Aşılama

Masal bu arada ben senden önce açmıştım hesabı sen 200 kusur mesaj atmışsın maşallah genel olarak. Benim daha yeni 100 . Çok hızlısın
Sorma sorma ikinci aşılamadan sonra sağa sola mesaj atıyordum kim ne hissediyor kimde ne var ne neymiş nerden gelmiş nerden olmuş felan

Tatlım naptın acaba meraktayım rxüü dr 49z her şey yolunda mı
Günaydın canım yeni geldim hastaneden çatlamamış gene benim eşşek sıpası kist yapmış ama önemli değil çok büyük değil yani Bi sonraki adet döneminde atarım büyük ihtimalle kan verdim sonuçlarına göre yeniden devam edicez tedaviye ama Bi daha aşılama yaptırmam

Bi de kist yapması olayı varmış evet, seninki de kıymetlendiriyo kendisini aynen benimki gibi, aşılama istemiyosan bidaha tüp bebek tedavisine mi geçeceksin

Hoş geldin tatlım hayırlısı aşılama yaptırmayacaksın, nasıl devam edeceksin yola peki, planın nedir

Bi de kist yapması olayı varmış evet, seninki de kıymetlendiriyo kendisini aynen benimki gibi, aşılama istemiyosan bidaha tüp bebek tedavisine mi geçeceksin

Hoş geldin tatlım hayırlısı aşılama yaptırmayacaksın, nasıl devam edeceksin yola peki, planın nedir
Valla yine ne ilaç verir bakalım ona göre kendimiz deniycez tabi kafamı Bi toplayım yavaş yavaş da tüp bebek için doktor aramasına başlıycam yoruldum artık ilaçlar mahvediyor bünyeyi benim aşılamalar sıkıntılı oluyor zaten o yüzden yaptırmıycam

Eskiden hormon ilaçları çook daha sıkıntıya sebep oluyomuş Allahtan şimdikileri geliştirmişler, yan etki olarak daha iyi düzeltmişler

Geçmiş olsun canım. Bi dahakine güzel sonuçlar alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…