- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
yaa aşılama olunca ilişki neden tavsiye edilir onu anlaşmış değilim. ZAten içeri yumurta çatlayınca spermler salınıyor daha ne ilişkisi. Doktora sordunuz mu bunu siz=?Bana kesinlikle ertesi akşam ilişkiye gir dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa aşılama olunca ilişki neden tavsiye edilir onu anlaşmış değilim. ZAten içeri yumurta çatlayınca spermler salınıyor daha ne ilişkisi. Doktora sordunuz mu bunu siz=?Bana kesinlikle ertesi akşam ilişkiye gir dedi.
İkiskiye girilmesini istemelerinin nedeni ne kadar cok sperm onkadar sans demek aslinda bur bakima isi daha cok garantiye almak .yaa aşılama olunca ilişki neden tavsiye edilir onu anlaşmış değilim. ZAten içeri yumurta çatlayınca spermler salınıyor daha ne ilişkisi. Doktora sordunuz mu bunu siz=?
Uyusturma.yapilmiyor zaten kisa bi islem bi anda bityor aci sizi da olmuyorspermeşri içeri veriken herhangi bir uyuşturma vs işlem yaplıyor mu?
hımm iyimiş o zaman bende merak ediyorum acı vs olur mu diyeUyusturma.yapilmiyor zaten kisa bi islem bi anda bityor aci sizi da olmuyor
Ben kan verdim canım yarın çıkarmış sağlık ocağı öyle dedi. İdrar da tek çizgi çıktıAyyy amin insallahhhsizin bugun sonucunuz belli olacak sanirim . Bizi de bilgilendirin insalalh olumlu guzel haberler aliriz
![]()
Öyle de yani ne bileyim spremlere zaten sorunsuz sıkıntısız olsa aşşılama yaptırmaya gerek olmaz.İkiskiye girilmesini istemelerinin nedeni ne kadar cok sperm onkadar sans demek aslinda bur bakima isi daha cok garantiye almak .
Hayır canım yapmıyorspermeşri içeri veriken herhangi bir uyuşturma vs işlem yaplıyor mu?
Olmuyor canım 2 dk sürüyorhımm iyimiş o zaman bende merak ediyorum acı vs olur mu diye
Teşekkür ederm. ben de direk aşılmaya gideceğim ya vaz geçtim çatlatma iğnesi vs den boşuna hormon yüklemesi direk aşılama daha ii benceOlmuyor canım 2 dk sürüyor
Hadi bakalım idrar testine çok aldanmamak lazım üzülme yarın sonucuna göre duygunu yaşarsın bende dün test yaptım 2 çizgiydi ama 12. Gündü merak ediyorum bende cuma gelmek bilmiyorBen kan verdim canım yarın çıkarmış sağlık ocağı öyle dedi. İdrar da tek çizgi çıktıHayırlısı tabi kanı bekliycem
![]()
Vallahi şuan aşılamanın 10.gunundeyim göğüs ağrısı ve kabızlığım var şuanda. Allah gönlüne göre versin inşallah.. Ben aşılamadan önce iğne kullandın canım doktor 8 tane iğne yazdı bunlara 550 lira verdim. Devlet karşılamıyor çünkü bu iğneleri birde çatlatma iğnesi verdi doktorum onada 130 lira verdim. Toplam 680 iğnelere verdim. Aşılamayı özel bir hastanede yaptım devlet hastanesi tercih etmedim. 800 tlde aşılmaya verdim. Evlendiğimden beri istiyoruz 2 senedir evliyim sebepsiz infertilite var bizde ne eşimde ne bende bir sorun yok daha vakti zamanı değil sanırım. Aklına takılan sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsinCanım selam, merak ettim şuan ne durumdasın? Ben de aşılama yaptıracağım önümüzdeki ay. Fiyat nedir aşılama tedavinin nerede oluyorsun? Bir de ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz?
iğnemi daha ii yoksa ilaç mı hani yumurtyı geliştirmek için çatlatma öncesi. Ona göre bende iğne istiycem doktordan. benim yaşım 38 hapla falan vakit kaybedemem artık ya.... Gittiğin dokotrla aşılama yaptığn yerler farklı mı senin? Öyle oluyor muki.. Bilemedeim tek doktorun elinde olsun isterim ben herşeyi. onun kontrolünde olmak isterim. İstanbulda mısın hangi hastanede yapıldı peki. Ya bana 3000 TL fiyat verdi benim dpoktor özel klinik açtığı için fiyatları uçurdu ona gidemiycem artık malesef.Vallahi şuan aşılamanın 10.gunundeyim göğüs ağrısı ve kabızlığım var şuanda. Allah gönlüne göre versin inşallah.. Ben aşılamadan önce iğne kullandın canım doktor 8 tane iğne yazdı bunlara 550 lira verdim. Devlet karşılamıyor çünkü bu iğneleri birde çatlatma iğnesi verdi doktorum onada 130 lira verdim. Toplam 680 iğnelere verdim. Aşılamayı özel bir hastanede yaptım devlet hastanesi tercih etmedim. 800 tlde aşılmaya verdim. Evlendiğimden beri istiyoruz 2 senedir evliyim sebepsiz infertilite var bizde ne eşimde ne bende bir sorun yok daha vakti zamanı değil sanırım. Aklına takılan sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin![]()
Yani yaşın gereği bence artık iğneye geçmen daha yararlı olacaktır senin için göbekten vurdum iğneyi yani doktorum daha fazla yumurta istediği için iğne verdi yoksa klomene de tepki veriyor yumurtalıklarım . Ama klomenle tek yumurta büyürken , iğneyle 2 tane 21 mm yumurta oluştu.. ve çatladı. Hayır gittiğim doktorum bana bu tedaviyi verdi ve kendi bizzat yaptı asilamami Şanlıurfa'daym ben .bu şekilde bir ücret yansıdı bize.umarim her gönlüne göre oluriğnemi daha ii yoksa ilaç mı hani yumurtyı geliştirmek için çatlatma öncesi. Ona göre bende iğne istiycem doktordan. benim yaşım 38 hapla falan vakit kaybedemem artık ya.... Gittiğin dokotrla aşılama yaptığn yerler farklı mı senin? Öyle oluyor muki.. Bilemedeim tek doktorun elinde olsun isterim ben herşeyi. onun kontrolünde olmak isterim. İstanbulda mısın hangi hastanede yapıldı peki. Ya bana 3000 TL fiyat verdi benim dpoktor özel klinik açtığı için fiyatları uçurdu ona gidemiycem artık malesef.
anladım canım. Bende iğne talep edeceğim artıkYani yaşın gereği bence artık iğneye geçmen daha yararlı olacaktır senin için göbekten vurdum iğneyi yani doktorum daha fazla yumurta istediği için iğne verdi yoksa klomene de tepki veriyor yumurtalıklarım . Ama klomenle tek yumurta büyürken , iğneyle 2 tane 21 mm yumurta oluştu.. ve çatladı. Hayır gittiğim doktorum bana bu tedaviyi verdi ve kendi bizzat yaptı asilamami Şanlıurfa'daym ben .bu şekilde bir ücret yansıdı bize.umarim her gönlüne göre olur
Daha iyi olur senin için yani aşılamada şöyle spermler yumurtaya bir tık daha hızlı ulaşıyor. Yolu kısaltmş oluyorlar. Senin problemin neydi ne zamandır istiyorsun çocukanladım canım. Bende iğne talep edeceğim artık
Bir problem yok canım 2,5 yıldır istiyoruz. geçen sene kaldım kürtaj olmak zorunda kaldım. alahım hayırlısını versin. Ben yine aynı şeyleri yaşayacaksam allahım verme diyorum. Çok zor bir duurm kayıp yaşamakDaha iyi olur senin için yani aşılamada şöyle spermler yumurtaya bir tık daha hızlı ulaşıyor. Yolu kısaltmş oluyorlar. Senin problemin neydi ne zamandır istiyorsun çocuk
Az kalmış canım inş tutmuştur her ikimizinki deHadi bakalım idrar testine çok aldanmamak lazım üzülme yarın sonucuna göre duygunu yaşarsın bende dün test yaptım 2 çizgiydi ama 12. Gündü merak ediyorum bende cuma gelmek bilmiyor![]()
Bence de canım aşılamaTeşekkür ederm. ben de direk aşılmaya gideceğim ya vaz geçtim çatlatma iğnesi vs den boşuna hormon yüklemesi direk aşılama daha ii bence
İnş cnmAz kalmış canım inş tutmuştur her ikimizinki de![]()
Test yapan yokmu yaaa hadi kızlar güzel bir haber verinİnş cnm