- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba neye gore karar veriliyor banada aynisini dediEvet ve tedaviye direkt böyle başladım klomen falan kullanırım diyordum ama direkt aşılama dedi doktor
Merhabalar sonucu öğrendiniz miKızlar merhaba. İlk aşılama deneyimim olacak. 27 Ekim adet tarihi adetin 2. Günü 28 Ekim'de kontrole gittim. Fostimon 75lik 5 iğne yazdı doktorum. 29 ekim gece vurmaya başladım iğneyi 1 Kasım pazartesi iğne bitti 2 Kasım salı günü kontrole gittim . Üç yumurtanın geliştiğini 13mm olduğunuve maksimum 8 iğne vurulması gerektiğini söyledi doktor. 3 iğne daha aldım yine 75lik . Şimdi cuma günü kontrole gideceğim tekrardan. Sizce yumurtalar büyümüş müdür her gün 2 mm büyüdüğünü duymuştum. Eğer istediği boyuta gelirse çatlatma iğnesi vuracak ve daha sonra aşılama yapacak. İlk aşılamada olumlu sonuç alan varmı varsa eğer moral olsun bana lütfen![]()
Hayır cuma günü test yapacağımMerhabalar sonucu öğrendiniz mi
Kaç gün olmuş olacak belirti var mı ağrınız falanHayır cuma günü test yapacağ
Karın ağrım var biraz başka da yok bide fitil verdi doktorum onu kullanıyorum. İnşallah tutmuşturKaç gün olmuş olacak belirti var mı ağrınız falan
Nedir acaba sonucunuz bende cuma test yaptırıcamHaberleşiriz tabi ki debugün 4. Gün oldu
Sende yaz sonucunu kuzumNedir acaba sonucunuz bende cuma test yaptırıcam
Yazarım tabiSende yaz sonucunu kuzum
Yarın sonuç belli olacakNedir acaba sonucunuz bende cuma test yaptırıcam
Ayyyy inşallah yaz muhakkakYarın sonuç belli olacakinş hayırlı haberler alırız
![]()
Yazarım tabi canım hem kan hem idrar vericemAyyyy inşallah yaz muhakkak![]()
Ne gibi belirtiler yasadiniz acaba asilama sonrasi ?Yarın sonuç belli olacakinş hayırlı haberler alırız
![]()
Aşırı bel ağrısı 3 kere idrar kaçırdım kullandığım fitilden kaynaklı olabilir. Ara sıra kasık ağrısı canım.Ne gibi belirtiler yasadiniz acaba asilama sonrasi ?
Benimde asilamanin 7. Gunu baslarda bel agrim vardi ama suan yok ara ara kasik agrim oluyor batma seklinde de hissediyorm . Baslarda akintimda vardi 2 gndur o da gecti. Bana doktorum asilama sonrasi bir ialc vermedi . Bazen unutmus olabilir mi diye dusunuyorm.Aşırı bel ağrısı 3 kere idrar kaçırdım kullandığım fitilden kaynaklı olabilir. Ara sıra kasık ağrısı canım.
Doktordan doktora değişiyor bence. Unutmamıştır . Hayırlısı olsun hakkımız daBenimde asilamanin 7. Gunu baslarda bel agrim vardi ama suan yok ara ara kasik agrim oluyor batma seklinde de hissediyorm . Baslarda akintimda vardi 2 gndur o da gecti. Bana doktorum asilama sonrasi bir ialc vermedi . Bazen unutmus olabilir mi diye dusunuyorm.
Ayyy amin insallahhhDoktordan doktora değişiyor bence. Unutmamıştır . Hayırlısı olsun hakkımız da![]()
İnş hamilesindir canım benimde sabahları bel ağrım oluyor uyandırıyor o derece bakalım haberini bekliyorum heyecanlaYazarım tabi canım hem kan hem idrar vericem![]()
Canım selam, merak ettim şuan ne durumdasın? Ben de aşılama yaptıracağım önümüzdeki ay. Fiyat nedir aşılama tedavinin nerede oluyorsun? Bir de ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz?Kızlar merhaba. İlk aşılama deneyimim olacak. 27 Ekim adet tarihi adetin 2. Günü 28 Ekim'de kontrole gittim. Fostimon 75lik 5 iğne yazdı doktorum. 29 ekim gece vurmaya başladım iğneyi 1 Kasım pazartesi iğne bitti 2 Kasım salı günü kontrole gittim . Üç yumurtanın geliştiğini 13mm olduğunuve maksimum 8 iğne vurulması gerektiğini söyledi doktor. 3 iğne daha aldım yine 75lik . Şimdi cuma günü kontrole gideceğim tekrardan. Sizce yumurtalar büyümüş müdür her gün 2 mm büyüdüğünü duymuştum. Eğer istediği boyuta gelirse çatlatma iğnesi vuracak ve daha sonra aşılama yapacak. İlk aşılamada olumlu sonuç alan varmı varsa eğer moral olsun bana lütfen![]()
spermeşri içeri veriken herhangi bir uyuşturma vs işlem yaplıyor mu?Ben de bu ayın 4 ün de aşılamam yapıldı reglimin 3. Günü dr gittim letu diye ilaç verdi 5 gün kullandım kontrole gittiğim de 25 mm olmuştu. İlaçsız gelişmiş dr bile şaşırdıbiz de bekliyoruz hayırlısıyla sonuçlarımız pozitif olur. Etrafım da çok tutan var. Kötü düşünmeyelim herşeyin hayırlısı
![]()