- 16 Kasım 2016
- 186
- 81
- 98
- 45
Benimde sebepsiz işte sebepsiz olanlar olmuyor nedense rabbim hamile kalanlara sağlıklı kucağina almak nasip etsin bizede inşlh hayırlısıyla versinMas
Masaallhh allah bizede nasip etsin benim 3. Oldu bakalim haftaya sonuc hayirlisi sebepsiz infertilite
En zoru ya bazen diorum bisi bulunsada ilac yada baska cozum yapim ama sonum tup bebek yapck bisi yok giibi duryorBenimde sebepsiz işte sebepsiz olanlar olmuyor nedense rabbim hamile kalanlara sağlıklı kucağina almak nasip etsin bizede inşlh hayırlısıyla versin
açıkçası tüptende korkuyorum bi aşilama hakkım var sonra tüpe geçilecek rabbim yardumcimiZ olsunEn zoru ya bazen diorum bisi bulunsada ilac yada baska cozum yapim ama sonum tup bebek yapck bisi yok giibi duryor
Bende korkuyorum yaa herkes kolaylasti dio ne bilim nasil yapcm bilmiorum seninki 2. MiBen
açıkçası tüptende korkuyorum bi aşilama hakkım var sonra tüpe geçilecek rabbim yardumcimiZ olsun
Aşilama ikincisi evliliğimde ikinci evlilik ve 3 kızım var hiç müdahalesiz doğurduğum düşün işte ne eşimde ne bende sıkıntı yok bir düşük bir dış gebelik yaşadım normal aşilama ilk tutmadı ikinci önümüzdeki ay kist felan yoksa tutmazsa tüp çok bunaldım bir sebebi olsa tedavi edilirdi sebepsiz çok kötü bir durumBende korkuyorum yaa herkes kolaylasti dio ne bilim nasil yapcm bilmiorum seninki 2. Mi
Allah nasip etsin ins evlat sevgisini yasamssin en azindanAşilama ikincisi evliliğimde ikinci evlilik ve 3 kızım var hiç müdahalesiz doğurduğum düşün işte ne eşimde ne bende sıkıntı yok bir düşük bir dış gebelik yaşadım normal aşilama ilk tutmadı ikinci önümüzdeki ay kist felan yoksa tutmazsa tüp çok bunaldım bir sebebi olsa tedavi edilirdi sebepsiz çok kötü bir durum
Süper ya çok nadir örneklerdensin çok sevindirik oluyorum nedense böyle pozitif haberlerde bende tutmadı ikinci aşılamayı yaptım bakalım pek umudum yok umudun sadece Allahtan.4 yillik evliyim pko var bende esimde sorun yok ilk asilamam tuttu hemde üçüüzzz
Maşallah bunları duymaj bize ümit oluyor. Ne zaman belli oldu canım hamilelik. Ben de nisanda yapılacak aşılama. Hadi inşallah benim de olumlu okur sonuç sağlıkla4 yillik evliyim pko var bende esimde sorun yok ilk asilamam tuttu hemde üçüüzzz
15 subatta asilama yaptirdm valla herkeste oyle olurmu bilmiyorum ama 6 gun sonra evde test yapmistim ve hepsi pozitif cikti 12. Gun saglik ocaginda yaptirdm kanda da pozitif cikti. Lutfen umudunuzu kaybetmeyin ben burdaki yazilari okuyunca o kadar umutsuzdum ki hic bu kadar cabuk olacagini beklemiyordum cok cok dua ediyorum hepinizee ins sizde boyle sonuclar alacaksinizMaşallah bunları duymaj bize ümit oluyor. Ne zaman belli oldu canım hamilelik. Ben de nisanda yapılacak aşılama. Hadi inşallah benim de olumlu okur sonuç sağlıkla
Hay maşşalh rabbim tamamına Erdirsin inşlh canım bizlerede dua et ismim Meliha 2.ci aşilamam nasipse önümüz ay yapılacak
Aminnn dua et kuzum Allahım isteyenlere tattırsın inşallah15 subatta asilama yaptirdm valla herkeste oyle olurmu bilmiyorum ama 6 gun sonra evde test yapmistim ve hepsi pozitif cikti 12. Gun saglik ocaginda yaptirdm kanda da pozitif cikti. Lutfen umudunuzu kaybetmeyin ben burdaki yazilari okuyunca o kadar umutsuzdum ki hic bu kadar cabuk olacagini beklemiyordum cok cok dua ediyorum hepinizee ins sizde boyle sonuclar alacaksiniz
Teskuur ederiz allah razi olsun yazdigin icin umuda ihtiyacimiz varr15 subatta asilama yaptirdm valla herkeste oyle olurmu bilmiyorum ama 6 gun sonra evde test yapmistim ve hepsi pozitif cikti 12. Gun saglik ocaginda yaptirdm kanda da pozitif cikti. Lutfen umudunuzu kaybetmeyin ben burdaki yazilari okuyunca o kadar umutsuzdum ki hic bu kadar cabuk olacagini beklemiyordum cok cok dua ediyorum hepinizee ins sizde boyle sonuclar alacaksiniz
Aşılamadan sonra ne gibi belirtileriniz oldu yazar mısınızBen asilama yaptırdım çok şükür ilk aşılamamda hamile kaldım
ASilamadan sonra tek belirtim adet ağrısıydı başka bir belirtim olmadı belirtiler hamileliğin 6-7. Haftasından sonra başladıAşılamadan sonra ne gibi belirtileriniz oldu yazar mısınız
Bende yeni aşılama yaptırdım bugün 6.günüm sabırla bekliyorumASilamadan sonra tek belirtim adet ağrısıydı başka bir belirtim olmadı belirtiler hamileliğin 6-7. Haftasından sonra başladı
Ben aşılamanın 13.Günü test yapmıştım çıkmıştı canim sende insaAllah hayırlı sonuçlar alırsınBende yeni aşılama yaptırdım bugün 6.günüm sabırla bekliyorum
Hayirlisi olsun ins tutar bnmde 3.asilmm bugun 11.gunumİnsallah rabbim büyük Pazar günü test yapıcam bakalım sonuç ne olacak ikinci aşılamam bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?