• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapan yokmu yaaa hadi kızlar güzel bir haber verin
Yok canm cuma günü yaptırcam 15. Günde ama dediğim gibi dün idrar testinde 2çizgi vardı beklemek istedim cuma yı kontrol zamanı yapıldın diye burda çok fazla negatif alan var öncesinde yapıp kafamı bulandırmak istemiyorum

Yok canm cuma günü yaptırcam 15. Günde ama dediğim gibi dün idrar testinde 2çizgi vardı beklemek istedim cuma yı kontrol zamanı yapıldın diye burda çok fazla negatif alan var öncesinde yapıp kafamı bulandırmak istemiyorum
Aşkım inşallah vardir ya ilk havadisi sen ver bize

Öyle de yani ne bileyim spremlere zaten sorunsuz sıkıntısız olsa aşşılama yaptırmaya gerek olmaz.
Aşılama sadece sperm de sorun olunca değil sebepsiz interfilite durumlarında da yapılıyor mesela benim daha önce doğal yoldan olmuş iki kaybım var eşimde sperm sıkıntısı yok sadece bende pıhtılaşma var hsg sonrası üçüncü aydayım üç ay daha olmazsa aşılama yaptırıcam. Bayağı araştırdım aşılama dan sonra ilişki veriliyor mutlaka. Yaptıran arkadaşlarım da aynı şekilde söyledi aşılama sonrası ilişki vermiş doktor. İçeri giren sperm sayısı nekadar fazla olursa şans okadar çok olurmuş inşallah gerek kalmaz o aşamaya 🤲😇

İki kez oldum 11de kesin bitmiş oluyor eğer bir iğne vurulduysan bazılarına iki üç tane vuruyorlar ozaman 16.günü bulabilir.
Ovulasyon testi yapayım dedim bugün adetime 9 gün var böyle çıktı. Çatlama iğnesinin 13. Gunundeyim. Bı tane vurdun çatlama iğnesi. Neden böyle çıktı acaba

Eklentiler

• IMG-20201118-WA0056.webp
    IMG-20201118-WA0056.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 46
Ovulasyon testi yapayım dedim bugün adetime 9 gün var böyle çıktı. Çatlama iğnesinin 13. Gunundeyim. Bı tane vurdun çatlama iğnesi. Neden böyle çıktı acaba
Gebelik var muhtemelen bir gebelik testi yap 13.gün çıkar mutlak varsa zaten

Az önce yine yaptım ovulasyon testi bu seferde böyle çıktı

Eklentiler

• 16057702296872735012587766673059.webp
    16057702296872735012587766673059.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 43
Back
X