
Sen naptın akıntı devam ediyor muEskiden hormon ilaçları çook daha sıkıntıya sebep oluyomuş Allahtan şimdikileri geliştirmişler, yan etki olarak daha iyi düzeltmişler
Geçmiş olsun canım. Bi dahakine güzel sonuçlar alırsın inşallahGünaydın canım yeni geldim hastaneden çatlamamış gene benim eşşek sıpasıkist yapmış ama önemli değil çok büyük değil yani Bi sonraki adet döneminde atarım büyük ihtimalle kan verdim sonuçlarına göre yeniden devam edicez tedaviye ama Bi daha aşılama yaptırmam
Senin lekelenme noldu inşallah bitmiştirEskiden hormon ilaçları çook daha sıkıntıya sebep oluyomuş Allahtan şimdikileri geliştirmişler, yan etki olarak daha iyi düzeltmişler
Ben bu ay Fatma ana eli otu kullandımBiraz da bitkisel ürünler ile destekliycem bakim şu kan sonuçları gelsin de
Evet devam ediyor Pedde kahverengi varSen naptın akıntı devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?