• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Kız sen ne diye işe güce daldın dinlen bence kafa dağıt derken ev işini demedim🤣🤣

Bende çıkmıyor 😭😭
Eşimde dedi şimdi yapma diye ama dinleyemedim yaa yaptım
Screenshot_20210101-195723.webp

Ben çok seviyorum ya o kuşları. Seni rahatsız ediyorsa bana yolla 😄😄
Ewt ya çok şapşikler ve çok zekiler valla aynı çocuk gibi ya eşimle az sesimiz yükselsin hemen bağırıyor yada onunla oynamayınca kızıyor bize ilgi sevgi istiyor keratam ya çok iyi geliyor bu süreçte kesinlikle tavsiye ederim onunla stres atıyorsunuz ve anneliği yaşatıyor insana 🐣🐣:anne::anne:

Ewt ya çok şapşikler ve çok zekiler valla aynı çocuk gibi ya eşimle az sesimiz yükselsin hemen bağırıyor yada onunla oynamayınca kızıyor bize ilgi sevgi istiyor keratam ya çok iyi geliyor bu süreçte kesinlikle tavsiye ederim onunla stres atıyorsunuz ve anneliği yaşatıyor insana 🐣🐣:anne::anne:
Benim vardı da eşim mırın kırın etti diye verdim birine. Ama tekrar düşünüyorum çok severim ben. Bu arada artık sana emojilerin sultanı diyebiliriz :21::KK66:

Canım benim daha aşılama yapılmadı, pazartesi yumurta takibi var, çatlatma iğnesi yapılıp perşembe cuma gibi aşılama diye umut ediyoruz hayırlısıyla 🤗🤗
İnşallah güzel ve kaliteli yumurtalar olmuştur canım 🥰🥰
Benim vardı da eşim mırın kırın etti diye verdim birine. Ama tekrar düşünüyorum çok severim ben. Bu arada artık sana emojilerin sultanı diyebiliriz :21::KK66:
He ya pek datlu emojiler var:eek:
Ben de daha yeni geldim ama iyi ki gelmişim buraya, herkes rumuzlu olunca bazen yazarken kime, hanginize yazdığımı karıştırıyorum ama olsun😊😊

Hehehe aynen bende aynıyım kime yazdım kim bana ne yazdı çorba oluyor 🤣🤣🤣
Yalnız değilsiniz valla bende karıştırıyorum bazen eski mesajlara dönüp bakıyorum kim ne durumdaydı diye 🤣🤣

Back
X