Senin kaçıncı deneme canım ilk mi olcak?Maşaallah maşaallah hafıza şahane valla yaşlılık zor işmikemmelsin hepimiz şahaneyiz
Valla şahanesin canım, bende ikinci aşılama aşamasındayım önümüzdeki hafta inşallah yapılacakMasal aşılama yaptı 8 gün erken adet oldu. Benim sadece çatlatma iğnesi oldu . Paradi de 4 defa kullanmıştı iğneyi ve aşılama yapmıştı sanırım. Son kez deneyip tup bebek düşündü . Bunlar var bende belki karışmış da olabilirçorba olmasın da
Biz senle başka Bi postta da yazışmışız haber edicem diye söz vermiştim neresiydi diye bakarken bide ne göreyim senle konuşmuşuzMasal aşılama yaptı 8 gün erken adet oldu. Benim sadece çatlatma iğnesi oldu . Paradi de 4 defa kullanmıştı iğneyi ve aşılama yapmıştı sanırım. Son kez deneyip tup bebek düşündü . Bunlar var bende belki karışmış da olabilirçorba olmasın da
İkinci ve sonuncu aşılama olacak canımSenin kaçıncı deneme canım ilk mi olcak?
İnşallah tutar kuzumValla şahanesin canım, bende ikinci aşılama aşamasındayım önümüzdeki hafta inşallah yapılacak
Valla bana uyar ben çok sevdim siziBiz şu dörtlü bi yerde ayrı bi grup mu kursak
Nasıl yapabiliriz kızlarrr herkes fikir beyan etsinValla bana uyar ben çok sevdim sizi
Ben seni hatırlıyorum merak etme. Benim postun altında konuştukBiz senle başka Bi postta da yazışmışız haber edicem diye söz vermiştim neresiydi diye bakarken bide ne göreyim senle konuşmuşuzValla karışıklık olursa kusura bakmayın ya ha bire Bi yerlere yorum yapmışım
Valla ben emojileri felan sizden öğrendimNasıl yapabiliriz kızlarrr herkes fikir beyan etsin
Allah gönlüne göre verir inşallah.İkinci ve sonuncu aşılama olacak canım
Bana fark etmez uyarım herkeseNasıl yapabiliriz kızlarrr herkes fikir beyan etsin
He ya öyleymiş valla kafa çorba oluyo bazenBen seni hatırlıyorum merak etme. Benim postun altında konuştuk
Onu nasıl becereceğizSizi izlemeye aldım takip gibi sanırım oda
Bu sosyal medya da korku filmi gibi onu takip et onu izle Bi sonraki sosyal medyada platformu onu öldür demez inşallahYaptım yaptım
Anammmm dese de biz yapamayız, biz can kazanma peşindeyizBu sosyal medya da korku filmi gibi onu takip et onu izle Bi sonraki sosyal medyada platformu onu öldür demez inşallah
Aynen öyle inşallah Rabbim hayırlısı ile bizim de gönlümüzün muradını verecek inşallahAnammmm dese de biz yapamayız, biz can kazanma peşindeyiz
Arkadaşlar uyudu sanırım bende yatayım yarın sabah doktorla randevum var bakalım sonucu yazarım buraya daAnammmm dese de biz yapamayız, biz can kazanma peşindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?