Aşılama

Bende korkuyorum yaa herkes kolaylasti dio ne bilim nasil yapcm bilmiorum seninki 2. Mi
Aşilama ikincisi evliliğimde ikinci evlilik ve 3 kızım var hiç müdahalesiz doğurduğum düşün işte ne eşimde ne bende sıkıntı yok bir düşük bir dış gebelik yaşadım normal aşilama ilk tutmadı ikinci önümüzdeki ay kist felan yoksa tutmazsa tüp çok bunaldım bir sebebi olsa tedavi edilirdi sebepsiz çok kötü bir durum

Allah nasip etsin ins evlat sevgisini yasamssin en azindan

4 yillik evliyim pko var bende esimde sorun yok ilk asilamam tuttu hemde üçüüzzz
Süper ya çok nadir örneklerdensin çok sevindirik oluyorum nedense böyle pozitif haberlerde bende tutmadı ikinci aşılamayı yaptım bakalım pek umudum yok umudun sadece Allahtan.

Kızlar ya dikkat ettim de pkosu olanlar da aşılama daha etkili bi çözüm aşışmayla hamile kalıyolar genelde. Ama çikolata kisti olupta aşılamayla hamile kalan varmı aranızda hiç duymadım

Maşallah bunları duymaj bize ümit oluyor. Ne zaman belli oldu canım hamilelik. Ben de nisanda yapılacak aşılama. Hadi inşallah benim de olumlu okur sonuç sağlıkla
15 subatta asilama yaptirdm valla herkeste oyle olurmu bilmiyorum ama 6 gun sonra evde test yapmistim ve hepsi pozitif cikti 12. Gun saglik ocaginda yaptirdm kanda da pozitif cikti. Lutfen umudunuzu kaybetmeyin ben burdaki yazilari okuyunca o kadar umutsuzdum ki hic bu kadar cabuk olacagini beklemiyordum cok cok dua ediyorum hepinizee ins sizde boyle sonuclar alacaksiniz

Aminnn dua et kuzum Allahım isteyenlere tattırsın inşallah

Teskuur ederiz allah razi olsun yazdigin icin umuda ihtiyacimiz varr

İnsallah rabbim büyük Pazar günü test yapıcam bakalım sonuç ne olacak ikinci aşılamam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…